Živio lepi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zenicani krenuli napadacki
ispuhace do kraja septembra
Dron je usput polio kiselinom kavade.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 18:41https://www.instagram.com/hooliganscz_o ... GUV6ZO27Z/Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 jul 2026, 18:52Sram ih bilo Fadila u Drežnici zavađena sa komšijom ogradila kavade odbačenom starom koreografijom ovi joj u tri ujutru na prstima skidali plot da je komšija opet može vizat i hrakat po paprikama i patlidžanimaali dobro bar je fino čitati upise najvećih indijanaca u državi čast banjalučanima drugi svijet za ove mazlume
![]()
A što se Drežnica urbanizirala![]()
Stvarno, kako im se da više sramotiti, a prestati neće nikada.
Nikada, Zinedine.
Srećom počinje liga, lakše podnose šamaranje na travnjaku.
- Combattente87
- Kontakt:
Ala… ovo bas nisam ocekivao
Matej Deket do 2029. 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Helemnejse
- Kontakt:
Jesu li srbi u borcu dobili plati, za hrelju znam da nije zadnje 3
U Borcu se igra iz ljubaviHelemnejse je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:02Jesu li srbi u borcu dobili plati, za hrelju znam da nije zadnje 3
-
zenickicelik
- Kontakt:
Mi se ne stidimo svoje ružne prošlosti jer nas raduje blistava budućnost.NoProfit je napisao/la: ↑22 jul 2026, 10:57Nisam ni rekao da nema vrijednih stvari, nego sam rekao da se ne mogu porediti s bar zastavom. To što su im zastave vezane za bandere samo pokazuje o kakvim šabanima se zapravo radi.zenickicelik je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:14Eto dovoljno si o sebi rekao u ovom postu. Pogotovo ako znaš kako je "pala" ta mala bar zastava. Puno veće su kod nas znale godinama bit vezane za banderu i dan i noć u jednoj dobro vama poznatoj mahali gdje ste mnogi znali zalutat.
A bogami u onome što smo mi vama sve poskidali po Zenici ovih godina ima itekako vrijednih stvari, a što se tiče ovih simpatizerskih, za neke od njih se znalo **** proći nego kad ti neki od viđenijih sam preda.Mani me patetike Boga ti i, ako nije problem, prestanite predstavljati navijačku grupu koja u zadnjih deset godina ima svega dvije tučnjave (Pecsi i TM) od kojih je u jednoj izgubila jako bitan transparent.
Vrijeme je najbolji pokazatelj pa se baš radujem pisanju, diskusijama i analizama krajem novembra.
Selam za metropolu i vidimo se uskoro. Nadam se da ćete i vi bit gospoda kao mi u Zenici prethodna dva puta pa nam dat koliko god ulaznica možemo prodat. A niste se nešto proslavili. Ali s obzirom da vaš klub vode presuđeni kriminalci, neuništiva direktorka i udruženje lezbača - teško.
Seedorf neka povreda navodno? Kako sam čuo u Sarajevu je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Inter Turki danas 1:1 , kazu pitari da su znali da nije do njih 
Niste ni vi nama dali koliko možemo prodati, nego smo dobili 900 ulaznica koje smo prodali, logično.zenickicelik je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:17Mi se ne stidimo svoje ružne prošlosti jer nas raduje blistava budućnost.NoProfit je napisao/la: ↑22 jul 2026, 10:57Nisam ni rekao da nema vrijednih stvari, nego sam rekao da se ne mogu porediti s bar zastavom. To što su im zastave vezane za bandere samo pokazuje o kakvim šabanima se zapravo radi.zenickicelik je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:14Eto dovoljno si o sebi rekao u ovom postu. Pogotovo ako znaš kako je "pala" ta mala bar zastava. Puno veće su kod nas znale godinama bit vezane za banderu i dan i noć u jednoj dobro vama poznatoj mahali gdje ste mnogi znali zalutat.
A bogami u onome što smo mi vama sve poskidali po Zenici ovih godina ima itekako vrijednih stvari, a što se tiče ovih simpatizerskih, za neke od njih se znalo **** proći nego kad ti neki od viđenijih sam preda.Mani me patetike Boga ti i, ako nije problem, prestanite predstavljati navijačku grupu koja u zadnjih deset godina ima svega dvije tučnjave (Pecsi i TM) od kojih je u jednoj izgubila jako bitan transparent.
Vrijeme je najbolji pokazatelj pa se baš radujem pisanju, diskusijama i analizama krajem novembra.
Selam za metropolu i vidimo se uskoro. Nadam se da ćete i vi bit gospoda kao mi u Zenici prethodna dva puta pa nam dat koliko god ulaznica možemo prodat. A niste se nešto proslavili. Ali s obzirom da vaš klub vode presuđeni kriminalci, neuništiva direktorka i udruženje lezbača - teško.
Jesam li ti ikad skrenuo pažnju na to koliko si nepismen?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 jul 2026, 01:01Inter Turki danas 1:1 , kazu pitari da su znali da nije do njih![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sine nepismenost se moze ispraviti, kompleksi malo tezeNoProfit je napisao/la: ↑23 jul 2026, 01:03Jesam li ti ikad skrenuo pažnju na to koliko si nepismen?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 jul 2026, 01:01Inter Turki danas 1:1 , kazu pitari da su znali da nije do njih![]()
Turki uvalimo ti tuki
Inter je izbacio Sarajevo samo jer je Vico to sredio.
Nisam fan ni Zelje ni Sarajeva, ali neko dobro napisa jucer, za sta god su ismijavali Sarajevo, na kraju i kod njih isto to bude 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Opštepoznata činjenica.
Oni ti dođu kao putnici kroz vrijeme samo što kasne nekoliko godina
Koševo Zapad
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Proglasili holandeze za najveće neprijatelje kluba, igrače koji ugrožavaju budućnost i koji koće svaki napredak kluba a sad postadoše majstori baluna.
Dobro jutro diletanti!!!
Dobro jutro diletanti!!!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Nisu. Igraju za bonove u Tropiku.Helemnejse je napisao/la: ↑23 jul 2026, 00:02Jesu li srbi u borcu dobili plati, za hrelju znam da nije zadnje 3
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Benjamina - LUTKO
Hvala Keno
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, BarbareZeljin, Helemnejse i 27 gostiju.