jel nas zayebavas, auu nismo znali
BH klubovi u Evropi 26/27
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
A slobodnjaka..tačno me sramota..što Ćiro kaže ,vježbaj sine **** ti materina,vježbaj...vjetujte da je bar 4-5 klubova u našoj ligi bolje od ovog DAC.Ovo mi sa Veležom nije dobro nimalo.oni nemaju individualni kvalitet pa da to sklope u nešto,Babić OK..ostalo bože sačuvaj..boga mi Ibro će imati veliki problem..stvarno 80% igrača ne zna osnove igre..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 23 jul 2026, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Na stranu cirkus od penala, ovo nije bilo loše uopšte, pogotovo kada se u obzir uzmu sve okolnosti te da je ovo ekipa koja je malo slabija od Slovana.
-
Anegdota89
- Kontakt:
Zašto se obrukao?! Tvoji postovi su puni zavisti i ljubomore. Nama je bolje da gledamo ispred svojih vrata, ljudi se sa svim nedaćama bore koliko mogu. Cijela država je protiv njih, a oni i dalje traju u Evropi.
Moze ovo Velez uzeti i prosi sledece sedmice, uz veliku podrsku navijaca ,ova streda nije nesto
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 23 jul 2026, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
gledaj prenosa, gledaj piksela 
Da nije bilo ovog nesretnog penala teško bi ovi zabili do kraja, ipak 1-0 nije toliko loše u revanšu, može se igrati u Zenici protiv ovih.
Ako bi se skinula zabrana šanse bi drastično porasle.
Ako bi se skinula zabrana šanse bi drastično porasle.
Nije zajebancija ovi su nedavno Spartak Trnavu 3:0 pobjedili, a neki dan su dobili Bolton na pripremnoj. Prodali su Redzica u Slazburg, isprofirisali ga u reprezentativca Madjarske, a nedavno su prodali i jedno dijete u Como. Realno nije ovo bezveze klub
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jul 2026, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ma bravo Velez, da ne bi onog cirkusa od penala perfektan rezultat, ali samo pametno odigrati revans i prolazite bez problema... 
Ukoliko i ukinu suspenziju, tek od narednog kruga bi mogli registrovati.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sada 7-8 hilljda na revansu, i uz ludu podrsku, moze se proci ovo.
Ipak dobro izdanje Veleza.
Ipak dobro izdanje Veleza.
- FKS -
-
spolacentra
- Kontakt:
Decko je hadalj.Anegdota89 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 20:24Zašto se obrukao?! Tvoji postovi su puni zavisti i ljubomore. Nama je bolje da gledamo ispred svojih vrata, ljudi se sa svim nedaćama bore koliko mogu. Cijela država je protiv njih, a oni i dalje traju u Evropi.
Da igraju u Mostaru siguran sam da bi prosli, ovako ce biti tesko.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Sasvim dobro izdanje Veleza na ovoj utakmici osim ove greške Omerovica ali to se svakom moze dogoditi u životu ne treba momka osuđivati
Ako velez ponovi ovakvu igru u Zenici moglo bi se vrlo lako proći u sledece kolo
Svaka čast Velezu
Ako velez ponovi ovakvu igru u Zenici moglo bi se vrlo lako proći u sledece kolo
Svaka čast Velezu
Da je cijela drzava protiv njih, ne bi ih Niksic finansirao.Anegdota89 je napisao/la: ↑23 jul 2026, 20:24Zašto se obrukao?! Tvoji postovi su puni zavisti i ljubomore. Nama je bolje da gledamo ispred svojih vrata, ljudi se sa svim nedaćama bore koliko mogu. Cijela država je protiv njih, a oni i dalje traju u Evropi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko prenosi knindze?
Sta drugo ocekivat od hadalja iz vrapcica nego da izgube, sad ce im ovi utrpat 3 komada na Grbavici i hajte nazad u pecinu
Crni Cerak 🐦⬛
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Znači nema par dana gledao sam isti takav penal, samo u uzvratnoj i za prolaz, baš šteta. Sretno u ravanšu.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.