Premijer liga BiH - aktuelno
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vico drzi govor u Borcu: Neki od VAS ce da budu hapseni, a neki od NAS bgm i nece 
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Njih je nesreca natjerala na to, njih su ogulili do gole koze da su samo mogli prezuvjeti ako okrenu potpuno novu stranicu i ako ih preuzmu ljudi koji ce napravit sistem. Ako cemo tako ne mozes ti ugasiti niti jedan klub jer na istom principu funkcionisu svi samo su neki vise neki manje u kriminalu, jednostavno ovdje sam prije neki dan spomenuo jedino moguce rjesenje je da se donese kvalitetan zakon o sportu dok imamo ovakve klubove koji funkcionisu kao udruzenja gradjana i zive od pomoci grada i ostalih ljudi oni ce biti samo paravan za pranje para a odgovorni ce samo napustiti funkcije i tako zavrsiti a novi preuzeti i u krug. Kada bi imao zakon o sportu dosta stvari bi rijesio i mogao bi kazniti odgovorne ovako teska nafaka. I najvaznije ne treba pustiti gasenje niti jednog kluba zbog toga vec treba kazniti pojedince koji se okoriste i iznesu novac jer na kraju gasenjem ces najvise nastetiti navijacima.
#CarsijaOdjebi
Ma i prije sam pisao o tome, meni je zapravo žao Hordi i Manijaka, jer vidim na ulici i po internetu koliko vole svoje klubove, a koliko im zapravo ti isti klubovi uskraćuju informacije, i to one osnovne o svom djelovanju. Ostali klubovi su još gori po tom pitanju. Smiješno da ti treba insajder za klub poput Veleža, za kojeg navijaju ljudi širom svijeta, a u biti ne znaju ništa o klubu.
Uvijek ću reći, znamo za sve poluge Barcelone, detalje ugovora sve i jednog igrača Reala, ali ne znamo ništa o klubu iz kvarta, ili grada. To je do klubova.
Zadnja izmjena: denimen99, dana/u 24 jul 2026, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
PODRSKA MISIMOVICU...
KRIMINALCI SU UVIJEK TRN U OKU...
Miske javni koje mandarine volis svi cemo donijeti...

KRIMINALCI SU UVIJEK TRN U OKU...
Miske javni koje mandarine volis svi cemo donijeti...
Neće li štene dojkiti Zijadu Turkoviću u zatvoru
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Varijantas8
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pouzdan si ko kad Virtual prica o Sarajevu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Ma ne bi Misle kraduckao, nema sanse 
Sipa treba uci u sve klubove
Kada bi sipa sve procesljala nk skretnicar bi bio ugasen a nas, borac i grinski bi izbacili u seoske lige.
Ocigledno je da se ono govvno misimovic nekome zamjerio pa ga ovako upozoravaju a fino to koriste i za svoje predizborne igrice
Ocigledno je da se ono govvno misimovic nekome zamjerio pa ga ovako upozoravaju a fino to koriste i za svoje predizborne igrice
- Combattente87
- Kontakt:
Care, ja uopšte ne želim da ulazim u ovu tematiku dublje jer se ne razumijem baš u muljanja i krađu love, ali vrlo dobro znam da je davno još rečeno da sve pare koje klub zaradi od evropskih takmičenja podlježu monitoringu i da se svaki dinar mora opravdati gdje je i zašto potrošen, zato mi ova priča nekako podilazi pod sumnju, jer kako je SIPA uočila nešto prije te same UEFE!? Ovdje neko ili želi da namjesti Misimoviću ili će biti propali pokušaj namještaljke....denimen99 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:35hahaham, pa neće UEFA gledati račun svakog kluba i šta rade sa parama. Ono Borac potroši 20k i odmah dođe notifikacija tamo u UEFA. Dobar si provokator i to poštujem i sam volim da prcam, međutim jel uđemo dublje u tematiku, gubiš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:25Ta lova je bila pod monitoringom UEFE i malo je nelogično da je njima prvima to promaklo!?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Za primjer sve mu uzeti… ovi moji iz Borca da su pametni i njega i ovog Catu odmah otijerati
-
worchester
- Kontakt:
Nek se j.ebu svi i odgovaraju za malverzacije koje se ticu licno njih. Ovo su napravili (ako su napravili) za svoj interes a ne u interesu kluba tako da nema problema za klub. A da se adekvatno kazne,saglasan sam apsolutno, pa neka te pare potrose za advokate i cupanje iz mardelja.
Misimovic mi se zgadio kada sam cuo da je on na platnom spisku borca i da kao predsjednik upravnog odbora dobija platu
Misimovic mi se zgadio kada sam cuo da je on na platnom spisku borca i da kao predsjednik upravnog odbora dobija platu
Nije namjestaljka nego opomena. Zamjerio se nekome ili se poceo malo bahatiti i raditi na svoju ruku pa ga ovako opominju.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 16:33Care, ja uopšte ne želim da ulazim u ovu tematiku dublje jer se ne razumijem baš u muljanja i krađu love, ali vrlo dobro znam da je davno još rečeno da sve pare koje klub zaradi od evropskih takmičenja podlježu monitoringu i da se svaki dinar mora opravdati gdje je i zašto potrošen, zato mi ova priča nekako podilazi pod sumnju, jer kako je SIPA uočila nešto prije te same UEFE!? Ovdje neko ili želi da namjesti Misimoviću ili će biti propali pokušaj namještaljke....denimen99 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:35hahaham, pa neće UEFA gledati račun svakog kluba i šta rade sa parama. Ono Borac potroši 20k i odmah dođe notifikacija tamo u UEFA. Dobar si provokator i to poštujem i sam volim da prcam, međutim jel uđemo dublje u tematiku, gubiš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:25
Ta lova je bila pod monitoringom UEFE i malo je nelogično da je njima prvima to promaklo!?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Policija nikad ništa nije pokrenula sama od sebe, uvjek to ide po nećijoj prijavi. Oćito je da se nekom zamjerio i hoće da ga se skloni.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 16:33Care, ja uopšte ne želim da ulazim u ovu tematiku dublje jer se ne razumijem baš u muljanja i krađu love, ali vrlo dobro znam da je davno još rečeno da sve pare koje klub zaradi od evropskih takmičenja podlježu monitoringu i da se svaki dinar mora opravdati gdje je i zašto potrošen, zato mi ova priča nekako podilazi pod sumnju, jer kako je SIPA uočila nešto prije te same UEFE!? Ovdje neko ili želi da namjesti Misimoviću ili će biti propali pokušaj namještaljke....denimen99 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:35hahaham, pa neće UEFA gledati račun svakog kluba i šta rade sa parama. Ono Borac potroši 20k i odmah dođe notifikacija tamo u UEFA. Dobar si provokator i to poštujem i sam volim da prcam, međutim jel uđemo dublje u tematiku, gubiš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 13:25
Ta lova je bila pod monitoringom UEFE i malo je nelogično da je njima prvima to promaklo!?
Gori smo mi kao navijaći koji odma stanemo u odbranu nekakvih likova iz kluba bez da pojma nemamo o ćemu se radi i još gore što mislimo da svi oni rade u interesu kluba i navijača a ne da gledaju samo svoju gu.zicu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ma zna se ko u ovoj drzavi a pogotovo u RS vedri i oblaci i kome se zamjerio, da se ne lazemo 
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 24 jul 2026, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Combattente87
- Kontakt:
Daleko mu kuća od moje, ja samo komentarišem, volim ga isto kao i ti !DoktorXabaras je napisao/la: ↑24 jul 2026, 16:47Policija nikad ništa nije pokrenula sama od sebe, uvjek to ide po nećijoj prijavi. Oćito je da se nekom zamjerio i hoće da ga se skloni.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jul 2026, 16:33Care, ja uopšte ne želim da ulazim u ovu tematiku dublje jer se ne razumijem baš u muljanja i krađu love, ali vrlo dobro znam da je davno još rečeno da sve pare koje klub zaradi od evropskih takmičenja podlježu monitoringu i da se svaki dinar mora opravdati gdje je i zašto potrošen, zato mi ova priča nekako podilazi pod sumnju, jer kako je SIPA uočila nešto prije te same UEFE!? Ovdje neko ili želi da namjesti Misimoviću ili će biti propali pokušaj namještaljke....
Gori smo mi kao navijaći koji odma stanemo u odbranu nekakvih likova iz kluba bez da pojma nemamo o ćemu se radi i još gore što mislimo da svi oni rade u interesu kluba i navijača a ne da gledaju samo svoju gu.zicu.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.