Znas kako se dolazi do te 'kretenske doskočice' tako što Zeljo ode u Evropu pa ga prospu neki Bugari 7,8-0 pa Židovi 5,6-0. Zrinjski se blamira od nekih Luxemburžana i prima 4 gola na svom terenu sto je nezapamćeno u novijoj povijesti fudbala/nogometa a da ne govorim o demoliranju od strane Partizana a i vi ste lijepo počeli protiv Švicarskih drugoligaša (i nemoj mi samo govorit kako su igrali grupnu fazu EL jer i Sarajevo je izbacilo Genka a Slavija Alborga) i to je puno veći uspjeh nego vaš poraz od Lozane sto hoće rec i čorava koka zrno nadje 'jos malo kretenski doskočica' za tebe.VAM je napisao/la:kako neko moze da kaze onu kretensku doskočicu"svi smo u pet deka",a vrlo dobro se zna da je samo jedan klub ostao porazen svega 3 puta.jedan klub je pomeo svoje protivnike,samo sa tim jednim klubom su svi igrali na nož,i samo taj jedan klub se prošetao ligom.to da su "svi u pet deka" se tjesite da je tako od 2-16 mjesta,jer nisu svi "u pet deka",a to možete na temi ostalih 15 klubova...
E to je mjerilo za mene, kad se iziđe u Evropu a ne ova 'Premier liga', gdje svega ima a najmanje fudbala/nogometa, kao što je tebi mjerilo.
Vidio sam i mogući žrijeb za Borac u pretkolu LP i bojim se da imate neke šanse samo u 2-3 slučaja što znači da će vam trebati dosta sreće da dobijete predstavnika Gruzije ili Litvanije za nosioca gdje bi se i mogli čemu nadat a u svakom ostalom slučaju će te imati od 0-20% šanse za prolaz.
To je moje mišljenje i nazovi ga kako hoćeš zaboli me neka stvar...