& ? ?, ово - оно... ? ? /
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Izgleda da 8 bodova viska ipak nije dovoljno da se prizna da smo najbolji. Nista...ostaje nam da pobjedimo na Grbavici,prebacimo tu razliku preko 10 pa da vidimo onda te komentare o pet deka.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Znas kako se dolazi do te 'kretenske doskočice' tako što Zeljo ode u Evropu pa ga prospu neki Bugari 7,8-0 pa Židovi 5,6-0. Zrinjski se blamira od nekih Luxemburžana i prima 4 gola na svom terenu sto je nezapamćeno u novijoj povijesti fudbala/nogometa a da ne govorim o demoliranju od strane Partizana a i vi ste lijepo počeli protiv Švicarskih drugoligaša (i nemoj mi samo govorit kako su igrali grupnu fazu EL jer i Sarajevo je izbacilo Genka a Slavija Alborga) i to je puno veći uspjeh nego vaš poraz od Lozane sto hoće rec i čorava koka zrno nadje 'jos malo kretenski doskočica' za tebe.VAM je napisao/la:kako neko moze da kaze onu kretensku doskočicu"svi smo u pet deka",a vrlo dobro se zna da je samo jedan klub ostao porazen svega 3 puta.jedan klub je pomeo svoje protivnike,samo sa tim jednim klubom su svi igrali na nož,i samo taj jedan klub se prošetao ligom.to da su "svi u pet deka" se tjesite da je tako od 2-16 mjesta,jer nisu svi "u pet deka",a to možete na temi ostalih 15 klubova...
E to je mjerilo za mene, kad se iziđe u Evropu a ne ova 'Premier liga', gdje svega ima a najmanje fudbala/nogometa, kao što je tebi mjerilo.
Vidio sam i mogući žrijeb za Borac u pretkolu LP i bojim se da imate neke šanse samo u 2-3 slučaja što znači da će vam trebati dosta sreće da dobijete predstavnika Gruzije ili Litvanije za nosioca gdje bi se i mogli čemu nadat a u svakom ostalom slučaju će te imati od 0-20% šanse za prolaz.
To je moje mišljenje i nazovi ga kako hoćeš zaboli me neka stvar...
Gledao sam BHT Sport i sramotan je način na koji ste pobjedili Olimpic. Vjerovatno ste se dobro prepali za titulu dokk ste podmazali sudije u zadnje dvije utakmice. Penal lakrdija, gol za pobjedu postignut iz faula u napdau, a ni sam Vlado Jagodić en bi za ono dao crveni karton igraču Olimpicu.
Za guranje sudije ne ide crveni karton? O Bosno moja sta si docekala, kakvi sve ljudi prate fudbal i ocijenjuju regularnost takmicenja, drugi gol je majstore cist kao suza, ja samo ne znam gdje si ti vidio faul u napadu, faul u napadu je bio kod penala koji je smijesno dosudjen, ali na kraju zasluzeno i promasen 
Guranje? Igrač mu je nakon pokazanog žutog odmahnuo rukom i za to dobio drugi žuti.SrdjanBL je napisao/la:Za guranje sudije ne ide crveni karton? O Bosno moja sta si docekala, kakvi sve ljudi prate fudbal i ocijenjuju regularnost takmicenja, drugi gol je majstore cist kao suza, ja samo ne znam gdje si ti vidio faul u napadu, faul u napadu je bio kod penala koji je smijesno dosudjen, ali na kraju zasluzeno i promasen
Los je taj video snimak, nadji bolji, bio sam na utakmici znas sta je bilo, gurno je sudiju poslije toga je ovaj njega gurnuo i pokazao mu crveni a onda se ovaj igrac Olimpika nastavio nagurivati sa njim dok ih golman olipika nije rastavio, ali ajd nemam razloga da se pravdam ionako nemam sanse, imas vec formirano misljenje. 
To je sve bilo nakon pokazanog crvenog kartona. Ne misliš da bi čovjek kod 0:1 zbog žutog kartona gurao sudijuSrdjanBL je napisao/la:Los je taj video snimak, nadji bolji, bio sam na utakmici znas sta je bilo, gurno je sudiju poslije toga je ovaj njega gurnuo i pokazao mu crveni a onda se ovaj igrac Olimpika nastavio nagurivati sa njim dok ih golman olipika nije rastavio, ali ajd nemam razloga da se pravdam ionako nemam sanse, imas vec formirano misljenje.
Ne mislim vec znam i vidio sam...
U tom trenutku sam rekao kakav glupan, gura se sa sudijom zbog prekrsaja na 30m od gola

"svui smo u pet deka" je teza koju žvaljavi amar&co furaju u okvirima pl bih(tješe se jadnici da je tako).tako da se ne pravis mutav i poredis tu "kretensku doskocicu" sa eventualnim evropskim klubovima.e sad to sto je tebi utjeha kad klubovi koji izađu u evropu istu napuste jako brzo,e to je već stvar kompleksa.da mozda borac i čelik nisu "u pet deka"?
u svakom slučaju da Bog da vi uzeli kup...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
A zamisli da Celik uzme Kup...Ajoooj,krvi. 
iskreno više bi volio da celik uzme kup...oni i željezničar su "u pet deka".šampioni ipak odskaču i od jednih i od drugih...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- spielführer_21
- Kontakt:
Tu doskočicu je Amar ponavljao kad je Željo bio prvak, nije to ništa novo..VAM je napisao/la:"svui smo u pet deka" je teza koju žvaljavi amar&co furaju u okvirima pl bih(tješe se jadnici da je tako).
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
REANIMATOR
- Kontakt:
- Бањалучанин
- Kontakt:
А $ се " ? " " у $?
Ја не & " ?, опет - $ " &, " % " &...
' прогноза је 0-0 ? 0-1....
Let's go, Fighter!
"!
"!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
udjem na temu i prelistam 3-4 stranice i ne mogu da povjeruje, ovi zeljini navijaci jos su uvjereni u titulu .. hahaha .. znalo se jesenas da ce borac bit prvak, samo su se obrukali koji su rekli da ce zeljo, isto kao sto je s.bilic rekao za hnl da ima cijelo proljece, da ce dinamo izgubit 5 bodova, a da je tu i derbi .. i tako dodje proljece, dinamo izgubio vise od 5 bodova, bio derbi i opet hajduk zaostaje 19 bodova .. hahaah .. realno gledajuci borac i zeljo su iznad ostalih klubova u ligi, to pokazuje tabela zadnje dvije sezone, al borac je bolji ove sezone i zasluzuje titulu i cestitam im na njoj
Ovako stoje stvari-Da bi se resili PROLAZNOG malog trenera FK BORAC ce oterati VJ u FS BiH na mesto selektora mlade repke A NOVI SEF ST.STABA BORCA je vjerov;atno GOSPODIN PROFESOR ZORAN CURGUZ -tako cjelo jutro se prica po B4ANJALUCI.Ovo je info iz prve ruke koje sam sada dobio iz BL,? je napisao/la:А $ се " ? " " у $?
-
veteran 1987
- Kontakt:
los ti je izvor informacija tj dezinformacija. a vidim da i u ludnici daju produzene vikende vracaj se dok te nisu poceli trazitipabizo je napisao/la:Ovako stoje stvari-Da bi se resili PROLAZNOG malog trenera FK BORAC ce oterati VJ u FS BiH na mesto selektora mlade repke A NOVI SEF ST.STABA BORCA je vjerov;atno GOSPODIN PROFESOR ZORAN CURGUZ -tako cjelo jutro se prica po B4ANJALUCI.Ovo je info iz prve ruke koje sam sada dobio iz BL,? je napisao/la:А $ се " ? " " у $?
"JOŠ OD 1926"
- crvenocrni
- Kontakt:
Cestitke za titulu su bile iskrene jer ste mi ipak 'drazi' od Zelje, jedino to vase uzdizanje nema smisla u ovakvoj ligi i to vase odskakanje je malo nize od tog sto ti mislis, ipak taj Zeljo vas je izbacio iz kupa i to u 2 utakmice.VAM je napisao/la:iskreno više bi volio da celik uzme kup...oni i željezničar su "u pet deka".šampioni ipak odskaču i od jednih i od drugih...
U svakom slucaju toliko od mene i sretno (ozbiljno mislim) u Evropi. I sto se tice kompleksa, toga ti nema kod mene.
Da Bog da vi bili prvaci iducih 10 godina ako to kvalitetom budete zasluzili.
Bogami ga postavise za tog selektora. sada vam treba trpjeti pabiza par danaveteran 1987 je napisao/la:los ti je izvor informacija tj dezinformacija. a vidim da i u ludnici daju produzene vikende vracaj se dok te nisu poceli trazitipabizo je napisao/la:Ovako stoje stvari-Da bi se resili PROLAZNOG malog trenera FK BORAC ce oterati VJ u FS BiH na mesto selektora mlade repke A NOVI SEF ST.STABA BORCA je vjerov;atno GOSPODIN PROFESOR ZORAN CURGUZ -tako cjelo jutro se prica po B4ANJALUCI.Ovo je info iz prve ruke koje sam sada dobio iz BL,? je napisao/la:А $ се " ? " " у $?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.