Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

AlemC85
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la AlemC85 » 07 maj 2011, 21:34

Ja se ponadao da će u derbiju biti golova, a ono krompir, pa dajte ljudi zabijajte golove, samo su navijači večeras na koševu položili ispit, igrači nisu, nažalost..

neutralan__
Kontakt:

Re: 26 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la neutralan__ » 07 maj 2011, 22:59

Utakmica Buducnost-Zvijezda je po meni bila duplo bolja od utakmice Sarajevo-Zeljo.Da se ne ljute Manijaci i Horde.
Svaki napad je opasnost za protivnikov gol,jos kako je bilo zagustilo kad smo smanjili na 3:2.Uglavnom vidjet cete na pregledu,potpuno zasluzena pobijeda Zvijezde i odlicna utakmica,odavno nisam gledao bolju na nasem stadionu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 maj 2011, 23:10

Nekoliko minuta kasnije, Olimpic je ostao sa deset igrača na terenu, jer je Miloš Vidović isključen u redovima gostiju.

Boris Savić je faulirao Veljovića, a glavni sudija utakmice pokazao na bijelu tačku.

Da nisam bio na Kosevu i gledao Zelju pomislio bi da je ovo izvjestaj sa utakmice na Grbavici. Samo se Zelji ovako silji .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 00:00

kimbo je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Odmah stele neke. Ne moze derbi proci da neko ne napise da je stela. Pa kad nas je to Zeljo pobjedio zadnji put pa da su sad sila neka da ih ne mozemo dobiti? Prica je bezveze. Neka se ufate malo Sirokog. To je ekipa koja namjesta tekme i koja ce pod svaku cijenu igrati evropu. Kvarite bezveze duh derbija ovim nebulozama.
Ovo se danas garant pusta Sarajevu !! Celik nije dio te ekipe za namjestanje , nisu dobili licencu tako da i ne mogu u Evropu. Sarajevo danas dobija. Nema garancija al ovo bi mi bio neki logicni iza kulisa plan :D Vidjet cemo sta ce biti ..
Al u ovoj ligi ima samo jedno pravilo. Nikada kada postoji neki veci interes ne ide posteno !!!! ..

Dosta bod da im pustimo :lol: :mrgreen:
Jao likova upucenih :roll:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 maj 2011, 11:34

Inrakovic je poceo da kuka 15 dana prije utakmice:

Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu

Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu

Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.

„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 maj 2011, 11:52

Stole iz Bora je napisao/la:Inrakovic je poceo da kuka 15 dana prije utakmice:

Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu

Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.

„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
Ovaj je prava p.i.z.d.a i dok je bio u velezu ista prica, nadje sebi opravdanje za eventualni poraz a podgrije atmosferu do te mjere da bude i belaja izgleda da i ne zna drugacije.Treba debila jos jednom spucat po usima valjda nauci nekad...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 maj 2011, 12:33

I sta, sad ''ne moze'' dobiti Zeljeznicar zato sto to odgovara Širokom, a ne Celiku i jedini moguci razlog zasto Zeljeznicar moze Celik pobijediti je ne zato sto je bolji nego zato sto Širokom odgovara? E sto ne mogu ovih koji bi jedne godine Europu, a druge se bore da ne ispanu iz lige il grcaju u prosjecnosti...
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 12:38

Stole iz Bora je napisao/la:Inrakovic je poceo da kuka 15 dana prije utakmice:

ž

jao ibrakovica,svugdje mu ista prica i u celiku i u velezu,ajde bolan kome ser...es
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 12:46

ibrakovic je samo oprezan.zna s kim ima posla,šibicari su to...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2011, 12:50

imao sam simpatija prema ibrakovicu dok je bio u velezu, ali vidim da stalno nesto s.ere... pa ibrakovic NIKAD nije pobjedio zelju posteno, ni sa celikom ni sa velezom a prica o postenju... :roll:

da su ovi celikovci pametni otjerali bi ovog mamlaza sa bilinog polja... samo unistava ugled zenickog kluba... :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 12:53

tm84 je napisao/la:imao sam simpatija prema ibrakovicu dok je bio u velezu, ali vidim da stalno nesto s.ere... pa ibrakovic NIKAD nije pobjedio zelju posteno, ni sa celikom ni sa velezom a prica o postenju... :roll:

da su ovi celikovci pametni otjerali bi ovog mamlaza sa bilinog polja... samo unistava ugled zenickog kluba... :?
am derpe obicni cupa obrve,uvijek nesto prica uvijek mu neko kriv
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 12:57

Ma kreten obicni.Sad ce ispasti da ako Čelik ne osvoji kup da je se gurao Široki.Kako pravi pritisak na suce.U svim drugim savezima ovo se kaznjava,s nekoliko utakmica zabrane vođenja i novcanom kaznom.Sad bas navijam za Želju,uzmite im taj kup!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 10 maj 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 12:59

ŠB.TRN je napisao/la:Ma kreten obicni.Sad ce ispasti da ako Čelik ne osvoji kup da je se gurao Điroki.Kako pravi pritisak na suce.U svim drugim savezima ovo se kaznjava,s nekoliko utakmica zabrane vođenja i novcanom kaznom.Sad bas navijam za Želju,uzmite im taj kup!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi u Zenici placemo bez tvoje podrske :mrgreen:
Nema vise :P

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:00

ŠB.TRN je napisao/la:Ma kreten obicni.Sad ce ispasti da ako Čelik ne osvoji kup da je se gurao Điroki.Kako pravi pritisak na suce.U svim drugim savezima ovo se kaznjava,s nekoliko utakmica zabrane vođenja i novcanom kaznom.Sad bas navijam za Želju,uzmite im taj kup!!!
slazem se ,on naso glumit nesto

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 13:02

Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 13:17

ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
Zadnja izmjena: flash, dana/u 10 maj 2011, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:21

flash je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali **** dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao mu price

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 13:23

Rosas7 je napisao/la:
flash je napisao/la:
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali **** dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
jel ono klub s tradicijom koji se pojavljuje savik 60-70 godina pa nestaje u neke crne rupe :lol: :lol: :lol:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 maj 2011, 13:25

Ukoliko nas Bevanda gura onda se ne brinem nimalo. Kup je naš 100%. Šta može jedan mali Čelik protiv udruženih snaga Širokog, Želje i Komiteta za normalizaciju? Maket ne može, to je sigurno. 8-)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:26

Rosas7 je napisao/la:
flash je napisao/la:
jel ono klub s tradicijom koji se pojavljuje savik 60-70 godina pa nestaje u neke crne rupe :lol: :lol: :lol:[/quote]

klub koji je dvaput bio prvak i jednom osvojio kup,5 godina zaredom u europi.....sigurno je veci od vase pr..cije,koja nezna sta je europa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.