Ali imam i jos nesto da dodam. Vidi ovako.
Postoje ti neki "predsjednici"
Demagogija vrlo zlonamjernih ljudi.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Zbog cega tacno?Edo_77 je napisao/la:Trone@
Jesi nam se zbog toga registrovao?
Jesi ga dodao ,svaka ti castTRON je napisao/la:Znaci ovako. Tri predsjednika su bila mnogo, ili kako se vec kaze, troclano predsjednistvo je bilo mnogo. A onda dodje UEFA ili FIFA (brkam ih) i usadi "SESTORO"/"6" svojih ljudi koji ce sve da poprave i da srede. 'be corav sakatog'.
Ali imam i jos nesto da dodam. Vidi ovako.
Postoje ti neki "predsjednici", i oni "vode" taj 'svez'. I sad, jedan od njih je sigurno Srbin, najvjerovatnije iz Republike Srpske ili iz Sarajeva, i on se nasao u jakoj poziciji i poceo se "cenkati" sa ovim drugima, "meni vrhovni posao ili suspenzija". E, sad, kao Srbina ga "Bosna" ne interesuje, i da mu je bio ponudjen posao nebi se ovo desilo, ali "Hrvacki" i "Muslimanski" igraci za fotelju to nisu htjeli iako su oni "za" "Bosnu", naprotiv Srba. Znaci ili su oni VEOMA glupi, ili samo pricaju o "Bosni" a misle o necemu sasvim trecem.
Demagogija vrlo zlonamjernih ljudi.
Bakovic je potpuno upravu, a evo ja cu ti objasniti zasto?harishp je napisao/la:E yebem ti Bakovicu matematiku.
Kazu nece biti 60 odbornika vec 56.zbog ovih Hercegovica koji se ni za koristenje ''hale''ne mogu dogovoriti.
E sad ovaj ''pametni ''Bakovic kaze da opet mora biti 46 ZA da bi se usvojilo.
Nigdje veze,pogotovo ako iz UEFE dopuste da bude trocetvrtinska vecina da bi se postigao dogovor.
U tom slucaju brojka od 46 nije tacna.
Ili kakoo rekose za kvorum treba 46 a za usvajanje statuta 45.
PotpisFCS je napisao/la:Svaka čast Ivici Osimu što je danas odvratnim gadovima od novinara rekao šta su i ko su, polupismeni mahalaši, **** im Ušanović majku u ****. Sada kada se ljudi bore da spose naš fudbal oni izmišljaju afere i idiotluke.
Je li jos traje, ili su nasi novinari puzevi?Edo_77 je napisao/la:Trenutno se odrzava sastanak u Cirihu sa Blaterom i Platinijem.
Nadajmo se da ce imati razumijevanja i izaci nam u susret sto se tice predlozenih promjena u statutu.
Jok,nego im se vise ''nista ne mili izvjestavati''nakon Osimovih izvlacenja usiju .I posiljke doticnih na biro za zaposljavanje.Cartman je napisao/la:Je li jos traje, ili su nasi novinari puzevi?Edo_77 je napisao/la:Trenutno se odrzava sastanak u Cirihu sa Blaterom i Platinijem.
Nadajmo se da ce imati razumijevanja i izaci nam u susret sto se tice predlozenih promjena u statutu.
Da li je moguće?! Izgleda da se vraćamo u život.Goalgetter je napisao/la:FIFA I UEFA PRIHVATILI AMANDMANE!
Suspenzija se ukida !?Nimla_RZ je napisao/la:Da li je moguće?! Izgleda da se vraćamo u život.Goalgetter je napisao/la:FIFA I UEFA PRIHVATILI AMANDMANE!