Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Uozbiljite se.
Danas sastanak komiteta. Izbor selektora mlade repke. Zanimljivo je da je jedan od kandidata i Vlado Jagodic, trener Borca. Bit ce zanimljivo koga ce odabrati, a zanimljivo bi bilo i da li bi Jagodic napustio klupu Borca i preuzeo ovu poziciju il bi odbio il u nekom slucaju vodio i klub i repku?
Danas sastanak komiteta. Izbor selektora mlade repke. Zanimljivo je da je jedan od kandidata i Vlado Jagodic, trener Borca. Bit ce zanimljivo koga ce odabrati, a zanimljivo bi bilo i da li bi Jagodic napustio klupu Borca i preuzeo ovu poziciju il bi odbio il u nekom slucaju vodio i klub i repku?
Znaci ovako. Tri predsjednika su bila mnogo, ili kako se vec kaze, troclano predsjednistvo je bilo mnogo. A onda dodje UEFA ili FIFA (brkam ih) i usadi "SESTORO"/"6" svojih ljudi koji ce sve da poprave i da srede. 'be corav sakatog'.
Ali imam i jos nesto da dodam. Vidi ovako.
Postoje ti neki "predsjednici"
, i oni "vode" taj 'svez'. I sad, jedan od njih je sigurno Srbin, najvjerovatnije iz Republike Srpske ili iz Sarajeva, i on se nasao u jakoj poziciji i poceo se "cenkati" sa ovim drugima, "meni vrhovni posao ili suspenzija". E, sad, kao Srbina ga "Bosna" ne interesuje, i da mu je bio ponudjen posao nebi se ovo desilo, ali "Hrvacki" i "Muslimanski" igraci za fotelju to nisu htjeli iako su oni "za" "Bosnu", naprotiv Srba. Znaci ili su oni VEOMA glupi, ili samo pricaju o "Bosni" a misle o necemu sasvim trecem.
Demagogija vrlo zlonamjernih ljudi.
Postoje ti neki "predsjednici"

Trone@
Jesi nam se zbog toga registrovao?

Zbog cega tacno?Edo_77 je napisao/la:Trone@
Jesi ga dodao ,svaka ti castTRON je napisao/la:Znaci ovako. Tri predsjednika su bila mnogo, ili kako se vec kaze, troclano predsjednistvo je bilo mnogo. A onda dodje UEFA ili FIFA (brkam ih) i usadi "SESTORO"/"6" svojih ljudi koji ce sve da poprave i da srede. 'be corav sakatog'.
Postoje ti neki "predsjednici", i oni "vode" taj 'svez'. I sad, jedan od njih je sigurno Srbin, najvjerovatnije iz Republike Srpske ili iz Sarajeva, i on se nasao u jakoj poziciji i poceo se "cenkati" sa ovim drugima, "meni vrhovni posao ili suspenzija". E, sad, kao Srbina ga "Bosna" ne interesuje, i da mu je bio ponudjen posao nebi se ovo desilo, ali "Hrvacki" i "Muslimanski" igraci za fotelju to nisu htjeli iako su oni "za" "Bosnu", naprotiv Srba. Znaci ili su oni VEOMA glupi, ili samo pricaju o "Bosni" a misle o necemu sasvim trecem.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E yebem ti Bakovicu matematiku.
Kazu nece biti 60 odbornika vec 56.zbog ovih Hercegovica koji se ni za koristenje ''hale''
ne mogu dogovoriti.
E sad ovaj ''pametni ''Bakovic kaze da opet mora biti 46 ZA da bi se usvojilo.
Nigdje veze,pogotovo ako iz UEFE dopuste da bude trocetvrtinska vecina da bi se postigao dogovor.
U tom slucaju brojka od 46 nije tacna.
Ili kakoo rekose za kvorum treba 46 a za usvajanje statuta 45.
Kazu nece biti 60 odbornika vec 56.zbog ovih Hercegovica koji se ni za koristenje ''hale''

Nigdje veze,pogotovo ako iz UEFE dopuste da bude trocetvrtinska vecina da bi se postigao dogovor.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- nostradamus
U cetvrtak je dan D.Ova sjednica saveza 26 maja je samo formalnost.To je vac zavrseno ,bice potvrdjeno u Cetvrtak izglasano 26 Maja i to JEDNOGLASNO i suspenzija ukinuta 1 Juna.Ma nisu ni ovi iz UEFE ludi da nesto ne daju kad smo se mi prvi put u ISTORIJI oko neceg dogovorili .KRATKO JASNO...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Svaka čast Ivici Osimu što je danas odvratnim gadovima od novinara rekao šta su i ko su, polupismeni mahalaši, **** im Ušanović majku u ****. Sada kada se ljudi bore da spose naš fudbal oni izmišljaju afere i idiotluke.
Bakovic je potpuno upravu, a evo ja cu ti objasniti zasto?harishp je napisao/la:E yebem ti Bakovicu matematiku.
Kazu nece biti 60 odbornika vec 56.zbog ovih Hercegovica koji se ni za koristenje ''hale''ne mogu dogovoriti.
Trocetvrtinska vecina i zahtjev FSRSa nemaju veze sa ovim, zato sto se to tice novog statuta, koji jos nije validan?
Novi statut se mora usvojiti po pravilima starog statuta. Stari statut je dostupan na internetu i mozes procitati da je Bakovic samo citirao clanke iz njega.
Dakle za kvorum je potrebno 46 delegata a za usvajanje 3/4 od ukupnog broja delegata, dakle iako na sjednicu dodje 48 il 50, opet ce trebati 45 glasova za usvajanje.
Dakle, veoma bitno i zalosno je sto odma u startu nema 4 delegata.
- Goalgetter
- Kontakt:
PotpisFCS je napisao/la:Svaka čast Ivici Osimu što je danas odvratnim gadovima od novinara rekao šta su i ko su, polupismeni mahalaši, **** im Ušanović majku u ****. Sada kada se ljudi bore da spose naš fudbal oni izmišljaju afere i idiotluke.

Trenutno se odrzava sastanak u Cirihu sa Blaterom i Platinijem.
Nadajmo se da ce imati razumijevanja i izaci nam u susret sto se tice predlozenih promjena u statutu.
Nadajmo se da ce imati razumijevanja i izaci nam u susret sto se tice predlozenih promjena u statutu.
-
- Kontakt:
Je li jos traje, ili su nasi novinari puzevi?Edo_77 je napisao/la:Trenutno se odrzava sastanak u Cirihu sa Blaterom i Platinijem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jok,nego im se vise ''nista ne mili izvjestavati''nakon Osimovih izvlacenja usiju .I posiljke doticnih na biro za zaposljavanje.Cartman je napisao/la:Je li jos traje, ili su nasi novinari puzevi?Edo_77 je napisao/la:Trenutno se odrzava sastanak u Cirihu sa Blaterom i Platinijem.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
FIFA I UEFA PRIHVATILI AMANDMANE!
Ovo je odlicna vijest. Veliki korak prema usvajanju statuta
Ovo je odlicna vijest. Veliki korak prema usvajanju statuta

Da li je moguće?! Izgleda da se vraćamo u život.Goalgetter je napisao/la:FIFA I UEFA PRIHVATILI AMANDMANE!

Čelik Zenica 1945
Suspenzija se ukida !?Nimla_RZ je napisao/la:Da li je moguće?! Izgleda da se vraćamo u život.Goalgetter je napisao/la:FIFA I UEFA PRIHVATILI AMANDMANE!
Still learning...
Čestitke svim članovima komiteta a posebnom ljuskoj gromadi Ivici Osimu. p.s. mada znajući naše novinare vjrovatno su izvadili nešto iz konteksta
Ne, već mislim da su prihvatili nešto što su zahtjevali ovi iz RS-a i ovi iz HNK-a?! Tako da s tim odmah znaš da će oni glasat za ako imaju ono što žele... Jel tako?!
Čelik Zenica 1945
ovo ako je tacno veceras cu da pravim fajrunt u birtiji

VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.