Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Bane Madridista
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
50-ti,JEDAN JE CR7

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Sta 50-i? koliko ja znam 49 je daoBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
"Marca" mu priznaje jos jedanRaul7 je napisao/la:Sta 50-i? koliko ja znam 49 je daoBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nekako se namece pomisao , stvarno da nema Barcelone , koji bi imao motiv Ronaldo da igra , pa evo dokazuje da je i Real M prevazis˙oBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()
Svaka cast !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogom
Za Lessija kvantna fizika.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ovo sam očekivao,kakvo puštanje ba šta vam je...
Ronaldo od 29 za 4 dana na 36,fino..
Ozil sjajan...mada igra nije bila previše dobra al opet
primjetno je kako svi forsiraju Cristiana i prije ce njemu dodati iako su oni možda u izglednijoj situaciji.
Ozil sjajan...mada igra nije bila previše dobra al opet
primjetno je kako svi forsiraju Cristiana i prije ce njemu dodati iako su oni možda u izglednijoj situaciji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakav majstor. Najbolji igrac svijeta!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- anonymousHD
- Kontakt:
Nakon utakmice Ronaldo dao dres onom čoveku, kojem je razbio nos u prvom poluvremenu. Gospodin.
Večeras opet svi strašno odigrali. Nema iznimke. Ali one asistencije Ozila i Alonsa su strašne, awesome.

Večeras opet svi strašno odigrali. Nema iznimke. Ali one asistencije Ozila i Alonsa su strašne, awesome.

Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 11 maj 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i trebaju mu dodavat, da su mu tako dodavali kad je trebalo u ovim sitnim tekmama gdje smo prosuli bodove davno bi osvojili titulu, gledaj kako sad igramo, razvaljujemo! Jedva cekam sljedecu sezonu!Raul_64 je napisao/la:Ovo sam očekivao,kakvo puštanje ba šta vam je...
Ozil sjajan...mada igra nije bila previše dobra al opet![]()
Znaci jos 2 kola do kraja. Sad idemo Villarealu, pa docekujemo Almeriju. Imam neki osjecaj da ce Cristinaldo zabit jos 7 golova do kraja 
Bgm kako liga odmice vi sve bolji, mogli bi nas stici do kraja 
Don't hate what you don't understand.
Jel to opet provaljujes ? hahahahahhahahahaahha joj kompleksi su cudo..Portillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Mourinho ipak igra defanzivan nogomet. Bas me interesuje kako smo mogli zabiti 90 golova braneci se svaku utakmicuek0 je napisao/la:Stigli smo Barcelonu po broju postignutih golova, 91 za sada. Mozda je nerealno ocekivati da dodjemo do stoje za dva kola, ali zasto ne. Vilarealu 3 komada, Almeriji 6 i eto ga. Od Ronalda ocekujem jos 3 minimum.
Eee jos se ne mogu oteti dojmu da neko rusi Hugu i Zarru, cak mislim da ce ih i prestic i da moze zabit 40 golovao ve sezone. Eeej ba, 32 utakmice 36 golova...
Franko usto iz groba izgleda...Portillo je napisao/la:Mourinho ipak igra defanzivan nogomet. Bas me interesuje kako smo mogli zabiti 90 golova braneci se svaku utakmicuek0 je napisao/la:Stigli smo Barcelonu po broju postignutih golova, 91 za sada. Mozda je nerealno ocekivati da dodjemo do stoje za dva kola, ali zasto ne. Vilarealu 3 komada, Almeriji 6 i eto ga. Od Ronalda ocekujem jos 3 minimum.![]()
XABI y CARVALHO - MEJOR!
"Lessi" daje kad je najvaznije, a ne kao Fagaldu - kad je sve vec odluceno.Portillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
Njegovi golovi u najvaznijim utakmicama su naucna fantastika.
A hattrick od 1 gola glavom, te po 1 gola sa obe noge se zove zlatni hattrick.
@Raul_64 - Ozil sada ima 16 asistencija, ipak su mu uracunali onu za Ronalda.
Ako Messi sutra ne asistira, Ozil ce u zadnja dva kola imati sansu prestici Messija po broju asistencija, a Ronaldo ce 100% i bez obzira na zbroj Messijevih golova protiv Levantea biti najbolji strijelac.
Nadam se da ce Messi i Alves ostati bez asistencija, jer, ako vec ne mozemo do trofeja La lige, radi morala bi bilo dobro dobiti nagradu za najboljeg strijelca lige od LFP-a, Marce (Pichichi) i za najboljeg asistenta, a Ozil ce biti i najvrijednije pojacanje u to sam siguran
Ako Messi sutra ne asistira, Ozil ce u zadnja dva kola imati sansu prestici Messija po broju asistencija, a Ronaldo ce 100% i bez obzira na zbroj Messijevih golova protiv Levantea biti najbolji strijelac.
Nadam se da ce Messi i Alves ostati bez asistencija, jer, ako vec ne mozemo do trofeja La lige, radi morala bi bilo dobro dobiti nagradu za najboljeg strijelca lige od LFP-a, Marce (Pichichi) i za najboljeg asistenta, a Ozil ce biti i najvrijednije pojacanje u to sam siguran
Samo Ozila cijenim u mrskoj ekipi Reala
Mesut je fudbalski majstor, za razliku od mnogih izvikanih zvijezda tog tima.
Od svih tih realovaca, jedino bi njega volio vidjeti u ekipi Barce.
Mesut je fudbalski majstor, za razliku od mnogih izvikanih zvijezda tog tima.
Od svih tih realovaca, jedino bi njega volio vidjeti u ekipi Barce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.