evo kornera...
Joooj Ronalda i Adebayora
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sta 50-i? koliko ja znam 49 je daoBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()
"Marca" mu priznaje jos jedanRaul7 je napisao/la:Sta 50-i? koliko ja znam 49 je daoBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()
Nekako se namece pomisao , stvarno da nema Barcelone , koji bi imao motiv Ronaldo da igra , pa evo dokazuje da je i Real M prevazis˙oBane Madridista je napisao/la:50-ti,JEDAN JE CR7![]()
![]()

Pa i trebaju mu dodavat, da su mu tako dodavali kad je trebalo u ovim sitnim tekmama gdje smo prosuli bodove davno bi osvojili titulu, gledaj kako sad igramo, razvaljujemo! Jedva cekam sljedecu sezonu!Raul_64 je napisao/la:Ovo sam očekivao,kakvo puštanje ba šta vam je...
Ronaldo od 29 za 4 dana na 36,fino..
Ozil sjajan...mada igra nije bila previše dobra al opet![]()
primjetno je kako svi forsiraju Cristiana i prije ce njemu dodati iako su oni možda u izglednijoj situaciji.
Jel to opet provaljujes ? hahahahahhahahahaahha joj kompleksi su cudo..Portillo je napisao/la:Samo da kazem da je Ronaldo veceras zabio gol glavom, lijevom i desnom nogomZa Lessija kvantna fizika.
Mourinho ipak igra defanzivan nogomet. Bas me interesuje kako smo mogli zabiti 90 golova braneci se svaku utakmicuek0 je napisao/la:Stigli smo Barcelonu po broju postignutih golova, 91 za sada. Mozda je nerealno ocekivati da dodjemo do stoje za dva kola, ali zasto ne. Vilarealu 3 komada, Almeriji 6 i eto ga. Od Ronalda ocekujem jos 3 minimum.
Franko usto iz groba izgleda...Portillo je napisao/la:Mourinho ipak igra defanzivan nogomet. Bas me interesuje kako smo mogli zabiti 90 golova braneci se svaku utakmicuek0 je napisao/la:Stigli smo Barcelonu po broju postignutih golova, 91 za sada. Mozda je nerealno ocekivati da dodjemo do stoje za dva kola, ali zasto ne. Vilarealu 3 komada, Almeriji 6 i eto ga. Od Ronalda ocekujem jos 3 minimum.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.