edit
Sreca pa nisam fulio temu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da te zajebavamalfarouqaminu je napisao/la:ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
to meni kazes?>Maestro je napisao/la:Nemoj se uvrijediti, ali nikada nisam vidio ružniji username.
hahahaha care moj, pa svasta si mi rekao, al nisi ono glavno...DJE JE TURNIR (ne derem se, nego da bolje vidis)Edin TM87 je napisao/la:pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
vec nas ima dosta, ako ste sigurni da dolazite, javite se, uskoro ce bit popunjeno
LBJ MVP je napisao/la:Da te zajebavamalfarouqaminu je napisao/la:ma sto si se i vracaopLBJ MVP je napisao/la:U vratio sam se nakon dan i po izbivanja
alfarouqaminu je napisao/la:
ma bolan te ti mene da zajebavas...Nemoj legenda da ti ocita lekciju
bola cema imaju termin u sarajevuĆeMa je napisao/la:hahahaha care moj, pa svasta si mi rekao, al nisi ono glavno...DJE JE TURNIR (ne derem se, nego da bolje vidis)Edin TM87 je napisao/la:pa kume necemo do kijameta ponavljat...ĆeMa je napisao/la:bolan dje ce bit taj termin, da dodjem , da vam svaku koscicu polomim
vec nas ima dosta, ako ste sigurni da dolazite, javite se, uskoro ce bit popunjeno
ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
LudLo 4 je napisao/la:Zaprijetili mi da uklonim onaj avatar,kazu djeca pravila razlicite porive,pa sam morao staviti ovaj.
jasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
jesi skonto ista novo u vezi menejasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
kako ce ti drugacije promjeniti password od fejsa, ako ne zna pw od msn-a yebem ga ja, nisam toliko glup da ne znam sta pricam.spielführer_21 je napisao/la:Što pišeš u šiframa bolan?
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
nije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.alfarouqaminu je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
buraz gdje ti ta jablanica?
kako ne kontas, ebem te u glavunije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.![]()
valjda si cuo za bitku na neretvi. mozda si i film gled'o. po tome smo najpoznatiji i po vahidu halilhodzicu, mirzi teletovicu, hasanu salihamidzicu, senadu lulicu, po meni i cemi.
![]()
![]()
a cema ne kontam te![]()
a da nije i ova sa tvoj avatara iz jablanice?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.alfarouqaminu je napisao/la:jasmin256 je napisao/la: ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igra![]()
buraz gdje ti ta jablanica?![]()
valjda si cuo za bitku na neretvi. mozda si i film gled'o. po tome smo najpoznatiji i po vahidu halilhodzicu, mirzi teletovicu, hasanu salihamidzicu, senadu lulicu, po meni i cemi.
![]()
![]()
![]()
a cema ne kontam te![]()
svaka cast, mora da si prava ljepotajasmin256 je napisao/la:@alfa to mi je cura![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: GG3, kraljttbvb i 7 gostiju.