ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:Zaprijetili mi da uklonim onaj avatar,kazu djeca pravila razlicite porive,pa sam morao staviti ovaj.
ovaj ti jos gori
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
buraz gdje ti ta jablanica?
jesi skonto ista novo u vezi menejasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
@alfa to ti je malo iznad mostara, ak znas gdje je mostar
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako ce ti drugacije promjeniti password od fejsa, ako ne zna pw od msn-a yebem ga ja, nisam toliko glup da ne znam sta pricam.spielführer_21 je napisao/la:Što pišeš u šiframa bolan?
Ko će provaliti pasword? I ako mogu provaliti sadašnji, što ne bi i novi? I kakve veze ima s msnom kad mi mail za fb i msn nije isti?...
Sigurnosni propust
Otkriveni podaci miliona korisnika Facebooka
Kompanija za proizvodnju softverske zaštite Symantec saopštila je danas da je moguće da su u proteklih nekoliko godina lični podaci korisnika internet stranice Facebook slučajno iscurili prema trećoj strani, posebno reklamnim agencijama.
U saopštenju se navodi da su treće strane time mogle da pristupe ličnim informacijama poput profila, fotografija i poruka i da su mogli da sami postavljaju poruke.
"Prema pretpostavkama, od 11. aprila 2011. godine blizu 100.000 aplikacija bilo je izloženo curenju informacija. Tokom godina moguće je da je ka trećim stranama nepovratno otišlo nekoliko miliona pristupnih simbola", ističe se u saopštenju.
U saopštenju se dodaje da je moguće da i treće strane možda nisu shvatile da mogu da pristupe iscurjelim informacijama.
Symantec naglašava da je Facebook obaviješten o ovom pitanju i da je potvrdio isticanje informacija, kao i da su preduzeti koraci ka rješavanju ovog problema.
Symantec: promjenite Facebook password odmah
Sigurnosni propust star godinu dana.
Symantec je upozorio korisnike da oglašivači, analitičari i drugi korisnici mogu dobiti pristup korisnikovim ličnim podacima na Facebooku data miningom. Facebook je nedavno objavio da je ispravio sigurnosni propust star godinu dana, purtem kojeg su IFRAME aplikacije mogle leakovati tokene za pristup profilima. Međutim, ispravka samo zaustavlja dalji leak, dok u logovima i dalje ostaju dostupni podaci. Symantec procjenjuje da do aprila ove godine oko 100.000 aplikcija još uvijek omogućava spomenuti leak, što je popriličan problem.
Promjenom passworda mijenja se token, zbog čega stari leakovani tokeni postaju nevalidni.
vidis da i ljudi pisu na sve strane, idi njih pitaj ako ces u detalje, ako sta nije jasno
@Keno
imaju neki patchevi, probaj sa njima, mozda uspije
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 11 maj 2011, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
nije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.alfarouqaminu je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igraĆeMa je napisao/la:ja konto neki turnir![]()
![]()
buraz gdje ti ta jablanica?
a cema ne kontam te
kako ne kontas, ebem te u glavunije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.![]()
valjda si cuo za bitku na neretvi. mozda si i film gled'o. po tome smo najpoznatiji i po vahidu halilhodzicu, mirzi teletovicu, hasanu salihamidzicu, senadu lulicu, po meni i cemi.
![]()
![]()
a cema ne kontam te![]()
@alfa druze, oklen si ti
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a da nije i ova sa tvoj avatara iz jablanice?jasmin256 je napisao/la:nije valjda da ne znas gdje je najbolje pecenje.alfarouqaminu je napisao/la:jasmin256 je napisao/la: ma ne smiju organizovat blizu jablanice, da im pokazemo kako se igra![]()
buraz gdje ti ta jablanica?![]()
valjda si cuo za bitku na neretvi. mozda si i film gled'o. po tome smo najpoznatiji i po vahidu halilhodzicu, mirzi teletovicu, hasanu salihamidzicu, senadu lulicu, po meni i cemi.
![]()
![]()
![]()
a cema ne kontam te![]()
ev ja promjenio pass na fb 
@alfa to mi je cura

- alfarouqaminu
- Kontakt:
svaka cast, mora da si prava ljepotajasmin256 je napisao/la:@alfa to mi je cura![]()
![]()
Alfa ti je iz Kanadske vukojebine
fakat odakle si falafelu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
umro Bob Marley 
Raspo se SSSRQUARESMA 18<<< je napisao/la:umro Bob Marley
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Fidel Kastro Došo na vlast na Kubirobovi88 je napisao/la:Raspo se SSSRQUARESMA 18<<< je napisao/la:umro Bob Marley
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Počeo Prvi svjetski rat.Frutek je napisao/la:Fidel Kastro Došo na vlast na Kubirobovi88 je napisao/la:Raspo se SSSRQUARESMA 18<<< je napisao/la:umro Bob Marley
Still learning...
Ubijen Gaj Julije CezarPočeo Prvi svjetski rat.
prosto ne mogu da vjerujem
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako se velike stvari dešavaju za ovakvo kratko vrijeme
Evo sad čitam umro i Bin Laden
da neće Smak Svijeta ...
Evo sad čitam umro i Bin Laden
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Megamon
- Kontakt:
Ima li ista na ovoj yebenoj kablovskoj?Imam 70 kanala i nigdje nista 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:Kako se velike stvari dešavaju za ovakvo kratko vrijeme![]()
Evo sad čitam umro i Bin Ladenda neće Smak Svijeta ...
ma smak sveta ce biti sigurno
jos ako udjemo u evropsku uniju,sto posto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.