harry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
tako je harry, stvarno je bio legenda
Moderator/ica: insider
harry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
a jes ostario, i Rodney jeharry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.

Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
pogledaj lord of War znaci prejakoalfarouqaminu je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
znaci taj je najbolji?
gde si puma,nego sa kim ides na kafu...Jel sa nezniji pol ili???? Hebi ga imas cudan nickPuma je napisao/la:a jes ostario, i Rodney jeharry_90 je napisao/la:Jes legenda ostario,meni jedan od najdrazih glumaca,i naravno najbolja serija ikad snimljena.Stavicu sutra pa nek se skida,imam zelju ih pogledat ponovo od pocetka.
ma ja stavim 2-3 sezone da se skidaju, odem na kafu, dok se vratim, skinuto sve, samo skines prevod i to je to
pintol_TM87 je napisao/la:pogledaj lord of War znaci prejakoalfarouqaminu je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Exorcist, neces moci spavati dragi alfa
znaci taj je najbolji?
povuci me za ,ko te jhebeInterista je napisao/la:jos jedan post i mozda se povucem sa foruma da ostane na broju 666
harry_90 je napisao/la:Steta sto nijedna nasa tv kuca ne pusta ih vise,dobili bi na gledanosti,al neka oni pustaju meksicka i turska njasra![]()
Sljedece godine u ovo vrijeme bicemo milionerinezaboravna recenica Del Boya .
@J.Georges
Sta ces ti,povuci me za ...
haj vamo ,papak da mi prepričaš prvu bračnu noć i da ti dam koju dojavuharry_90 je napisao/la:Necu sa p3derima da pricam,vidi mu zenski nickoduvijek si ti meni bio sumnjiv da znas,al sad su se moje sumnje ispostavile tacnim.
ma ja, njezniji pol, tako k'o ti i ovaj Georgesgde si puma,nego sa kim ides na kafu...Jel sa nezniji pol ili???? Hebi ga imas cudan nick
harry ispricaj nam javno prvu bracnu nocJ.Goerges je napisao/la:haj vamo ,papak da mi prepričaš prvu bračnu noć i da ti dam koju dojavuharry_90 je napisao/la:Necu sa p3derima da pricam,vidi mu zenski nickoduvijek si ti meni bio sumnjiv da znas,al sad su se moje sumnje ispostavile tacnim.
![]()
kake sumnje šta ti je bolan ,halo čujemo li se
jesam lijepa ,ja sam ti ova na slici ,hoš da ti damPuma je napisao/la:ma ja, njezniji pol, tako k'o ti i ovaj Georgesgde si puma,nego sa kim ides na kafu...Jel sa nezniji pol ili???? Hebi ga imas cudan nick
haha,nemoj napalices gaJ.Goerges je napisao/la:jesam lijepa ,ja sam ti ova na slici ,hoš da ti damPuma je napisao/la:ma ja, njezniji pol, tako k'o ti i ovaj Georgesgde si puma,nego sa kim ides na kafu...Jel sa nezniji pol ili???? Hebi ga imas cudan nick
bojiš se mače ,jel pa ja ne ujedam ,dođi i provjeriPuma je napisao/la:Joj pe**rluka, dovde se osjeca![]()
bjez ba, neozbiljni ste skroz
harry_90 je napisao/la:Ne zelim sa p3derima da pricam a-a jooknadji drugu zrtvu pa njemu prodaji dojave ,da to dojave nije neka sifra da nekog iskoristit i trtis ga ?? Ja necu,evo ti alfa,vas dvojica ste najbolji drugari na forumu,sumnjivi ste mi obojica
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.