Gdje si teniser imali sta na kladioniciJulia Goerges
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Chat
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ti cuti,ti si mi sa legendom najvise sumnjiv,vas dvojica se najbolje poznajete..gay lobi vlada forumom.alfarouqaminu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ne zelim sa p3derima da pricam a-a jooknadji drugu zrtvu pa njemu prodaji dojave ,da to dojave nije neka sifra da nekog iskoristit i trtis ga ?? Ja necu,evo ti alfa,vas dvojica ste najbolji drugari na forumu,sumnjivi ste mi obojica
ne bih rekao,ti i legenda pricate i preko MSN,Skuypea e to je meni sumnjivije... Jos ako se gledate preko kamere....au![]()
@Puma
Cuvaj se,ovi su navalili na tebe sad,ne odustaju tako lako,dok ne dobiju ono sto zele,a to je tvoj paksu
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 12 maj 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
J.Goerges je napisao/la:bojiš se mače ,jel pa ja ne ujedam ,dođi i provjeriPuma je napisao/la:Joj pe**rluka, dovde se osjeca![]()
bjez ba, neozbiljni ste skroz
tvoja Julia Goerges
pa pazi se ovog pume,opassan je on...pricaju da je najveci hebac... legendo plasim se da te ne naguzi,pogledaj sta mu znaci skracenica nicka,ko zna u kom je on udruzenju
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Cao raja, slatke snove da imate
Ne mogu vise

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ti cuti,ti si mi sa legendom najvise sumnjiv,vas dvojica se najbolje poznajete..gay lobi vlada forumom.alfarouqaminu je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ne zelim sa p3derima da pricam a-a jooknadji drugu zrtvu pa njemu prodaji dojave ,da to dojave nije neka sifra da nekog iskoristit i trtis ga ?? Ja necu,evo ti alfa,vas dvojica ste najbolji drugari na forumu,sumnjivi ste mi obojica
ne bih rekao,ti i legenda pricate i preko MSN,Skuypea e to je meni sumnjivije... Jos ako se gledate preko kamere....au![]()
@Puma
Cuvaj se,ovi su navalili na tebe sad,ne odustaju tako lako,dok ne dobiju ono sto zele,a to je tvoj paksu
harry ne znam ko prica sa legendom preko MSN,Spacea... a jos kamere kad popalite...aj ovo je gay forum...bez te ljudi od ovih dvoje i naravno pume,za koga se vec zna da je gay
otvori stranu 1963 i zadnju na temi kladionica pa vidi molim lijepoLos_Blanos2 je napisao/la:Gdje si teniser imali sta na kladioniciJulia Goerges![]()
qurac...ha
Joj kad sam bio u BG na paradi zaljubio sam se u nekog iz BG kako je sladak ,prije živio u Kanadi ,voli košarku i isti spol
Zadnja izmjena: J.Goerges, dana/u 12 maj 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
treba vas sve pe.dere uz zid i metak u celo 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ljudi kako napraviti karamele ? Jedu mi se opasno 
A **** pa zar i ti alfa hajd legenda mi odavno sumnjiv jbt,ali ti si izgledao kao fin čovjek

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Aj necemo vise,dosta je bilo sale..necu da se georges i alfa naljute 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:@alfa
Nemoj mi se sad izvlacit ovdje,uhvatili smo te i sad ispastaj..
haha,cuj...a hot lane sa legendom preko MSN,skypea mislis da to ne znam
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:A **** pa zar i ti alfa hajd legenda mi odavno sumnjiv jbt,ali ti si izgledao kao fin čovjek![]()
LBJ MVP
svaka ti cast na komentaru onom oROseu,potpuno si u pravu,ali navijaci bullsa nikako da shvate previse su objektivni...ali ti si im objasnio...svaka cast jos jednom
dosta peederluka, *ebem vam kokosovo mlijeko
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Nemoj alfa da nastavljamo,ja znam da se ti das za 20 evritja,to sam cuo iz pouzdanih izvora,ne bih da ih imenujem,da im ne naudis,jer gay lobi je jak i necu da se petljam sa njima,ja nemam skype ni kamere,tako da ti to pada u vodu,nemas dokaza momcino.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Nemoj alfa da nastavljamo,ja znam da se ti das za 20 evritja,to sam cuo iz pouzdanih izvora,ne bih da ih imenujem,da im ne naudis,jer gay lobi je jak i necu da se petljam sa njima,ja nemam skype ni kamere,tako da ti to pada u vodu,nemas dokaza momcino.
evo dosta vise necemo dosta smo se zajebavali.... popicemo ban samo tako
ma ja,a meni se ne pravi drugi nick 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:dosta peederluka, *ebem vam kokosovo mlijeko
kokosovo mlijeko
koji si ti car
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ej ljudi zna li neko koliko je sada cijena srebra npr srebrene narukvice ogrlice i tih fazona

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Dobro jutro raja
dan treba poceti smijehom
[youtube][/youtube]
dan treba poceti smijehom
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 21 gost.