Ma dobro i mi pravimo sranja jednom nam je lik rek´o da će nas natjerat da iznesemo sve stolove i stolice napolje a mi na odmoru iznesemo kad proalzi razredniklegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati...dio kortea...
Vrijedi pogledati...dio kortea...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Inače goraždanske škole su poznate po strogoćilegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
A mi smo u 6. skontali ebo nastavnike od tada nam je lijepo u školi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Evo vam moje ocjene...pa parite oci...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- alfarouqaminu
- Kontakt:
aj ne lazi legendolegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
Ja svoje ne smijem stavit, imam 2 iz fizičkog između ostalog 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
hej nu izostanaka...2 u cijeloj godadis.p je napisao/la:
Evo vam moje ocjene...pa parite oci...![]()
![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:
![]()
2 izostanka samo ima

Ja imam 12 opravdanih u prvom polugodistu, a one kad ne dođem na čas odem na kafu i tako to razrednik iskrižoĆeMa je napisao/la:hej nu izostanaka...2 u cijeloj godadis.p je napisao/la:
![]()
![]()
ja imam oko 20 neopravdanih, oko 4-5 napomena, puno opravdanih, lose vladanje....mislim, ne ponosim se tim, al 2 izostanka za godinu je premalo....al ipak ti si bubator
Jbt skola, a po vazdan samo sjedim za compjuterom il' idem s rajom vani....ucim samo kad moram....a opet 5...
...imam stelu...

...imam stelu...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ko zna cije je ocene postavioFrutek je napisao/la:Ja imam 12 opravdanih u prvom polugodistu, a one kad ne dođem na čas odem na kafu i tako to razrednik iskrižoĆeMa je napisao/la:hej nu izostanaka...2 u cijeloj godadis.p je napisao/la:
![]()
![]()
ja imam oko 20 neopravdanih, oko 4-5 napomena, puno opravdanih, lose vladanje....mislim, ne ponosim se tim, al 2 izostanka za godinu je premalo....al ipak ti si bubator
ma sigurno si cistio cipele profesorima pa si zato imao dobre oceneadis.p je napisao/la:Jbt skola, a po vazdan samo sjedim za compjuterom i idem s rajom vani....ucim samo kad moram....a opet 5...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...imam stelu...![]()
- legenda reala
- Kontakt:
možete li vjerovati da u srednjoj školi nisam imo ni jednog opravdanog časa ,a neopravdanih kolko ti bog hoće ,prvi čas kasnim ,treći sam izbačen , sa zadnjeg kući ako je dosadno 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:možete li vjerovati da u srednjoj školi nisam imo ni jednog opravdanog časa ,a neopravdanih kolko ti bog hoće ,prvi čas kasnim ,treći sam izbačen , sa zadnjeg kući ako je dosadno
4 četvrtaka zaredom nisam bio na prva 3 i i neki dan slučajno nešto prof. gleda ja stojim iznad njega kad na svim moje ime prekriženo jer sam fakat jedan cetvrtak bio bolestan nije mi bilo dobro i reko razredniku lik sve iskrižo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:možete li vjerovati da u srednjoj školi nisam imo ni jednog opravdanog časa ,a neopravdanih kolko ti bog hoće ,prvi čas kasnim ,treći sam izbačen , sa zadnjeg kući ako je dosadno
legendo bio si opasan mangup, nego jel su se roditelji odrekli od tebe?
- legenda reala
- Kontakt:
ja da ispadam picka jel ,idemo s časa idemo ,izbaci nekog jarana ,ja kažem mogu i ja sa njim da mu pravim društvoalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:možete li vjerovati da u srednjoj školi nisam imo ni jednog opravdanog časa ,a neopravdanih kolko ti bog hoće ,prvi čas kasnim ,treći sam izbačen , sa zadnjeg kući ako je dosadno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kad se sjetim, kad je nas cijeli razred pobjegao, samo ostala dvojica, ja mislim da su ih i profesori zamrzili sto su ispali pi*kelegenda reala je napisao/la:ja da ispadam picka jel ,idemo s časa idemo ,izbaci nekog jarana ,ja kažem mogu i ja sa njim da mu pravim društvoalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:možete li vjerovati da u srednjoj školi nisam imo ni jednog opravdanog časa ,a neopravdanih kolko ti bog hoće ,prvi čas kasnim ,treći sam izbačen , sa zadnjeg kući ako je dosadno
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:kad se sjetim, kad je nas cijeli razred pobjegao, samo ostala dvojica, ja mislim da su ih i profesori zamrzili sto su ispali pi*kelegenda reala je napisao/la:ja da ispadam picka jel ,idemo s časa idemo ,izbaci nekog jarana ,ja kažem mogu i ja sa njim da mu pravim društvoalfarouqaminu je napisao/la:
legendo bio si opasan mangup, nego jel su se roditelji odrekli od tebe?![]()
imao sam ja takvih slucajeva puno.... haha a jednom, imali test mi pobegli,ovi ostali i oni radili njih negde 10-oro... Sledece nedelje ona nam rokne test sto je najgore da opet ovima sto su ostali bili
Sve mangupi preko faceboook ne kazem da niste al polovina nije sigurno
!
Ja , sam bio fino dijete u osnovnoj ako hocete da vam slikam ocjene bolje su neg od ovog momka sto je postavio u 5 samo dvije cetvorke a u sedmom samo 3 cetvorke
!
I znate kad sam ucio samo kad sam morao
!
I , to mi je dosadilo i evo sada kako je Srednja krenula po citave noci sjedim za kompm ustane u 12 i u 12.30 na Bus
! Prolazim 4 ali vladanje je smanjeno i to ne zbog neopravdanih inace nikad ne bjezim ako nemam kakvog posla jer glupost mi bjezat ako cu lutati oko skole i po Wc
!
Sve sto uspijem nauciti je na casu to oni predmeti koji moram a oni su manjina 2 , 3 predmeta maximalno i na casu kad trebam odgovarat !
Evo proci cu 4 prosjek mi je 3.9 sada a vjerujte mi ako hocete : Uzeo sam samo 1 svesku i to na 15 minuta da ponovim i to je bilo to i u drugom pologodistu iste sveske nosim ! Znate zbog cega mogao bi proci 5 ko od sale ali necu da se patim
!
A za vladanje : Nisu zbog neopravdanih nego nas razrednik mutav ba 1 cokoladica odmah vladanje smanjeno ja sam zbog nekih gluposti dobivao ukore sad mi je 3 vladanje : E , istjeralo me s casa i odmah ukor zapisao me u Napomenu
! Citao , jednoj glupaci dnevnik i onda se sprdao mala je bila sa sela pa dosla u grad da znate sta je pisalo u Dnevniku smijali bi se 5 , 6 dana bez prestanka jednostavno ofirluk
!
I , 3 puko profesora stolicom jadnika koji nije nista kriv , ali nisam ga namjerno nego htio kolegu ali on se nasao
!
Ja , sam bio fino dijete u osnovnoj ako hocete da vam slikam ocjene bolje su neg od ovog momka sto je postavio u 5 samo dvije cetvorke a u sedmom samo 3 cetvorke
I znate kad sam ucio samo kad sam morao
I , to mi je dosadilo i evo sada kako je Srednja krenula po citave noci sjedim za kompm ustane u 12 i u 12.30 na Bus
Sve sto uspijem nauciti je na casu to oni predmeti koji moram a oni su manjina 2 , 3 predmeta maximalno i na casu kad trebam odgovarat !
Evo proci cu 4 prosjek mi je 3.9 sada a vjerujte mi ako hocete : Uzeo sam samo 1 svesku i to na 15 minuta da ponovim i to je bilo to i u drugom pologodistu iste sveske nosim ! Znate zbog cega mogao bi proci 5 ko od sale ali necu da se patim
A za vladanje : Nisu zbog neopravdanih nego nas razrednik mutav ba 1 cokoladica odmah vladanje smanjeno ja sam zbog nekih gluposti dobivao ukore sad mi je 3 vladanje : E , istjeralo me s casa i odmah ukor zapisao me u Napomenu
I , 3 puko profesora stolicom jadnika koji nije nista kriv , ali nisam ga namjerno nego htio kolegu ali on se nasao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.