FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jeli ovo onaj Zeljo sto je igro protiv Slobode i Sirokog.Ili je Zrinjski taraba a mislim da nije.Seha je klasa.
Kako su nasi krenuli u utakmicu mislio sam da ce se ponoviti Leotar u najmanju ruku.Bas se vidjelo da smo usli bez pritiska i rastereceni,i vidjelo se da nasi mogu da igraju odlicno,napadacki i rijeseni da zabijaju golove.Ali kako to uvijek biva u glavama igraca,generalno svih ekipa,da kazu dosta je i da onda rutinski privode utakmicu kraju.To se i desilo.Svi su igrali za nijansu bolje nego ranijih par utakmica,i kada je tako,kada je nivo momcadi na terenu jaci,odmah se prikazu vrline onih igraca od kojih se to i ocekuje najvise.Zrinjski je dobra ekipa,koja ima glavu i rep i drago mi je da su dosli da se nadigravaju,imali su dosta dobrih sansi,odlicni Sehic je sprijecio da rezultat ne bude neizvjestan.Drago mi je da je mali Colic zaigrao i po meni solidan,malo vise oprezan,ali svakako solidan...Nijema zabio,svaka cast,vezni red bio solidan,malo vise su trcali ovaj put i Svraka igrao sa malo vise smisla,Jamak sa malo boljim dodavanjima,Zeba znalacki i odmah puno bolje kada ima kraj sebe nekoga s kim ce odigrati loptu,Savic prema napadu dobar,prema defanzivi katastrofalan opet i po ko zna koji put...Mislio sam da ce Amar Viscu opet istjerati poslije desetak minuta
,nadao sam se da ce mali okrenuti igru u novi val nasih napada,medjutim dobili smo samo kontre prema nama od njegovih padanja i bezveznih pokusaja...Lazo dobar sa proigravanjima..Beslija,svaka cast.
Malo sam se pribojavao ove utakmice jer je Zrinjski dobar a mi smo unaprijed upisali bodove kao da igramo sa Pofalickim,drago mi je da su igraci bili naspanovani i ozbiljni bar u prvom poluvremenu.Cestitam igracima i strucnom stabu i sa ovakvim nivoom igre i pristupom na terenu ovo je vec druga prica,ja sam zadovoljan,bez obzira sto smo mogli biti malo aktivniji i u drugom poluvremenu i pokusati ugroziti njihov gol malo vise,ali i ovo je sasvim ok.
Malo sam se pribojavao ove utakmice jer je Zrinjski dobar a mi smo unaprijed upisali bodove kao da igramo sa Pofalickim,drago mi je da su igraci bili naspanovani i ozbiljni bar u prvom poluvremenu.Cestitam igracima i strucnom stabu i sa ovakvim nivoom igre i pristupom na terenu ovo je vec druga prica,ja sam zadovoljan,bez obzira sto smo mogli biti malo aktivniji i u drugom poluvremenu i pokusati ugroziti njihov gol malo vise,ali i ovo je sasvim ok.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
al_akhisari
- Kontakt:
...prije svega cestitke na pobjedi i dosta dobroj igri; drago mi je sto nyema zabi gol, frajer je jos ejdnom pokazao da zna igrati loptu; nadam se da ce ostati u ekipi i sljedece sezone
Čim je Borac haman osigurao titulu, nagovješteno je ukidanje suspenzije, a to je dalje značilo da Željo konačno može igrati punom snagom. 19 minuta, 3 gola i onda kuliranje do kraja. U Banoviće po ovjeru Europe i onda u Zenicu po kup! 
Po meni jako fina utakmica i zrinjski je dobro odigrao jako otvoreno iz tog razloga i veliki broj golova u samom pocetku utakmice.Jos jednom se pokazalo kako lako dodjemo do pobjede kada se igra otvorena utakmica kada nas protivnik napada zato je Amar i pozivao stopere celika da izadju u utamici protiv nas a po svemu sudeci morace izaci jer gube sa 1-0 i moraju napasti.Po meni Beslija najbolji i Nijema ja bio opet na nivou a mora se spomenuti i Seha mislim definitvno najjaci golman nase lige stekao je sigurnost i sreca da je produzio...Odigrali smo onako rutinski 3-0 i onda samo odrzavali povoljan rezultat igraci se nisu posebno umorili a o tome se mora voditi racuna..Nasamarat ovo do kraja uzeti kup i idemo dalje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali 
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Šeha uz Bešliju najbolji,ali nije mi jasno zašto Višća ima onaku malu minutažu,ako znamo da vas je u nekoliko utakmica izvukao.Sinoć da li od želje ili ljutnje je napravio par bespotrebnih ispada.Neznam možda m,omak odlazi pa ga neforsiraju ili je posrijedi nešto drugo.Isto brate ne dopada mi se odnos Amara prema igračima koji izlaze.Ipak oni su zaslužili da im stisne ruku,a on onako prepotentan i neobazire se na njih.Bogami mu je ne malo prtepotentan i neznam koliko je to dobro za vaš klub.
Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Istina, zadnji put na sjeveru sam bio 2007 ( ako ne računamo utakmicu protiv Travnika, kada je jug bio pokriven snijegom ) . Napokon da se pljuvači ušutkajupile87 je napisao/la:Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali
Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ja bio na sjeveru zadnji put prije bog zna koliko, kad smo igrali kup ja mislim sa Sirokim, uzeli 2-1, i tad za njih igrao onaj Mudrinic, zabio nam gol, i dotrcao pred sjever provocirati, neki hadzo izletio sa tribine da ga bije.. Osiguranje munjevito reagovalo. 
Znaci nece vise biti brutalnih psovki sa sjevera, ili barem mnogo manje?
Znaci nece vise biti brutalnih psovki sa sjevera, ili barem mnogo manje?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
a, jel' mislite da su na sjeveru (grbavica) samo pljuvaci i psovaci?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- zlaya_tm87
- Kontakt:
na koji nacin se to rijesilo, mora da su ih fino zamolili 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Naravno da ne, pljuvaci i psovaci su u manjini, al' se iz nekog razloga cuju vise.. upravo to se i zamjera.starigrad je napisao/la:a, jel' mislite da su na sjeveru (grbavica) samo pljuvaci i psovaci?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- CyberGhost
- Kontakt:
sjever JE ČEMER
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
kada sam na tekmi, tamo sjedim (sjecam se grbavice kada nisu postojali ni temelji za sjever). stvarno ima par likova zbog kojih mi se i ne dolazi, jer ono sto izgovaraju granici sa debilizmom. imam osjecaj da se takmice ko ce smisliti goru psovku i onda sami sebi odobravaju i povladjuju svojoj "pameti i znanju".
zadnje, cemu sam se gorko nasmijao, je bilo protiv veleza (nista previse vulgarno i strasno ali ipak dio razmisljanja pojedinih "znalaca"). kod 0-2, nakon suta, lopta doleti na sjever i jedan od "mangupa" je uzme. trazi dijete loptu a on (zajedno sa par istomisljenika) govori da amar dodje po loptu, kako bi mu objasnili par stvari. ii tako nekih par minuta, dok tarik "zuti" (s kojim sam, jos davno, bodrio zelju sirom juge) ne dodje i sve se rijesi u dvije rijeci. dovoljno za uvid u snagu, dosljednost i "mangupluk" pljuvaca i psovaca.
zadnje, cemu sam se gorko nasmijao, je bilo protiv veleza (nista previse vulgarno i strasno ali ipak dio razmisljanja pojedinih "znalaca"). kod 0-2, nakon suta, lopta doleti na sjever i jedan od "mangupa" je uzme. trazi dijete loptu a on (zajedno sa par istomisljenika) govori da amar dodje po loptu, kako bi mu objasnili par stvari. ii tako nekih par minuta, dok tarik "zuti" (s kojim sam, jos davno, bodrio zelju sirom juge) ne dodje i sve se rijesi u dvije rijeci. dovoljno za uvid u snagu, dosljednost i "mangupluk" pljuvaca i psovaca.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Odlično su odigrali prvo poluvrijeme, a drugo su rutinski sveli do kraja.
Sudija loš do bola...
Sudija loš do bola...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
starigrad je napisao/la:kada sam na tekmi, tamo sjedim (sjecam se grbavice kada nisu postojali ni temelji za sjever). stvarno ima par likova zbog kojih mi se i ne dolazi, jer ono sto izgovaraju granici sa debilizmom. imam osjecaj da se takmice ko ce smisliti goru psovku i onda sami sebi odobravaju i povladjuju svojoj "pameti i znanju".
Hahaha to sam gledao svoim ocima.Debilizam.Pa ti isti ulaze na sjever sa psovkama.Pocnu psovke i prije utakmice.Narocito onaj mrsavi sa cvikama.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Amarova je zadnja!Mohikanac je napisao/la:Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
Osim - drugo ime za Želju !
- CyberGhost
- Kontakt:
rossoner je napisao/la:Amarova je zadnja!Mohikanac je napisao/la:Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
[/b]http://www.youtube.com/watch?v=lqDU0XWqeN0KRAJ PRIĆE !!!
Zadnja izmjena: CyberGhost, dana/u 14 maj 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.