FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 13 maj 2011, 23:45

Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh :D

Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 maj 2011, 23:52

Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh :D

Sada u Banoviće po nova tri boda, pa onda, ako se ne varam, uzvratna tekma protiv Čelika
U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 13 maj 2011, 23:54

Bianconeri1988 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Vidi se kako bolje igramo bez velikog pritiska, kao što je to bilo u ranijim utakmicama. Utakmicu smo završili za 20 minuta. Šehić standardno dobar, kao i Nyema. Jamak se izdigao iz svog prosjeka, Bešlija dobro odigrao, dok se nije izmorio. Zeba također dobar, Lazar uputio par dobrih lopti. Stanić treba krilo da igra, dosta je dobar u ofanzivi, tako da se nadam da ćemo naći lijevog beka ovog ljeta. Čolić je imao grešaka, nisam zadovoljan s njim. Savić bi možda dobar bio u napadu, u skoku je neprikosnoven, a pogodio je ja mislim prećku i stativu, peh :D

U četvrtak protiv Budućnosti, a u nedjelju protiv Borca i u srijedu Kup! Nije težak raspored koliko je velik broj utakmica, svako 3-4 dana u ovih posljednjih mjesec dana.
Jel ozbiljno u cetvrtak?
Hocel biti Manijaci?Vjerovatno nece,znaju da su 3 boda tu. :P
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 maj 2011, 00:07

Fina utakmica, malo sam se prepao što nema Markovića i Ćuluma, ali na kraju mi drago da je Čolić igrao, po meni solidno- malo se bojao ali ok. Priliku dobili Zola i Baljić, da je bilo 3 razlike sigurno bi dobili i više minuta.
Šehić odličan, Savić fascinantan- ne zbog onog za što je zadužen po poziciji, već zbog njegovog osjećaja za gol. Kad god dođe u 16m uvijek je u prilici, kod drugog i trećeg gola on je pogađao okvir gola i tako olakšao Svraki i Nyemi da zabiju. Fakat ga treba isprobati u napadu kakav bi bio..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 00:16

Evo gledam raspored na sportsport.ba, ne znam čija je greška ili njihove redakcije ili NSBiH, ali po ovom rasporedu za isti dan je planirano 29. kolo i revanš finala Kupa BiH.
Ž '21!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 maj 2011, 01:06

Da je sa Nyemom produžiti ugovor to bi bilo prejebeno :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 maj 2011, 01:57

Hamo je napisao/la:Da je sa Nyemom produžiti ugovor to bi bilo prejebeno :!:
Ako je vjerovat piletu samo što nije produžen. :) Prvo poluvrijeme večeras odlično, drugo nisam zadovoljan. Mislio sam da će Amara na press-u reći da nije zadoovljan ali eto jeste. Trebali smo dati još 2 gola. Šehić je fantastičan kao i Nyema. Zeba je bio skroz dobar. Jamak onako meni. Zašto nije igrao Stančeski? Šta je sa tim momkom, je li opet povrijeđen ? Zabetonirali drugo mjesto, idemo po Kup pa po POJAČANJA! hehe
Osim - drugo ime za Želju !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 maj 2011, 02:36

[youtube][/youtube]

Zagrijavanje je počelo! :D
Ž '21!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 14 maj 2011, 04:43

" свега " на $ , " " је ? , " & $ је / $ $ " , јес $ ' се " " го & " % , ? све у ' " .
$ % су ' " % % % ?..
У $ наврата су " ? $ , ? & ...
$ ' онај ¥ , " :) ? ? " - & , па - $ га & :)
? $ " ? ! :mrgreen:
" " " , " " оне " !!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 maj 2011, 07:43

Jeli ovo onaj Zeljo sto je igro protiv Slobode i Sirokog.Ili je Zrinjski taraba a mislim da nije.Seha je klasa.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 maj 2011, 10:11

Kako su nasi krenuli u utakmicu mislio sam da ce se ponoviti Leotar u najmanju ruku.Bas se vidjelo da smo usli bez pritiska i rastereceni,i vidjelo se da nasi mogu da igraju odlicno,napadacki i rijeseni da zabijaju golove.Ali kako to uvijek biva u glavama igraca,generalno svih ekipa,da kazu dosta je i da onda rutinski privode utakmicu kraju.To se i desilo.Svi su igrali za nijansu bolje nego ranijih par utakmica,i kada je tako,kada je nivo momcadi na terenu jaci,odmah se prikazu vrline onih igraca od kojih se to i ocekuje najvise.Zrinjski je dobra ekipa,koja ima glavu i rep i drago mi je da su dosli da se nadigravaju,imali su dosta dobrih sansi,odlicni Sehic je sprijecio da rezultat ne bude neizvjestan.Drago mi je da je mali Colic zaigrao i po meni solidan,malo vise oprezan,ali svakako solidan...Nijema zabio,svaka cast,vezni red bio solidan,malo vise su trcali ovaj put i Svraka igrao sa malo vise smisla,Jamak sa malo boljim dodavanjima,Zeba znalacki i odmah puno bolje kada ima kraj sebe nekoga s kim ce odigrati loptu,Savic prema napadu dobar,prema defanzivi katastrofalan opet i po ko zna koji put...Mislio sam da ce Amar Viscu opet istjerati poslije desetak minuta :mrgreen: ,nadao sam se da ce mali okrenuti igru u novi val nasih napada,medjutim dobili smo samo kontre prema nama od njegovih padanja i bezveznih pokusaja...Lazo dobar sa proigravanjima..Beslija,svaka cast.
Malo sam se pribojavao ove utakmice jer je Zrinjski dobar a mi smo unaprijed upisali bodove kao da igramo sa Pofalickim,drago mi je da su igraci bili naspanovani i ozbiljni bar u prvom poluvremenu.Cestitam igracima i strucnom stabu i sa ovakvim nivoom igre i pristupom na terenu ovo je vec druga prica,ja sam zadovoljan,bez obzira sto smo mogli biti malo aktivniji i u drugom poluvremenu i pokusati ugroziti njihov gol malo vise,ali i ovo je sasvim ok.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 14 maj 2011, 11:20

...prije svega cestitke na pobjedi i dosta dobroj igri; drago mi je sto nyema zabi gol, frajer je jos ejdnom pokazao da zna igrati loptu; nadam se da ce ostati u ekipi i sljedece sezone

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 maj 2011, 11:24

Čim je Borac haman osigurao titulu, nagovješteno je ukidanje suspenzije, a to je dalje značilo da Željo konačno može igrati punom snagom. 19 minuta, 3 gola i onda kuliranje do kraja. U Banoviće po ovjeru Europe i onda u Zenicu po kup! 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 maj 2011, 11:43

Po meni jako fina utakmica i zrinjski je dobro odigrao jako otvoreno iz tog razloga i veliki broj golova u samom pocetku utakmice.Jos jednom se pokazalo kako lako dodjemo do pobjede kada se igra otvorena utakmica kada nas protivnik napada zato je Amar i pozivao stopere celika da izadju u utamici protiv nas a po svemu sudeci morace izaci jer gube sa 1-0 i moraju napasti.Po meni Beslija najbolji i Nijema ja bio opet na nivou a mora se spomenuti i Seha mislim definitvno najjaci golman nase lige stekao je sigurnost i sreca da je produzio...Odigrali smo onako rutinski 3-0 i onda samo odrzavali povoljan rezultat igraci se nisu posebno umorili a o tome se mora voditi racuna..Nasamarat ovo do kraja uzeti kup i idemo dalje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 14 maj 2011, 12:04

Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali :cry:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 maj 2011, 12:04

Šeha uz Bešliju najbolji,ali nije mi jasno zašto Višća ima onaku malu minutažu,ako znamo da vas je u nekoliko utakmica izvukao.Sinoć da li od želje ili ljutnje je napravio par bespotrebnih ispada.Neznam možda m,omak odlazi pa ga neforsiraju ili je posrijedi nešto drugo.Isto brate ne dopada mi se odnos Amara prema igračima koji izlaze.Ipak oni su zaslužili da im stisne ruku,a on onako prepotentan i neobazire se na njih.Bogami mu je ne malo prtepotentan i neznam koliko je to dobro za vaš klub.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 maj 2011, 12:14

Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali :cry:
Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 maj 2011, 12:16

pile87 je napisao/la:
Mohikanac je napisao/la:Sto se niko ne "hvali" kako su pljuvacima sa sjevera konacno dohakali :cry:
Zato sto jako malo ljudi uopste koji su na ovom forumu i ide na sjever.
Istina, zadnji put na sjeveru sam bio 2007 ( ako ne računamo utakmicu protiv Travnika, kada je jug bio pokriven snijegom ) . Napokon da se pljuvači ušutkaju 8-)

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 14 maj 2011, 12:16

Pozdravljam akciju na sjeveru,vala vrijeme je bilo.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 maj 2011, 12:20

Ja bio na sjeveru zadnji put prije bog zna koliko, kad smo igrali kup ja mislim sa Sirokim, uzeli 2-1, i tad za njih igrao onaj Mudrinic, zabio nam gol, i dotrcao pred sjever provocirati, neki hadzo izletio sa tribine da ga bije.. Osiguranje munjevito reagovalo. :)

Znaci nece vise biti brutalnih psovki sa sjevera, ili barem mnogo manje?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.