Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

fanatic
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la fanatic » 16 jun 2009, 00:45

nick je napisao/la:ja mislim da je to bila seltikova himna i da im je liverpool preuzeo,tako sam nesto nacuo
Ako vec hoces istinu , ova pjesma je prvi put "pustena" na Old Traffordu nakon smrti Busbeyevih beba , a prvi su je na stadionu zapjevali navijaci lfc-a 3-4 god poslije minhenske tragedije kada je lokalna liverpoolova muzicka grupa "preradila" ovu pjesmu koja je bila veliki hit i dugo No.1 na svim ljestvicama u engleskoj...poslije su je ja mislim prvo navijaci Hiberninana "uzeli" pa tek onda Celticovi ;)

Sto se tice ovih prepirki , definitivno su navijaci LFC-a najbolji na zapadu...glupo bi bilo prediti njih i recimo balkance ili juznoamerikance , radi "sportskih" zakona u EU , pogotovo u engleskoj...

Sama cinjenica da su navijaci lfc "skontali" da The Kop gubi svoju vrijednost i 2007 pokrenuli Reclaim The Kop kampanju govori koliko su oni iznad svih ostalih navijaca velikih klubova...u toj kampanji im je i sam klub pomogao tako sto su navijaci koji idu na tekme radi navijanja mogli kupiti godisnje karte(ili zamjeniti postojece) za mjesto u vrhu Kopa( odmah iza gola ) gdje ta "ekipa" cjelu tekmu stoji(a svi znamo sta ovo znaci za englesku) i zdusno navija za voljeni klub... u prvoj sezoni je bilo oko 1000-1500 takvih navijaca , al' evo vec pred pocetak netom zavrsene sezone prodano je oko 4000 godisnjih ulaznica za ta mjesta .

Ako k'o prati malo navijanje na tekmama lfc-a moze primjetiti da se znatno popravilo i da ne prestaje svih 90 min.
Fernando Torres Liverpool No.9 je poslije paokare(koju su takodjer preradili u 2 verzije lfc navijaci , jednu za evropu , jednu za domacu ligu ) najveci hit prosle/pretprosle , koje vec godine :D

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 jun 2009, 01:16

GoRaN je napisao/la:Prvo zna se da je da je u Rusiji dosta dobar prosjek godina u svim grupama...Eto djeca ce se udarat svaku drugu tekmu(Ne kazem da ih podrzavam ali se ljudi vole sibat, skoro je bilo Zenit i mozda Spartak uhapseno 700 navijaca 600 Zenitovih)
Drugo ovo je gostovanje...Vidis ti sta je tu ljudi.U Rusiji su najbliza gostovanja nekoliko dana putovanja vozom.
I znaci pravi su navijaci oni koji predju cestu i odu na Anfield pjevaju i placu nego ovi koji odu da se kurce po Yaroslavu pred ovom armijom i pjesme su tu naravno tu samo sto ne placu jel ipak su Rusi. :mrgreen:
I ne znam vise sta ljudi vide u Liverpoolovom "navijacima"...Valjda su to oni koji slusaju komentatore i gledaju samo lige petice pa nemaju sta bolje vidjeti...Pa bolja je Celticova izvedba YNWA. :?
ma pusti tu djecu ovdje na forumu, vidis da se vole furati na anfield i liverpool a nikad nece vidjeti taj stadion u zivotu :roll: . na ovom forumu mozes na jednoj ruci izbrojati ko' stvarno zna o navijackom pokretu u evropi a ko' drka na YNWA preko youtube-a...

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 16 jun 2009, 01:40

:D :D
Prejebeno:
:P

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 02:32

fanatic je napisao/la:
nick je napisao/la:ja mislim da je to bila seltikova himna i da im je liverpool preuzeo,tako sam nesto nacuo
Ako vec hoces istinu , ova pjesma je prvi put "pustena" na Old Traffordu nakon smrti Busbeyevih beba , a prvi su je na stadionu zapjevali navijaci lfc-a 3-4 god poslije minhenske tragedije kada je lokalna liverpoolova muzicka grupa "preradila" ovu pjesmu koja je bila veliki hit i dugo No.1 na svim ljestvicama u engleskoj...poslije su je ja mislim prvo navijaci Hiberninana "uzeli" pa tek onda Celticovi ;)

Sto se tice ovih prepirki , definitivno su navijaci LFC-a najbolji na zapadu...glupo bi bilo prediti njih i recimo balkance ili juznoamerikance , radi "sportskih" zakona u EU , pogotovo u engleskoj...

Sama cinjenica da su navijaci lfc "skontali" da The Kop gubi svoju vrijednost i 2007 pokrenuli Reclaim The Kop kampanju govori koliko su oni iznad svih ostalih navijaca velikih klubova...u toj kampanji im je i sam klub pomogao tako sto su navijaci koji idu na tekme radi navijanja mogli kupiti godisnje karte(ili zamjeniti postojece) za mjesto u vrhu Kopa( odmah iza gola ) gdje ta "ekipa" cjelu tekmu stoji(a svi znamo sta ovo znaci za englesku) i zdusno navija za voljeni klub... u prvoj sezoni je bilo oko 1000-1500 takvih navijaca , al' evo vec pred pocetak netom zavrsene sezone prodano je oko 4000 godisnjih ulaznica za ta mjesta .

Ako k'o prati malo navijanje na tekmama lfc-a moze primjetiti da se znatno popravilo i da ne prestaje svih 90 min.
Fernando Torres Liverpool No.9 je poslije paokare(koju su takodjer preradili u 2 verzije lfc navijaci , jednu za evropu , jednu za domacu ligu ) najveci hit prosle/pretprosle , koje vec godine :D
kao sto rekoh mislim da sam cuo :D
mada po meni juzno americki navijaci odskacu od svih...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 17 jun 2009, 23:00

BrneeH je napisao/la:
To nisu navijaci. To su ti samo neka djeca, eventualno pokoji momak kojemu je stalo glumiti facu il ista god vec.

Navijac je onaj ko svoj tim voli. Navijac je neko ko redovno posjecuje Anfield i ko iz dna duse zapjeva YNWA. To su navijaci. Nema tog covjeka koji navija za Liverpool ad barem jednom na Anfieldu nije zaplakao
Ne znaš šta pričaš.Malo pogledaj oko sebe,bliže nego što misliš,i vidjet ćeš šta je ljubav. ;)

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 jun 2009, 23:27

najbolji navijaci su turci,posebno navijaci besiktasa,apsolutni fanatizam
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 jun 2009, 00:26

bavaraccccc je napisao/la:najbolji navijaci su turci,posebno navijaci besiktasa,apsolutni fanatizam
Oni i Fenerbahce.......Al' je cista ludnica kad svi skupa i Galatini i Fenerovi i Besiktasevi navijaju za Tursku....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jun 2009, 00:30

bavaraccccc je napisao/la:najbolji navijaci su turci,posebno navijaci besiktasa,apsolutni fanatizam
Bio sam na tekmi u Istanbulu kada su nasi igrali protiv Turske.Ne znam da kli su to vecinom bili Besiktasevi navijaci ali su napravili nevjerovatnu atmosferu>90 minuta su pjevali bez prestanka.Koreografija ,ma spektakularno.
BosnaE

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jun 2009, 00:32

http://www.youtube.com/watch?v=qQhJIfe6at8

Niko njih i ne zna, ali daleko najbolji.

Evo još nekih klipova o njima.

http://www.youtube.com/watch?v=91JjAQVP ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=2XRLh0Jq ... re=related

Ima i moj najdraži klip o njima ali taj sam video ubacivao davno neka,d pa neću ponovo.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 18 jun 2009, 00:37

Meni je ultrAslan od turaka najbolji a i najdrazi...A od Italijana:http://www.youtube.com/watch?v=0d8HC9IZUDc
Zadnja izmjena: GoRaN, dana/u 18 jun 2009, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 18 jun 2009, 00:41

the scouser je napisao/la:
Oni i Fenerbahce.......Al' je cista ludnica kad svi skupa i Galatini i Fenerovi i Besiktasevi navijaju za Tursku....
Klubovi imaju 3 puta bolju podrsku od reprezentacije u vecini zemalja pa i Turskoj.

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 20 jun 2009, 00:02

fanatic je napisao/la:

Koliko sam ja cuo za YNWA, to je americka pjesma i vise nije glavna himna LFC, sada je Ring of Fire
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

Fare_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Hz » 23 jun 2009, 15:52

slika
dokaz jos jedan u kakvim smo odnosima sa Dynomo Dresdenom...

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 jun 2009, 15:54

Fare_Hz je napisao/la:slika
Ne vidi se slika :ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Fare_Hz
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Hz » 23 jun 2009, 15:55

http://ud-fotos.de/2008-2009/38-aue/diashow.php?idx=9
hammers je napisao/la:
Fare_Hz je napisao/la:slika
Ne vidi se slika :ugeek:
http://ud-fotos.de/2008-2009/38-aue/diashow.php?idx=9

ewo link pa vidi... ;) ;)

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 23 jun 2009, 16:19

GoRaN je napisao/la::D :D
Prejebeno:
:P
Ovako nesto slicno imaju i horde zla kad pocnu sarajevo pa stane i tako...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 18:54

grci i turci su najbolji,najfaniticniji i najglasniji navijaci na svijetu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 23 jun 2009, 19:47

Najbolji su oni Juznoafrikanci na kupu konfederacija sa onim trubama isto muhe :D :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 20:33

hare_HZ je napisao/la:Najbolji su oni Juznoafrikanci na kupu konfederacija sa onim trubama isto muhe :D :D :D
ma ja ba kakvi turci i grci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 23 jun 2009, 22:01

daleko najbolji u bivsoj istocnoj njemackoj, uz ove prijatelje hordasa dynamovce ;) , su suptras rostock 01'. jest da su jos uvijek dosta mladi, al' su se zadnji par godina razvojili snazno i danas vaze za jednu od naj-impresivniji grupacija u cijeloj svabiji. odlican kop imaju vec gdje uvjek bude najmanje 3500 najodaniji momaka, plus odlicna gostovanja im idu u prilog. veliki plus za kurcenje na razlicitim stadionima kad se vidi kakva drotovska represija vlada vec godinama u svabiji. imaju solidne koreografije pa cak i neke genijalne parole(najbolje protiv st.pauli-a).

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.