svaka ti dala, spasio si me
magat dominira
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.
sta reci na ovo Sta reci. Deset puta bolji od ovih. Ove sezone su nam dresovi bili bas beze.Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:Mesut Ozil 23 je napisao/la:Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.sta reci na ovo
![]()
![]()
![]()
Ma ja, Neuer primio 13 a spasio 113quälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec![]()
![]()
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa![]()
pps
dresovi su vam taraba. bolji su stari barem 300.000 puta.
a za dresove ovi su zasad najjaciquälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec![]()
![]()
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa![]()
pps
dresovi su vam taraba. bolji su stari barem 300.000 puta.
quälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
slazem se u potpunostiJetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
Ojj izgleda da je Gomezova bolest prelaznaquälix je napisao/la:mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
pazi, dobar igrac nikada nije visak.
ps
izgleda da je i klozea spicio gov-njezov virus pa fula ono sto niko ko ima barem jednu zdravu nogu ne bi smio profulati.
slazem se u potpunostiJetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
ma ozile kralju sta ce ti klip ako mislis na klozeovu fulu roben mu centrirao na nogu on je nabio preko gola i malo ostetio reflektor nemojte mu zamjeriti,i bio sam pred praznim golomMesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.