FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

quälix
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 11:11

:D :D
svaka ti dala, spasio si me 8-)
magat dominira 8-)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 maj 2011, 15:59

Klose ovim promašajem je sebi dao ispisnicu iz Bayerna a Lahm je*ač šeće se pored igrača ...

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 maj 2011, 16:10

Fenomenalan pas Robbena za gol masinu Gomeza i to je naravno gol.

Contento najlosiji, ispada precesto.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 maj 2011, 16:27

Cudno prvo poluvrijeme. U prvih 10-ak minuta smo mi napadali i imali nekoliko sansi od kojih se izdvaja Kloseova ali je ovaj poslao loptu nebu pod oblake. Kasnije su Svabe krenule i kontrama su pravili velike probleme a jedna takva urodila je plodom a strijela je bio Okazaki. Poslije su i Trasch ali i Pogrebnyak imalo dobre sanse, ali Butt je odbranio. Izjednacujuci gol djelo je Gomeza koji se tako izjednacio sa Ailtonom i Grafiteom po broju postignutih golova u jednoj sezoni. Trenutno je na 28 i jedan mu fali da se izdvoji na vrhu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 maj 2011, 17:36

Solidna partija danas , promašaj Klosea u prvom poluvremenu može komotno konkurisati za promašaj sezone..epitet najlošijeg igrača ide Contentu danas je toliko puta ispadao da mi ga je bilo žao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 18:06

Steta, pobjedu upisa i Leverkusen :( . Ali to je bilo i ocekivano. Ali treba biti zadovoljan i 3. mjestom kakva je sezona bila.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 maj 2011, 18:54

bayern pobjedom završio sezonu, da kažemo to je ok....već u prošlom kolu je ostvareno ono najmanje što se moralo ostvarit...sad lagano čekamo protivnika u pretkolu a koga god dobijemo mislim da ga možemo dobit...nema tu puno brige, samo mnogo se zafrkavat igrači u pretkolu isto tako ne smiju...ova teška sezona je konačno završena a kako se sve odvijalo dobro se završilo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 19:16

Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 14 maj 2011, 20:09

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.
slika sta reci na ovo :) :) ;) ;)

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 20:13

Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.
slika sta reci na ovo :) :) ;) ;)
Sta reci. Deset puta bolji od ovih. Ove sezone su nam dresovi bili bas beze.

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 20:15

bayern dovodi vidala :shock:
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec :lol: :lol:
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa :lol: :lol:
pps
dresovi su vam taraba. bolji su stari barem 300.000 puta.
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 20:20

quälix je napisao/la:bayern dovodi vidala :shock:
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa
:lol: :lol:
pps
Ma ja, Neuer primio 13 a spasio 113 8-) . Neuer je klasa i to ce uvijek biti.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 14 maj 2011, 20:21

ps
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa :lol: :lol:
pps
a za dresove ovi su zasad najjaci

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 maj 2011, 20:28

Pazi kako se dopunjavaju ova ''dvojica''. Mesut odgovori na prvi dio posta, Kristina na drugi. :lol:
:o :o
Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.

Neuer i Boateng ce, ako se to ostvari, biti velika pojacanja.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 20:29

@ Qualix, zar ti nisi bio navijac Baye, otkud sad tolika ljubav prema Vuovima. :?:

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 20:34

JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.
pazi, dobar igrac nikada nije visak.
ps
izgleda da je i klozea spicio gov-njezov virus pa fula ono sto niko ko ima barem jednu zdravu nogu ne bi smio profulati.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
slazem se u potpunosti :D

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 20:37

quälix je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.
pazi, dobar igrac nikada nije visak.
ps
izgleda da je i klozea spicio gov-njezov virus pa fula ono sto niko ko ima barem jednu zdravu nogu ne bi smio profulati.
JetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
slazem se u potpunosti :D
Ojj izgleda da je Gomezova bolest prelazna :lol: :lol: :lol: . Gomez dao 28 golova i svaka mu cast na tome, al je 80% njih zasluga njegovih saigraca. On je te lopte pospremio sa dva metra u gol.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 14 maj 2011, 20:40

Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 14 maj 2011, 20:43

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.
ma ozile kralju sta ce ti klip ako mislis na klozeovu fulu roben mu centrirao na nogu on je nabio preko gola i malo ostetio reflektor nemojte mu zamjeriti,i bio sam pred praznim golom
Zadnja izmjena: Cristiano Ronaldo 7, dana/u 14 maj 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 maj 2011, 20:43

Nisu losi dresovi (jbg adidas nemoze napraviti lose dresove :D ) ali previse lice na drsove Spanske reprezentacije. I ja mislim da su nam stari puno bolji, vjerovatno i najbolji u kojim su nasi igraci igrali. :D

PS. Opet se ova dvojica pojavljuju u istom trenutku :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 4 gosta.