Sta reci. Deset puta bolji od ovih. Ove sezone su nam dresovi bili bas beze.Cristiano Ronaldo 7 je napisao/la:Mesut Ozil 23 je napisao/la:Kako vam se svidaju novi dresovi? Meni su super, bolji nego ove sezone.sta reci na ovo
![]()
![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
bayern dovodi vidala
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa

pps
dresovi su vam taraba. bolji su stari barem 300.000 puta.
vjerujte, to sam cuo iz ulijevih usta kada je nakon tekme davao intervju za skaj.
iskusni reporter je od kljusine izvukao da su dogovorili sa nojerom i salkeom te da ce se salke oglasiti nakon finala kupa.
dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom(nije isao u detalje) te da ce hejnkesa najvjerovatnije pratiti i vidal.
jbg., drugo je kad o tome lupaju mediji a sasvim drugo kada to izadje iz usta jednog ulija.
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa
pps
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ma ja, Neuer primio 13 a spasio 113quälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec![]()
![]()
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa![]()
pps
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
a za dresove ovi su zasad najjaciquälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
ps
4 tekme i 13 primljenih golova, o kome je rijec![]()
![]()
da, da, rijec je o vasem novom golomanu faking manuel noji poznatijem kao 80 i kusur metara rummpa![]()
pps
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pazi kako se dopunjavaju ova ''dvojica''. Mesut odgovori na prvi dio posta, Kristina na drugi.
Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
Neuer i Boateng ce, ako se to ostvari, biti velika pojacanja.
quälix je napisao/la:bayern dovodi vidala![]()
Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
Neuer i Boateng ce, ako se to ostvari, biti velika pojacanja.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
@ Qualix, zar ti nisi bio navijac Baye, otkud sad tolika ljubav prema Vuovima. 
mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
pazi, dobar igrac nikada nije visak.
ps
izgleda da je i klozea spicio gov-njezov virus pa fula ono sto niko ko ima barem jednu zdravu nogu ne bi smio profulati.
slazem se u potpunostiJetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ojj izgleda da je Gomezova bolest prelaznaquälix je napisao/la:mah, ovaj vidal je neka yebena sorta koja bi vam mogla pomoci uzmemo li u obzir da su i svajni i gusta eksplozivni k´o casa vode. motor je to brale, gotovo idealna ´sestica´ a bome i ´osmica´.JetSet_Hantraga je napisao/la:Moram priznati da mi se ovo uopste ne svidja. U potpunosti sam protiv njegovog dovodjenja, jer je apsolutno nepotrebno. Gustaf je beton armirani i po meni je bolji igrac od Artura.
pazi, dobar igrac nikada nije visak.
ps
izgleda da je i klozea spicio gov-njezov virus pa fula ono sto niko ko ima barem jednu zdravu nogu ne bi smio profulati.
slazem se u potpunostiJetSet_Hantraga je napisao/la:Boateng ce, ako se to ostvari, biti velikO pojacanjE
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
ma ozile kralju sta ce ti klip ako mislis na klozeovu fulu roben mu centrirao na nogu on je nabio preko gola i malo ostetio reflektor nemojte mu zamjeriti,i bio sam pred praznim golomMesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.
Zadnja izmjena: Cristiano Ronaldo 7, dana/u 14 maj 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu losi dresovi (jbg adidas nemoze napraviti lose dresove
) ali previse lice na drsove Spanske reprezentacije. I ja mislim da su nam stari puno bolji, vjerovatno i najbolji u kojim su nasi igraci igrali.
PS. Opet se ova dvojica pojavljuju u istom trenutku
bio jesam, vise nisam. cica mica i gotova pricaMesut Ozil 23 je napisao/la:@ Qualix, zar ti nisi bio navijac Baye
ja gotivim magata pa samim tim i ekipu koji vodi.Mesut Ozil 23 je napisao/la:otkud sad tolika ljubav prema Vuovima.
kveliks i murinjo su barem po meni dva najbolja trenera na svijetu tako da rado gledam utakmice ekipa koju vode ova dva vanserijska strucnjaka diveci se njihovoj trenerskoj genijalnosti.
tako je.Ojj izgleda da je Gomezova bolest prelazna![]()
![]()
. Gomez dao 28 golova i svaka mu cast na tome, al je 80% njih zasluga njegovih saigraca. On je te lopte pospremio sa dva metra u gol.
nemam. inace, ja sam veliki antitalenat za tehniku tako da te nikada necu usreciti nekim video uratkomMesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
OK! A sto se tice Magatha i ja mislim da je fantastican trenerquälix je napisao/la:bio jesam, vise nisam. cica mica i gotova pricaMesut Ozil 23 je napisao/la:@ Qualix, zar ti nisi bio navijac Baye![]()
ja gotivim magata pa samim tim i ekipu koji vodi.Mesut Ozil 23 je napisao/la:otkud sad tolika ljubav prema Vuovima.
kveliks i murinjo su barem po meni dva najbolja trenera na svijetu tako da rado gledam utakmice ekipa koju vode ova dva vanserijska strucnjaka diveci se njihovoj trenerskoj genijalnosti.
![]()
. Gomez dao 28 golova i svaka mu cast na tome, al je 80% njih zasluga njegovih saigraca. On je te lopte pospremio sa dva metra u gol.
nemam. inace, ja sam veliki antitalenat za tehniku tako da te nikada necu usreciti nekim video uratkomMesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala.
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
IMAS PROBLEM??Bilal je napisao/la:Nisu losi dresovi (jbg adidas nemoze napraviti lose dresove) ali previse lice na drsove Spanske reprezentacije. I ja mislim da su nam stari puno bolji, vjerovatno i najbolji u kojim su nasi igraci igrali.
![]()
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
ako se sjecam on je u bayernu bio od 2004 do 2007godine,onda ode u wolsburg pa daljeMesut Ozil 23 je napisao/la:OK! A sto se tice Magatha i ja mislim da je fantastican trenerquälix je napisao/la:bio jesam, vise nisam. cica mica i gotova pricaMesut Ozil 23 je napisao/la:@ Qualix, zar ti nisi bio navijac Baye![]()
![]()
nemam. inace, ja sam veliki antitalenat za tehniku tako da te nikada necu usreciti nekim video uratkomMesut Ozil 23 je napisao/la:Qualix mozel video te fule posto nisam gledao utakmicu. Ak nije problem i unaprije hvala..
jok, adidas pravi odlicne dresove.Bilal je napisao/la:jbg adidas nemoze napraviti lose dresove
fuuuu, kad cemo mi, tj. nasa repka sabrati dovoljno noffca pa da nam adidas pravi dresove
eto, bas fino sto se slazemoOK! A sto se tice Magayha i ja mislim da je fantastican trener
nego, kad se vec tako dobro slazemo, da te upitam imas li kakvu dobru komsinicu
da, jedini bayin trener u posljednjih sta ja znam kolikoako se sjecam on je u bayernu bio od 2004 do 2007godine
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Ma nemam, a i da imam ne bi ti je dao.quälix je napisao/la:jok, adidas pravi odlicne dresove.Bilal je napisao/la:jbg adidas nemoze napraviti lose dresove
fuuuu, kad cemo mi, tj. nasa repka sabrati dovoljno noffca pa da nam adidas pravi dresove![]()
eto, bas fino sto se slazemoOK! A sto se tice Magayha i ja mislim da je fantastican trener![]()
nego, kad se vec tako dobro slazemo, da te upitam imas li kakvu dobru komsinicu
da, jedini bayin trener u posljednjih sta ja znam kolikoako se sjecam on je u bayernu bio od 2004 do 2007godinegodina koji je uspio odbraniti titulu bl-a + kup
- Mesut Ozil 23
- Kontakt:
Qualix(Secer) jel tebi naj igrac Sejo Salihovic?
Loše, veoma loše.
Spremni da završite ili da ja zasučem rukave?
Spremni da završite ili da ja zasučem rukave?
Vom Jäger zum Gejagten
Šta si ti mislioquälix je napisao/la:bayern dovodi vidala
Opet si pogriješio! Mislim na to da nisi virov'o u tako nešto.quälix je napisao/la: dalje, rekao je da su se dogovorili sa boatengom
Opet griješišquälix je napisao/la: dresovi su vam taraba. bolji su stari barem 300.000 puta.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
sta reci na ovo