gdje si to bio otišo ,do kolko ćemo ostati na forumu večeras
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma otiso da se vratim
ma nocas nema spavanja,evo i cema nece veceras spavati
ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
@legenda nema veceras spavanja
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
eto legendo znaci nema nocas spavanja
i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma meni mnogo ide na zivce,jednog dana cu razbiti laptop,veruj miĆeMa je napisao/la:i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
ma ljepse mi ovako preko laptopa.... ma ba dodji i ti u kanadu pa da ti ne stopa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
nego evo sad proverio,ne stopa mi uopste,mada cisto sumnjam da cu odgledati na miru tekmu
- legenda reala
- Kontakt:
On je Kanadu vidio isto ko ja i ti jbt .čuj u Kanadi ,zovni ga da igrate haxa pa vidi zastavu ,ako je ono Kanadska zastava ja sam Kanađanin
ma ja ću ići spavati ipak jbo NBA ,meni to nije zanimljivo ,oni tim outi ,bježi jbt
ma ja ću ići spavati ipak jbo NBA ,meni to nije zanimljivo ,oni tim outi ,bježi jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bih ja jarane, gdje god, samo da se ide iz ove bosne...nema ovdje hljeba..alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
ma ljepse mi ovako preko laptopa.... ma ba dodji i ti u kanadu pa da ti ne stopa![]()
evo ni meni ne stopa na pocetku, pa vidit cemo za kasnije
edit: @legenda koja mu je to zastava na haxu
- legenda reala
- Kontakt:
alfina zastava Beli Orlovi
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=207
evo mu link ne štopa
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=207
evo mu link ne štopa
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, cccccfera je napisao/la:jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()
nije da ga ne volim... vise sam indiferentan po tom pitanju...alfarouqaminu je napisao/la:gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, cccccfera je napisao/la:jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()
cijeni se i ovo

You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.