Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 01:51

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdje si to bio otišo ,do kolko ćemo ostati na forumu večeras :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 01:52

legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdje si to bio otišo ,do kolko ćemo ostati na forumu večeras :lol:

ma otiso da se vratim :lol: :lol:

ma nocas nema spavanja,evo i cema nece veceras spavati :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 01:54

ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....

@legenda nema veceras spavanja
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 01:57

ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....

ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
eto legendo znaci nema nocas spavanja :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 01:59

alfarouqaminu je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....

ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 maj 2011, 01:59

Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 02:00

ĆeMa je napisao/la:

i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.
ma meni mnogo ide na zivce,jednog dana cu razbiti laptop,veruj mi :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 02:02

pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 02:03

ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga

ma ljepse mi ovako preko laptopa.... ma ba dodji i ti u kanadu pa da ti ne stopa :lol: :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 02:06

ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga

nego evo sad proverio,ne stopa mi uopste,mada cisto sumnjam da cu odgledati na miru tekmu :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 02:06

On je Kanadu vidio isto ko ja i ti jbt .čuj u Kanadi ,zovni ga da igrate haxa pa vidi zastavu ,ako je ono Kanadska zastava ja sam Kanađanin :lol: :lol:
ma ja ću ići spavati ipak jbo NBA ,meni to nije zanimljivo ,oni tim outi ,bježi jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 02:07

ma ljepse mi ovako preko laptopa.... ma ba dodji i ti u kanadu pa da ti ne stopa :lol: :lol:
bih ja jarane, gdje god, samo da se ide iz ove bosne...nema ovdje hljeba..

evo ni meni ne stopa na pocetku, pa vidit cemo za kasnije

edit: @legenda koja mu je to zastava na haxu :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 maj 2011, 02:17

alfa, ev ti bolji link

http://www.kiwii.co.uk/

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 02:20

alfina zastava Beli Orlovi :lol:

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=207
evo mu link ne štopa ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 maj 2011, 06:48

heeeeeeeej kisa :D
Rođen s tobom da budem

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 maj 2011, 11:22

Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening :D :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2011, 12:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening :D :mrgreen:
jutro
You are someone else I am still right here

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 maj 2011, 12:28

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening :D :mrgreen:
jutro
gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, ccccc :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2011, 12:53

fera je napisao/la:
jutro
gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, ccccc :lol:
nije da ga ne volim... vise sam indiferentan po tom pitanju...

cijeni se i ovo :D

slika
You are someone else I am still right here

>Maestro
Kontakt:

Post Postao/la >Maestro » 16 maj 2011, 14:19

Aaa tko će sutra u školu... :roll:
Handball ^^ <3

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 5 gostiju.