gdje si to bio otišo ,do kolko ćemo ostati na forumu večeras

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdje si to bio otišo ,do kolko ćemo ostati na forumu večeras
ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
@legenda nema veceras spavanja
i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
eto legendo znaci nema nocas spavanja
ma meni mnogo ide na zivce,jednog dana cu razbiti laptop,veruj miĆeMa je napisao/la:i u mene najcesce, znaci jedno vrijeme sjajno ide, i onda po 2-3 sekunde stopa (ovo kad gledam fudb. tekme),,,.alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ja inace ne pratim toliko nba ligu, al ipak znam da ce ovo bit dobar mec, pa cu ga vjerovatno gledat....naravno, ako ne stopala slika....a prije kad su bili prenosi nba lige na OBN-u, znao sam ustajat i u 3 sata ujutro da gledam nba tekme, i opet bih, samo da ima negdje na TV-u, mrsko mi uvijek po ovim linkovima....
ma i ja volim da pratim NBA ligu.... Nego jel ti stopa cesto slika ili onako? Kod mene jedno 10 sekundi ono ide glat i jednom secne pa opet tako...a neki put mi je dobra ono tecno ide.....
eto legendo znaci nema nocas spavanja
ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
bih ja jarane, gdje god, samo da se ide iz ove bosne...nema ovdje hljeba..alfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:pa jbg ti, koliko ja znam, ti zivis u kanadi....pa ima valjda tamo neki tv kanal da prenosi nba ligu, pa da nemoras na laptopu gledat....ipak je to americko-kanadska liga
ma ljepse mi ovako preko laptopa.... ma ba dodji i ti u kanadu pa da ti ne stopa![]()
jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()
gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, cccccfera je napisao/la:jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()
nije da ga ne volim... vise sam indiferentan po tom pitanju...alfarouqaminu je napisao/la:gde si fera??? Cujem ne volis Jamesa iako je povezan sa Liverpoolom, cccccfera je napisao/la:jutroJimmy from the hood je napisao/la:Dobro jutro i dovidjenja narode, valja na trening![]()