Prvo treba ovu upravu maknuti.Covjece dragi jesil vidio u nas predsjednika,lik uzeo kosilicu da kosi travu,odnese ga ona kosilica.

Isto tako i drugi,kradu godinama i nije im malo.
Ja sam cuo nesto na pocetku druge polusezone sto me je tako potreslo,nevjerovatno,iz povjerljivih izvora,nisam to nikome govorio,ali ako bi neko da mu kazem,moze na pp.
Ima tih koji dodju 1 utakmicu,ali ni oni nisu psovali kad smo pobjedjivali,nego smo svi zajedno bodrili nase momke i na kraju ih ispratili aplauzom.I ja se iznerviram,znas i sam.
Ja sam uvijek bio uz klub i onda kad smo bili sila u PL i onda kad smo ispali iz PL,i onda kad smo se borili za opstanak u Prvoj ligi FBiH,kad smo trebali uci i uvijek cu biti uz njega.Ne samo ja nego i ti i svi ostali,pravi navijaci.
Doslo je vrijeme da i Fudo ode,sto je dosta,dosta je,nicija nije do zore...Sjecas se utakmice protiv Sarajeva,doslo preko hiljadu Hordi i njih su docekali Bozanstveno,sve im dali,citavu tribinu,dok je jedan dio nasih navijaca,bio na onoj livadi,trava preko metar,svake sekunde se bojis da **** ne izleti,ali i za to je kriva nasa uprava,jer je istocna tribina bila poluprazna,mogli su nasim navijacima dati 1/4 i svi zadovoljni bili bi odvojeni od Hordi.Ali bitno je zaraditi,pa da onda te pare nestanu brzinom svjetlosti.
Ti ljudi sto dodju jednu utakmicu,pljuvaci nam ne trebaju (mislim pljuvace igraca i trenera),ali sam uz one koji su protiv uprave.