Jimmy from the hood je napisao/la:hahahahahahahaha, koji kraljjjjjj![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jimmy from the hood je napisao/la:hahahahahahahaha, koji kraljjjjjj![]()
![]()
[youtube][/youtube]
ovaj video zna i ptica na graniCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:[youtube][/youtube] hahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Nema dalje od ovoga! Bio i ostao najbolji sto se slobodnjaka tice.anonymousHD je napisao/la:I po stare dane zabija, kakva golčina !
[youtube][/youtube]
haha, sta je ovo, kakavo je ovo stvorenjerobovi88 je napisao/la:Značii lik nije normalan šta radi![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
i ja sam na pocetku bio fasciniran, ali izgleda da ovaj zuco malo foliraQUARESMA 18<<< je napisao/la:haha, sta je ovo, kakavo je ovo stvorenjerobovi88 je napisao/la:Značii lik nije normalan šta radi![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestaoĆeMa je napisao/la:heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
ma nisi me ni ti skonto....fazon je u tome sto je on ubacio jednu,a izbacio drugu kocku, kontas......znaci koristio je dvije razlicite kocke i to znaci da je FAKE....kontate li sadrobovi88 je napisao/la:ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestaoĆeMa je napisao/la:heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
dobro....jest da zvuci cudno...al eto ti mi objasni ovo i ti si genije....znaci, ubacuje kocku koja ima jednu cijelu plavu stranu, a izbacuje kocku koja nema ni jednog ono plavog kvadratica ?????Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci vec je jednu kocku imao pripremljenu u stomaku?![]()
No way!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.