Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kocku Ma ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kocku Ma ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuci
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Jimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kocku Ma ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuci
ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestao
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestao
ma nisi me ni ti skonto....fazon je u tome sto je on ubacio jednu,a izbacio drugu kocku, kontas......znaci koristio je dvije razlicite kocke i to znaci da je FAKE....kontate li sad
Znaci vec je jednu kocku imao pripremljenu u stomaku? No way!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci vec je jednu kocku imao pripremljenu u stomaku? No way!
dobro....jest da zvuci cudno...al eto ti mi objasni ovo i ti si genije....znaci, ubacuje kocku koja ima jednu cijelu plavu stranu, a izbacuje kocku koja nema ni jednog ono plavog kvadratica ?????
einstein, na potezu si
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!