L' Imperator je napisao/la:Danas je održan vanredni sastanak Uprave nogometnog kluba Jedinstvo Bihać. Edin Mulić, još uvijek aktualni predsjednik kluba sazvao je članove Uprave od kojih su se pojavili Mirzet Skopljak, Ramiz Omanović i Nermin Ćehajić.
Članovi uprave donijeli su zaključak da će se krenuti novu sezonu s igračima koji će igrati u Jedinstvu isključivo iz ljubavi, bez ikakvih financijskih sredstva, što nam automatski govori da je klub postao amaterski. Razgovarao je i s načelnikom Albinom Muslićem, koji više ne želi da čuje za klub, kako je rekao "rupu bez dna", što se nažalost moramo i složiti.
Klub koji za osam godina treba proslaviti stotu godišnjicu proživljava svoje najteže dane.
ccc

Nemoj se naljutiti, cijeli ovaj tekst si copy-paste sa mojUSK, a to je stranica koju uredjuju osnovci.
To nije bio sastanak, nego ljudi sjeli u restoranu NK Jedinstva i popili kafu i tek natucali da vide sta im je raditi.
Iz ljubavi se ne moze igrati! To ti u prvodu znaci zavrsiti kao Brotnjo i Posusje, a takav scenarij je, ja mislim, nemoguc!
Ja imam drugacije informacije...
A to sto kaze nacelnik je vise estetika, jer se otvarju izlazna vrata ovoj garnituri egzoticnih pojedinaca, a otvaraju ulazna nekim drugim.