NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 17 maj 2011, 14:21

seldo je napisao/la:Komic uuuu subotu dolazimooo po BODOVEEEEEEEE,da mi udjemo kad vi neceteeee,mozel takoooo :)
Gotovo je stari GOSK je novi premijerligas. Malo ste zaksnili, mada je sve moguce.
Ne bih imao nista protiv da udje ISKRA, ali bojim se da bihackom i bugojanskom nogometu jos dugo nece svanuti bolji dani.
MENI MOJE, A VAMA VASE

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 maj 2011, 14:25

A znam druzeeee da smo okasnili,jebga kad smo idiote prva 2 kola kiksali ,oba kuci,gosk i capljinaa...**** ga ,ali vidjet ces da Gosk nece igrat Premijer ligu,a nije mi jasno sta je s vama,sask s junirima vam bod uze...mi imamo do kraja dobar raspored,ali nemamo kome prodat :)Mozhemo komtno zavrsit 2 !!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 17 maj 2011, 14:30

a sta da ti pricam kad i mi igramo s juniorima, ne znam i kada bi usli u PL sta bi mogli s ovim igrackim kadrom.I mi smo fulali bodove kuci od Krajine, Gorazda i SASKA.... Sta bi bilo kad bi bilo???
Nije iskljuceno da nam uzmete bodove u Bihacu, ali valjda ce sve biti jasnije nakon naseg gostovanja u Gabeli i utakmice sa vama.
MENI MOJE, A VAMA VASE

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 maj 2011, 14:33

F.G.R. HARMANI je napisao/la:a sta da ti pricam kad i mi igramo s juniorima, ne znam i kada bi usli u PL sta bi mogli s ovim igrackim kadrom.I mi smo fulali bodove kuci od Krajine, Gorazda i SASKA.... Sta bi bilo kad bi bilo???
Nije iskljuceno da nam uzmete bodove u Bihacu, ali valjda ce sve biti jasnije nakon naseg gostovanja u Gabeli i utakmice sa vama.
Ja mislim da ce 2 kola dosta stvari se znati,vi sutra u Gabeli a za vikend kuci s nama igrate jel tako,a mi sutra kuci igramo IGman,pa Bihac,dolazi nam Slaven i zadnje kolo kao i prehodnih 2 ili 3 sezone Sask,i to se igra za onog kome treba,to su bratske 2 ekipee,uvijek se igra utakmica sa puno golovaaaa i pobjedi onaj kome treba :)

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 22 maj 2011, 21:58

ej neko je jos prije dvije sedmice rekao da ce SASK uzeti bodove kod GOSK-a , a Jedinstvo kod u Srebreniku.. koliko tu ima istine? moze li neko nesto vise reci??
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 maj 2011, 13:40

Bihac-City-Boy je napisao/la:ej neko je jos prije dvije sedmice rekao da ce SASK uzeti bodove kod GOSK-a , a Jedinstvo kod u Srebreniku.. koliko tu ima istine? moze li neko nesto vise reci??
sask sigurno uzima bod ili bodove, a za jedinstvo neznam
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 24 maj 2011, 23:29

Sad su tu razne kombinacije :D Igman mora pobjediti Omladinac u Mionici ove subote tako da bi Krajisnik mogao dati Bosni Visoko bod da bi ostali u ligi,a da Omladinac ispadne iz Prve lige...koliko je to moguce vidicemo u subotu :D

PS- Nek se javi navijac Jedinstva sto je bio u Kaknju na tekmi Rudar - Jedinstvo ove polusezone :mrgreen:
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 25 maj 2011, 09:33

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Sad su tu razne kombinacije :D Igman mora pobjediti Omladinac u Mionici ove subote tako da bi Krajisnik mogao dati Bosni Visoko bod da bi ostali u ligi,a da Omladinac ispadne iz Prve lige...koliko je to moguce vidicemo u subotu :D

PS- Nek se javi navijac Jedinstva sto je bio u Kaknju na tekmi Rudar - Jedinstvo ove polusezone :mrgreen:
OK! Sve u redu, izvinjavam se! Pozdrav i vidimo se.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 25 maj 2011, 11:06

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Sad su tu razne kombinacije :D Igman mora pobjediti Omladinac u Mionici ove subote tako da bi Krajisnik mogao dati Bosni Visoko bod da bi ostali u ligi,a da Omladinac ispadne iz Prve lige...koliko je to moguce vidicemo u subotu :D

OK! Sve u redu, izvinjavam se! Pozdrav i vidimo se.
Nista prijatelju,oprosti ti nama,vidimo se na iducoj tekmi nasih klubova..Pozdrav
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 04 jun 2011, 15:37

Danas se igra zadnje kolo Prve lige FBiH koje ce pokazati svu JAD i BIJEDU NK Jedinstvo Bihać.

Nakon napustanja ekipe od strane trenera Asima Saracevića, jucer je klub napustio i dugogodisnji pomoćni trener Denis Čavkić. Da ponovim da su nas na pola sezone ili u toku sezone zbog ove uprave napustili Sarajkić, Čakić, Cana, Šuntić, Šeta, Iftić, Šahinović, Dizdarević, Mirvić i mozda jos neko koga se nisam sjetio. Kad te napusti 9 igraca prve postave nerealno je i bezobrazno da uprava najavljuje Premier ligu. Pored svega toga na pola sezone otisao je prije svega veliki čovjek, a onda i trener Benjamin Ključanin.

Danasnji meč protiv Omladinca iz Mionice bit ce ogledalo raspadanja kluba, jer je pitanje hoce li uspjeti skupiti 11 igraca. Bivsi golman Jedinstva, sadasnji trener golmana, danas ce voditi klub kao trener, ali vjerovatno trener koji ce morati zaigrati u vrhu napada. Ako neko zeli da mu sretni dan tuga obasja neka samo ode i pogleda kako izgledaju tribine stadiona u Bihaću.

UPRAVA NAPOLJE!!!
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 08 jun 2011, 00:41

koje je samo ruglo i rasulo u nasem Jedinstvu .. nekad ponos grada, danas "praonica novca" za neke pojedince ;)

.. samo se nadam da ce ovi ljudi koji su trenutno u Upravi kluba otici i da cemo se pripremiti za sezonu 2011/2011 i pokusati da se vratimo u tu hebenu Premijer Ligu vec jednom.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 jun 2011, 00:44

Zar je dotle doslo? :o :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 08 jun 2011, 16:17

neutralan__ je napisao/la:Zar je dotle doslo? :o :roll:
vjeruj mi jarane da je stanje u klubu KATASTROFA ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 jun 2011, 16:51

Bihac-City-Boy je napisao/la:
sta se sve nece desiti .. samo da vas ne spopadne sudbina Žepča i Brotnja.
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 jun 2011, 18:09

Bihac-City-Boy je napisao/la:
Jbg drug znao sam da ste u krizi,ali toliko. :roll: :o
Tako nesto je bilo i prosle sezone kad ste dolazili u Banovice,doslo svega 12-13 igraca. :roll:

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 09 jun 2011, 00:57

nadam se samo da ce doci bolji dani za NKJ ali pored onakvih ljudi u klubu ne bi me ni zacudilo da Jedinstvo ispadne u drugu ligu ;)
jedini spas za nas klub po mom misljenju je da se vrati bivsi Predsjednik Hamdija Abdic Tigar .. on je jedina osoba koja bih mogla Jedinstvo da vrati tamo gdje i pripada..

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 jun 2011, 01:06

Bihac-City-Boy je napisao/la:nadam se samo da ce doci bolji dani za NKJ ali pored onakvih ljudi u klubu ne bi me ni zacudilo da Jedinstvo ispadne u drugu ligu ;)
jedini spas za nas klub po mom misljenju je da se vrati bivsi Predsjednik Hamdija Abdic Tigar .. on je jedina osoba koja bih mogla Jedinstvo da vrati tamo gdje i pripada..
Jbg vi valjda to najbolje znate ko bi mogao da vas izvuce iz ovoga.
Ja necu reci da on valja nit da ne valja,vi to ipak bolje znate.

Samo se nadam da cete ubrzo ovo prebroditi i vratiti se tamo gdje pripadate. ;)
Pozelio sam utakmice izmedju Buducnosti i Jedinstva,naravno u PL. :)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 jun 2011, 17:48

Aldin Kovačević iz Jedinstva otisao na probu u Velež.

Pocetak nove sezone 2011/2012. zakazan je za 13.8.2011.g.

Ždrijeb takmičarskih brojeva za naredno prvenstvo na rasporedu 13.7.2011.g.

Sezona tako reci samo sto nije pocela, a mi jos nismo odrzali skupstinu kluba niti izabrali novog predsjednika i rukovodstvo, a kamo li odredili datum pocetka priprema, o pojacanjima necu ni da trosim rijeci.

Poređenja radi sa nasim klubom:
Ekipa Branitelja iz Mostara na pripreme je krenula 26.6.2011.g.
Ekipa Čapljine sa pripremama za novu sezonu kreće 1.7.2011.g.
Ekipa Bratstva iz Gračanice sa pripremama za novu sezonu kreće 2.7.2011.g.
Ekipa Rudara iz Kaknja sa pripremama za novu sezonu kreće 2.7.2011.g.
Ekipa Omladinca iz Mionice sa pripremama za novu sezonu kreće 3.7.2011.g.
Ekipa Gradine iz Srebrenika sa pripremama za novu sezonu kreće 7.7.2011.g.

Zasigurno svi ovi klubovi nemaju novcanu podrsku od svoje opcine koliku NK Jedinstvo ima, ali imaju definitivno sposobnije uprave. Ima jos ovakvih podataka koji pokazuju stanje u Bihacu, ali nisam htio dalje pisati, jer dovoljna je i ovo sramota.

Kod nas se sve odigra u 7 dana i naravno kao uvijek necemo imati dobre temelje za pocetak prvenstva, a tako ni kvalitetne igrace koji nece osramotiti sveti crveni dres.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 jul 2011, 23:29

Danas je održan vanredni sastanak Uprave nogometnog kluba Jedinstvo Bihać. Edin Mulić, još uvijek aktualni predsjednik kluba sazvao je članove Uprave od kojih su se pojavili Mirzet Skopljak, Ramiz Omanović i Nermin Ćehajić.

Članovi uprave donijeli su zaključak da će se krenuti novu sezonu s igračima koji će igrati u Jedinstvu isključivo iz ljubavi, bez ikakvih financijskih sredstva, što nam automatski govori da je klub postao amaterski. Razgovarao je i s načelnikom Albinom Muslićem, koji više ne želi da čuje za klub, kako je rekao "rupu bez dna", što se nažalost moramo i složiti.

Klub koji za osam godina treba proslaviti stotu godišnjicu proživljava svoje najteže dane.

ccc :roll:
#samoRudar #zauvijek

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 05 jul 2011, 00:01

L' Imperator je napisao/la:Danas je održan vanredni sastanak Uprave nogometnog kluba Jedinstvo Bihać. Edin Mulić, još uvijek aktualni predsjednik kluba sazvao je članove Uprave od kojih su se pojavili Mirzet Skopljak, Ramiz Omanović i Nermin Ćehajić.

Članovi uprave donijeli su zaključak da će se krenuti novu sezonu s igračima koji će igrati u Jedinstvu isključivo iz ljubavi, bez ikakvih financijskih sredstva, što nam automatski govori da je klub postao amaterski. Razgovarao je i s načelnikom Albinom Muslićem, koji više ne želi da čuje za klub, kako je rekao "rupu bez dna", što se nažalost moramo i složiti.

Klub koji za osam godina treba proslaviti stotu godišnjicu proživljava svoje najteže dane.

ccc :roll:

Nemoj se naljutiti, cijeli ovaj tekst si copy-paste sa mojUSK, a to je stranica koju uredjuju osnovci.
To nije bio sastanak, nego ljudi sjeli u restoranu NK Jedinstva i popili kafu i tek natucali da vide sta im je raditi.
Iz ljubavi se ne moze igrati! To ti u prvodu znaci zavrsiti kao Brotnjo i Posusje, a takav scenarij je, ja mislim, nemoguc!
Ja imam drugacije informacije...
A to sto kaze nacelnik je vise estetika, jer se otvarju izlazna vrata ovoj garnituri egzoticnih pojedinaca, a otvaraju ulazna nekim drugim.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, BihacSN, Crkvice1988, Google Adsense [Bot], Proximic, schalke, VivaLaLiberta i 24 gosta.