FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
svidja mi se i sastav Amarovih pomocnika...za sada sve mirise na lijepu jesen 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pa zar te to cudi kad je momak rodjeni Hrvat(sinj ja mislim)?? sto se tice njega nikada mi nije smetao i cijenim njegovo zalaganje za nasu repku kad covjek pogleda cinjenicu da je on "stranac" malteneHARIS XXL je napisao/la:Ma siguran sam da bi Hrgovic bio totalni promasaj kad bi ga doveli...On nije tip igraca koji bi se uklopio u nasu ligu, nama trebaju mladi a kvalitetni igraci sa potencijalom jer oni ginu 100% na terenu i kada se ukaze prilika takvi se igraci prodaju (naravno ne za sicu kao sto su radili samir i co.), prodaju se za pristojnu cijenu...Hrgovic je istrosen igrac, svasta je prozivio prosle sezone i mislim da nas njegov dolazak nebi puno ojacao.Ok ime je on, nema sta ali nebi imao motiva igrati u ovakvoj ligi. On ce karijeru nastaviti negdje u inostranstvu (npr. njemacka druga liga) odigrati jos malo i to je to.Nekako mi je odvratan, uvjek se nekako hladno odnosio prema nama svetom dresu reprezentacije, pa je onda kardinalnu gresku napravio kada je pored hajduka presao u dinamo...znaci radi mu se samo o parama, isto ko' masina, srca nema....On nam netreba!
Nije on stranac već obični šupak, daleko od nas bio.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Kome je bilo namijenjeno ovo što si rekao?RK Gradacac je napisao/la:De makar se potrudi da imalo pravilno napises
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
čamac je napisao/la:Nije on stranac već obični šupak, daleko od nas bio.
ma bravo druze... kakav stranac.... paksu...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pioniri Zeljeznicara pobijedili Slaviju iz Istocnog Sarajeva sa 6:1 i tako se plasirali u finale za prvaka Bih.U finalu cekaju pobijednika duela Borac-Radnik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kako nasi pioniri ruze svoje vrsnjake... 

@ eliminator - pametniji si kad šutiš
@ mukiol - ako te toliko uzbuđuje smrad koji nije htio protiv Hrvatske da stavi ruku kad je svirala naša himna a umalo stavio kada je svirala hrvatska kako je sam izjavio onda dobro razmisli šta je sa tobom, da ne govorim što je propalitet koga je dinamo šutnuo ko kantu
Posegnite u juniore, posegnite u drugu ligu naćićete pojačanja...
@ mukiol - ako te toliko uzbuđuje smrad koji nije htio protiv Hrvatske da stavi ruku kad je svirala naša himna a umalo stavio kada je svirala hrvatska kako je sam izjavio onda dobro razmisli šta je sa tobom, da ne govorim što je propalitet koga je dinamo šutnuo ko kantu
- bistrikboy
- Kontakt:
Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
papci jedni ko je rekao da ja neidem na utakmice...idem al neidem na svaku... a usput hrgovic je igrac koji bi privukao navijace da nepropustaju tekme...njega sam naveo kao primjer...sta mi ti imas tu mudrovatHARIS XXL je napisao/la:Potpis, a i Hrgovic nije Giggs da se samo zbog njega dolazi na utakmicu...eliminator je napisao/la:navijaci koji dolaze samo na utakmice kad klub postize uspjehe nam nisu potrebni, sto ne dolazite i kad je stanje loseMukiol je napisao/la:aj jeste ludi ljudi...svama se ismijem gledajuci ove komentare...al zamislite fakat hrgovic dode u zelju...uuuu pa ja bi isao na svaku tekmu onda na grbavici...![]()
![]()
![]()
![]()

mB!
- eliminator
- Kontakt:
ti mi reciemchoz je napisao/la:@ eliminator - pametniji si kad šutiš
ako ti smetaju moji postovi nemoj ih citat
- RK Gradacac
- Kontakt:
- eliminator
- Kontakt:
derbi navijacRK Gradacac je napisao/la:Joj Mukiol jesi ti neki cudan lik
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ma da je makar derbi navijac, tip navija za sve sarajevske klubove 

010 ISN'T JUST A CODE
zoran rajovic je bio zelja Amara i u prvom mandatu sve je mogucebistrikboy je napisao/la:Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje

pa sto je onda pristao da igra za reprezentaciju ako je stranac? da je rodjen u kini, kad neko obuce dres reprezentacije to je cast, a i velika prilika u karijeri da se negdje proda, otisao je u wolfsburg zahvaljujuci repki a da kao znak zahvalnosti gine na terenu on se izvlacio gdje je god mogao, samo da ne dodje na okupljanje i kad bi doso sra,nje bi odigro, ma pakars....steve-o je napisao/la:pa zar te to cudi kad je momak rodjeni Hrvat(sinj ja mislim)?? sto se tice njega nikada mi nije smetao i cijenim njegovo zalaganje za nasu repku kad covjek pogleda cinjenicu da je on "stranac" malteneHARIS XXL je napisao/la:Ma siguran sam da bi Hrgovic bio totalni promasaj kad bi ga doveli...On nije tip igraca koji bi se uklopio u nasu ligu, nama trebaju mladi a kvalitetni igraci sa potencijalom jer oni ginu 100% na terenu i kada se ukaze prilika takvi se igraci prodaju (naravno ne za sicu kao sto su radili samir i co.), prodaju se za pristojnu cijenu...Hrgovic je istrosen igrac, svasta je prozivio prosle sezone i mislim da nas njegov dolazak nebi puno ojacao.Ok ime je on, nema sta ali nebi imao motiva igrati u ovakvoj ligi. On ce karijeru nastaviti negdje u inostranstvu (npr. njemacka druga liga) odigrati jos malo i to je to.Nekako mi je odvratan, uvjek se nekako hladno odnosio prema nama svetom dresu reprezentacije, pa je onda kardinalnu gresku napravio kada je pored hajduka presao u dinamo...znaci radi mu se samo o parama, isto ko' masina, srca nema....On nam netreba!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
Otvorite temu o Hrgovicu i tamo palamudajte o njemu,covjek nece doci i tackica.
U petak je prozivka i prvi trening,kad saznam termin prvog treninga napisat cu da pa malo vidimo juniora kako to radi
Pioniri sutra u 14h na stadionu Grbavica igraju finale drzavnog prvenstva
Ko nema nekih obaveza neka navrati bar na poluvrijeme,vjerujte mi to njima mnogo znaci kad dođu ljudi/navijaci koji nisu ni roditelji ni neka familija,njima je to nesto veliko,pomozimo im da sutra podignu Pehar 
U petak je prozivka i prvi trening,kad saznam termin prvog treninga napisat cu da pa malo vidimo juniora kako to radi

Pioniri sutra u 14h na stadionu Grbavica igraju finale drzavnog prvenstva

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ko je pobijedio u drugoj utakmici Borac ili Radnik?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
on je prejak igrac...dobro bi nam dosao....ubio se za nase lige..:DD:bistrikboy je napisao/la:Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje
- alan ford 26
- Kontakt:
Koliko Rajovic ima god? Nebi bio lose pojacanje kao i onaj Stojanovic sto je igrao za leotar. A j... vas hrgovic, imate li pametnijeg posla neg da se prepirete oko njega i sa pitarima.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.