FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 24 jun 2009, 12:46

svidja mi se i sastav Amarovih pomocnika...za sada sve mirise na lijepu jesen :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 jun 2009, 13:01

HARIS XXL je napisao/la:Ma siguran sam da bi Hrgovic bio totalni promasaj kad bi ga doveli...On nije tip igraca koji bi se uklopio u nasu ligu, nama trebaju mladi a kvalitetni igraci sa potencijalom jer oni ginu 100% na terenu i kada se ukaze prilika takvi se igraci prodaju (naravno ne za sicu kao sto su radili samir i co.), prodaju se za pristojnu cijenu...Hrgovic je istrosen igrac, svasta je prozivio prosle sezone i mislim da nas njegov dolazak nebi puno ojacao.Ok ime je on, nema sta ali nebi imao motiva igrati u ovakvoj ligi. On ce karijeru nastaviti negdje u inostranstvu (npr. njemacka druga liga) odigrati jos malo i to je to.Nekako mi je odvratan, uvjek se nekako hladno odnosio prema nama svetom dresu reprezentacije, pa je onda kardinalnu gresku napravio kada je pored hajduka presao u dinamo...znaci radi mu se samo o parama, isto ko' masina, srca nema....On nam netreba!
pa zar te to cudi kad je momak rodjeni Hrvat(sinj ja mislim)?? sto se tice njega nikada mi nije smetao i cijenim njegovo zalaganje za nasu repku kad covjek pogleda cinjenicu da je on "stranac" maltene

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 24 jun 2009, 13:05

Nije on stranac već obični šupak, daleko od nas bio.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 jun 2009, 13:06

RK Gradacac je napisao/la:De makar se potrudi da imalo pravilno napises :mrgreen:
Kome je bilo namijenjeno ovo što si rekao?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 jun 2009, 14:26

čamac je napisao/la:Nije on stranac već obični šupak, daleko od nas bio.

ma bravo druze... kakav stranac.... paksu... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2009, 18:04

Pioniri Zeljeznicara pobijedili Slaviju iz Istocnog Sarajeva sa 6:1 i tako se plasirali u finale za prvaka Bih.U finalu cekaju pobijednika duela Borac-Radnik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 jun 2009, 18:15

kako nasi pioniri ruze svoje vrsnjake... :D

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 24 jun 2009, 18:21

@ eliminator - pametniji si kad šutiš
@ mukiol - ako te toliko uzbuđuje smrad koji nije htio protiv Hrvatske da stavi ruku kad je svirala naša himna a umalo stavio kada je svirala hrvatska kako je sam izjavio onda dobro razmisli šta je sa tobom, da ne govorim što je propalitet koga je dinamo šutnuo ko kantu

Posegnite u juniore, posegnite u drugu ligu naćićete pojačanja...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2009, 18:52

Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 jun 2009, 19:02

HARIS XXL je napisao/la:
eliminator je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:aj jeste ludi ljudi...svama se ismijem gledajuci ove komentare...al zamislite fakat hrgovic dode u zelju...uuuu pa ja bi isao na svaku tekmu onda na grbavici... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :D
navijaci koji dolaze samo na utakmice kad klub postize uspjehe nam nisu potrebni, sto ne dolazite i kad je stanje lose
Potpis, a i Hrgovic nije Giggs da se samo zbog njega dolazi na utakmicu...
papci jedni ko je rekao da ja neidem na utakmice...idem al neidem na svaku... a usput hrgovic je igrac koji bi privukao navijace da nepropustaju tekme...njega sam naveo kao primjer...sta mi ti imas tu mudrovat :!: :D
mB!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 jun 2009, 19:08

emchoz je napisao/la:@ eliminator - pametniji si kad šutiš
@ mukiol - ako te toliko uzbuđuje smrad koji nije htio protiv Hrvatske da stavi ruku kad je svirala naša himna a umalo stavio kada je svirala hrvatska kako je sam izjavio onda dobro razmisli šta je sa tobom, da ne govorim što je propalitet koga je dinamo šutnuo ko kantu

Posegnite u juniore, posegnite u drugu ligu naćićete pojačanja...
ti mi reci
ako ti smetaju moji postovi nemoj ih citat

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 jun 2009, 19:09

Joj Mukiol jesi ti neki cudan lik :)
010 ISN'T JUST A CODE

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 jun 2009, 19:13

RK Gradacac je napisao/la:Joj Mukiol jesi ti neki cudan lik :)
derbi navijac

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 jun 2009, 19:21

Ma da je makar derbi navijac, tip navija za sve sarajevske klubove :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 jun 2009, 19:23

bistrikboy je napisao/la:Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje ;)
zoran rajovic je bio zelja Amara i u prvom mandatu sve je moguce :D

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 24 jun 2009, 19:44

steve-o je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:Ma siguran sam da bi Hrgovic bio totalni promasaj kad bi ga doveli...On nije tip igraca koji bi se uklopio u nasu ligu, nama trebaju mladi a kvalitetni igraci sa potencijalom jer oni ginu 100% na terenu i kada se ukaze prilika takvi se igraci prodaju (naravno ne za sicu kao sto su radili samir i co.), prodaju se za pristojnu cijenu...Hrgovic je istrosen igrac, svasta je prozivio prosle sezone i mislim da nas njegov dolazak nebi puno ojacao.Ok ime je on, nema sta ali nebi imao motiva igrati u ovakvoj ligi. On ce karijeru nastaviti negdje u inostranstvu (npr. njemacka druga liga) odigrati jos malo i to je to.Nekako mi je odvratan, uvjek se nekako hladno odnosio prema nama svetom dresu reprezentacije, pa je onda kardinalnu gresku napravio kada je pored hajduka presao u dinamo...znaci radi mu se samo o parama, isto ko' masina, srca nema....On nam netreba!
pa zar te to cudi kad je momak rodjeni Hrvat(sinj ja mislim)?? sto se tice njega nikada mi nije smetao i cijenim njegovo zalaganje za nasu repku kad covjek pogleda cinjenicu da je on "stranac" maltene
pa sto je onda pristao da igra za reprezentaciju ako je stranac? da je rodjen u kini, kad neko obuce dres reprezentacije to je cast, a i velika prilika u karijeri da se negdje proda, otisao je u wolfsburg zahvaljujuci repki a da kao znak zahvalnosti gine na terenu on se izvlacio gdje je god mogao, samo da ne dodje na okupljanje i kad bi doso sra,nje bi odigro, ma pakars....
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2009, 19:50

Otvorite temu o Hrgovicu i tamo palamudajte o njemu,covjek nece doci i tackica.
U petak je prozivka i prvi trening,kad saznam termin prvog treninga napisat cu da pa malo vidimo juniora kako to radi ;)
Pioniri sutra u 14h na stadionu Grbavica igraju finale drzavnog prvenstva 8-) Ko nema nekih obaveza neka navrati bar na poluvrijeme,vjerujte mi to njima mnogo znaci kad dođu ljudi/navijaci koji nisu ni roditelji ni neka familija,njima je to nesto veliko,pomozimo im da sutra podignu Pehar 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2009, 19:54

Ko je pobijedio u drugoj utakmici Borac ili Radnik?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 24 jun 2009, 19:57

bistrikboy je napisao/la:Zoran Rajovic bivsi igrac Glasinca i Zrinjskog danas viđen na Grbavici sa Osimom i Djurbuzovicem,odgledali su i utakmicu pionira zajedno,nadam se da je to znak da je Zoran,inace navijac Želje od malih nogu,prvo pojacanje ;)
on je prejak igrac...dobro bi nam dosao....ubio se za nase lige..:DD:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 24 jun 2009, 20:17

Koliko Rajovic ima god? Nebi bio lose pojacanje kao i onaj Stojanovic sto je igrao za leotar. A j... vas hrgovic, imate li pametnijeg posla neg da se prepirete oko njega i sa pitarima.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.