Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
moram_materemi
-
Kontakt:
Postao/la moram_materemi » 17 maj 2011, 20:31
mislim da se ne radi ni o povjerenju niti cemu slicno nego se samo uvlace tevezu malo ne bil ga naveli da ostane...al ne brinem se ja za zmaja ba, 'na'

-
emir_
ma ima puni privdne srece kod edina. ja sam primjetio na jednoj tekmi kada nije ni usao a city bio odron od igre kada rsaspravlja sa pomocnim golmanom i vidi se da je ljut jos se zagrijavo... ja nisam ni ocekivao da zaigra u finalu, ali veceras brate je trebao od prve minute da ga ****
4-IN-A-ROW
-
sanji
-
Kontakt:
htio sam reci, da ce prva izmjena mancinija biti kolarov,,da cuva rezultat ,,,,a druga je onaj penzioner viera,,,,,,,,Tako da mozda Edin nece ponovo ulaziti u igru,
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Vrlo bitna utakmica za City, ipak je direktan plasman u LP u pitanju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
HarisLFC
-
Kontakt:
szlaja je napisao/la:Nivoi glupih:
1. ŠEICI -toliko ulozenog novca a nista. Tokom cijele sezone ni jedna jedina kritika prema Manciniju. Jos ga na kraju nagrade... Ne moš vjerovat...
2. MANCINI -ovdje nije potreban komentar. Sve vec vidjeno... nekoliko puta
3. NAVIJAČI -vidi se da su glupi Englezi, nabijem ih na racku. Jel ovo njima zaista izgleda sve OK. Jesu li oni zaista zadovoljni Mancinijem, igrom ekipe, i pojedinih igraca koji se blamiraju ili izjavama ili djelima? Tevez javno izjavljuje da je tu nesretan i pored svega dobija kapitensku traku, i sto je najjadnije navijaci mu skandiraju. NEVJEROVATNO!
4. KOLAROV, MILNER, BALOTELLI, SILVA, BARRY. -po mom misljenju 5 najglupljih i najgorih igraca Citya. Neki ne znaju centrirat, neki šutaju sa 1856974 metara, neki ne znau obuc marker, neki su pogrijesili sport, neki su slijepi, ...
Silva je pola one jadne ekipe. Momak nema s kim da igra

Kolarov isto dobar. Ostalo sve krampe

-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 17 maj 2011, 20:35
On ce njega radije protiv Liverpoola, Chelsea i Tottenhama pustiti da igra od pocetka, jos mu da i 90' minuta

. Stvarno nema smisla, stavi ga protiv jakih klubova kao jedinog napadaca, uspije osutati 1-2 put na gol, uvijek dva stopera uz njega, pa ga onda proglase kao Flop of the match. A u utakmicama protiv Stoke-a, Sunderlanda, Wigana i ostalih ga i ne ubaci u igru, ili mu da par minuta

-
floyd
-
Kontakt:
Mislim da je cisto gubljnje vremena cekati zimu i transfer. Jer, budimo realni, ova picka od trenera mu nece dati pravu sansu.
Dzeko treba razmatrat opcije vec ovo ljeto. Dogodine ce biti cetvrta varijanta i igrat Liga kup. Zato je bolje proci pripreme na ljeto s novim klubom, nego opet dolazit u novu sredinu usred sezone.
Dzeku su pare omamile, nije svjestan u kakvoj je gabuli.
-
kimbo
-
Kontakt:
Kako se situacija trenutno razvija Edin postaje stalno trece rjesenje kao napadac. I to u ekipi koja preferira igru samo sa jednim napadacem. Vrlo zeznuta situacija u koju je Edn malo i sam doprinio dolazeci nepripremljen u City.
Ne znam pesimistican sam za njegovu buducnost u City-u. Ako prihvati dugotrajno sjedenje na klupi vjerovatno ostaje, al ne vjerujem da je Edo taj tip igraca.
S druge strane primarno za Edu je da se ne povrijedi do utakmice sa Rumunijom.
@floyd
Pomalo se slazem s tobom i mislim da bi mu bilo pametno da vidi alternative u toku ljeta . Najradij negdje u PL gdje ce dobijati veliku minutazu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
rusina_jr
-
Kontakt:
Jel moze neko baciti link , hvala

Željezničar za život cijeli !
-
szlaja
-
Kontakt:
HarisLFC je napisao/la:szlaja je napisao/la:Nivoi glupih:
1. ŠEICI -toliko ulozenog novca a nista. Tokom cijele sezone ni jedna jedina kritika prema Manciniju. Jos ga na kraju nagrade... Ne moš vjerovat...
2. MANCINI -ovdje nije potreban komentar. Sve vec vidjeno... nekoliko puta
3. NAVIJAČI -vidi se da su glupi Englezi, nabijem ih na racku. Jel ovo njima zaista izgleda sve OK. Jesu li oni zaista zadovoljni Mancinijem, igrom ekipe, i pojedinih igraca koji se blamiraju ili izjavama ili djelima? Tevez javno izjavljuje da je tu nesretan i pored svega dobija kapitensku traku, i sto je najjadnije navijaci mu skandiraju. NEVJEROVATNO!
4. KOLAROV, MILNER, BALOTELLI, SILVA, BARRY. -po mom misljenju 5 najglupljih i najgorih igraca Citya. Neki ne znaju centrirat, neki šutaju sa 1856974 metara, neki ne znau obuc marker, neki su pogrijesili sport, neki su slijepi, ...
Silva je pola one jadne ekipe. Momak nema s kim da igra

Kolarov isto dobar. Ostalo sve krampe

Silva vidi samo 2 metra ispred sebe. A Kolarov, hahaha, pa tip ne zna napravit centaruš. A njegovi pokusaji na gol sa kilometar su za "najsmjesniji video". Pa ubice kakvo dijete na tribinama.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
szlaja
-
Kontakt:
hahaha, pa ni stadion nije pun, hahaha
Ja fakat ne mogu vjerovat da postoji ovako glup klub. I nama opada nivo inteligencije prateći ga
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
Giallorossi
-
Kontakt:
Postao/la Giallorossi » 17 maj 2011, 20:45
rusina_jr je napisao/la:Jel moze neko baciti link , hvala

http://www.lshunter.tv/ Eo pa biraj

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
huha
-
Kontakt:
-
rusina_jr
-
Kontakt:
Hvala , i valjda ce gubiti pa da Edin udje i preokrene

-
rusina_jr
-
Kontakt:
Tevez pravi štakor , ali igra brate

-
kobe24
-
Kontakt:
Ma ja ni sam ne znam da li da ih gledam. Ne mogu da vjerujem da opet ne igra, trenutno je tek treci napadac, a ovi glupani forsiraju igru s jednim napadacem. Nemam predstavu na sta bi ovo moglo izaci u vezi s Dzekom u ovom glupom klubu. Uglavnom, potpuni sam pesimista u vezi ovoga...:S:S
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
juveboy
-
Kontakt:
Taman sam pomislio rahat pogledat jednu utakmicu. . . Edin opet na klupi, uzhas !
-
Omar500
-
Kontakt:
Ma kloc ovaj Mancini, treba igrati s tri napadača( a ne s glupavim krilima koji meda ne mogu )
-
bosnas_
-
Kontakt:
steta sto Dzeko ne igra veceras,preostaje mu da se na ljeto dobro pripremi i da se izbori za mjesto u prvih 11.. nego kad City igra protiv Boltona? prenosi li BHT za vikend tu utakmicu?
wauu,kakav gol Teveza!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, BosnianDragon2024, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, enobarca, FerdinandF, galia95, GeriOldman, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, lol89, LondonBlues, Lynx, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, nerkolfc, passatb6, rukometubih23, Sheyi, shminka, signalidunapark, Smaja, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, umrobihzbogtebe1946, Venom, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 316 gostiju.