Jedino da zabiju još kojeg i da izvede Teveza a da Džeko uđe !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zar nije? Strašan gol...sastrane je napisao/la:ubode ga žvaljo.. a Mancini svrsava od radosti. Jos na kraju ispade trenercina jbt... pfff
Ne samo PL...harishp je napisao/la:Zvaljo je jedan od boljih igraca PL,a mi mozemo razglabati do sutra.
harishp je napisao/la:Zvaljo je jedan od boljih igraca PL,a mi mozemo razglabati do sutra.
Teško. Vidjet ćemo situaciju nakon ove sezone, tu su pripreme, uigravanje, tek nakon toga će biti moguće dati konkretniju ocjenu...nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
Da hoce bogdo,pa da ''propadne''kao Adebayor u Realu ili Robinho u Milanu.Bi ga zayebali.nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
ma veliki broj napadaca a ekipa igra sa jednim u spicu, ne bih se cudio da mancini jos kojeg dovede, ima se moze se...Virtu4l je napisao/la:Teško. Vidjet ćemo situaciju nakon ove sezone, tu su pripreme, uigravanje, tek nakon toga će biti moguće dati konkretniju ocjenu...nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
Kako da pakuje kofere na ljeto ?kimbo je napisao/la:Ma Zvaljo je dobar igrac koji ce poslije par mjeseci odmora lagano u zadnja 3 meca pokupiti kremu lagano protiv ove nikakve ekipe Stoke-a. Sto je najgore ako i ostane imat ce uslov da bude u prvih 11. A Edin moze da se poboljsa 50% opest ce biti izgleda 3-e rjesenje. Zato mu je pakovati kofere na ljeto bogami...
Pokraj Lazara, Dzeko nema teoretske................................................nick je napisao/la:ma veliki broj napadaca a ekipa igra sa jednim u spicu, ne bih se cudio da mancini jos kojeg dovede, ima se moze se...Virtu4l je napisao/la:Teško. Vidjet ćemo situaciju nakon ove sezone, tu su pripreme, uigravanje, tek nakon toga će biti moguće dati konkretniju ocjenu...nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
hare eto i adebajora u siti opet... robinjo se godinu u santosu prevrto... mislis da ce dzeku u zelju vratit
heheh gdje će Mancinija šamarati, tek onda nebi nikako igraosedra je napisao/la:Prema prognozi vidovitog Dzemila kojeg sam upravo kontaktiro u vezi Dzeke su ovako bacene karte:
Dzekson ulazi u 65 min nakon izjednacujuceg gola Stokea,ne ide mu bas u pocetku,gubi lopte,slabo prima itd..
Medjutim u 87 min.prima loptu na polovini igralista,kombinira sa Kolarovom koji je usao u drugom pol.kroz noge provlaci jednom igracu zatim dribla trojicu i lobuje golmana Sorensena.
Dzeko zabija,dolazi do neobjasnjivog izliva pozitivne energije,trci prema klupi sa skinutom majicom i sa tim istim dresom samara Mancinija u lice i psuje mu nesto na Balkanski nacin.
Zbog toga zaradjuje zuti,a od publike dobiva silne ovacije...![]()
Tako sam dobio sms poruku,jbg,taj Dzemil je cudo kazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.