Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

armin
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la armin » 17 maj 2011, 21:00

Tevez 1:0 :evil:

Jedino da zabiju još kojeg i da izvede Teveza a da Džeko uđe ! :roll:
Zadnja izmjena: armin, dana/u 17 maj 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

brill
Kontakt:

Post Postao/la brill » 17 maj 2011, 21:00

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 maj 2011, 21:01

Sta uradi Tevez :o :shock:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 17 maj 2011, 21:02

ubode ga žvaljo.. a Mancini svrsava od radosti. Jos na kraju ispade trenercina jbt... pfff

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2011, 21:03

sastrane je napisao/la:ubode ga žvaljo.. a Mancini svrsava od radosti. Jos na kraju ispade trenercina jbt... pfff
Zar nije? Strašan gol...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 17 maj 2011, 21:05

Man City je vjestacka ekipa uvijek bila i uvijek ce biti. Najtuznije je sto na celu te ekipe stoji trener koji plati 35 miliona eura za jednog igraca kojeg onda ostavlja konstantno na klupi, cekajuci sledecu sezonu i bolje dane.

Samo bolji dani nece nikada doci ako transfer vrijedan 35 miliona eura neigra.

Transfer u novi tim je uvijek rizik, zavisi od razlicith faktora kao sposobnost trenera, kvalitet ekipe, ideologija ekipe i sistem i taktika ekipe i jos mnostvo toga.

City preferira sistem sa jednim klaiscnim napadacem i cak ni njega nefiluju loptama nego je sam prepusten sebi. Ako igrom slucaja sam pogodi to i jeste sve sto uspije a ako ne onda je situacija takva da sva tri napadaca mogu se mjenjatiu i rotirati koliko hoce ali gola nijedan nedaju ili barem rijetko, a kroz to rotiranje nema ni uigranosti sa ostalim djelom ekipe.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 21:05

Zvaljo je jedan od boljih igraca PL,a mi mozemo razglabati do sutra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2011, 21:05

harishp je napisao/la:Zvaljo je jedan od boljih igraca PL,a mi mozemo razglabati do sutra.
Ne samo PL...
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 maj 2011, 21:07

ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 maj 2011, 21:09

harishp je napisao/la:Zvaljo je jedan od boljih igraca PL,a mi mozemo razglabati do sutra.

Dzaba ti je to pricat' moj Hare.
Sad ce ti forumasi poceti prikazivat' statistike koliko tekmi nije dao gola :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2011, 21:09

nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
Teško. Vidjet ćemo situaciju nakon ove sezone, tu su pripreme, uigravanje, tek nakon toga će biti moguće dati konkretniju ocjenu...
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 maj 2011, 21:10

Zamslite ekipe kad bi Tevez recimo presao u Barcu!!!!!
Sunca mi posjed lopte bi bio 95% Barca a xxx 5%!!!
Tevez je majstor i tebamo priznati kad nema Dzeke i Bale City igra puno bolje i jednostavnije...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 maj 2011, 21:11

Ma Zvaljo je dobar igrac koji ce poslije par mjeseci odmora lagano u zadnja 3 meca pokupiti kremu lagano protiv ove nikakve ekipe Stoke-a. Sto je najgore ako i ostane imat ce uslov da bude u prvih 11. A Edin moze da se poboljsa 50% opest ce biti izgleda 3-e rjesenje. Zato mu je pakovati kofere na ljeto bogami...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 21:11

nick je napisao/la:ne bih se cudio da dzeko ode negdj na posudbu, jbg ne moze da se nametne nikako...
Da hoce bogdo,pa da ''propadne''kao Adebayor u Realu ili Robinho u Milanu.Bi ga zayebali. :mrgreen:
@adinjo Tevu hrcka yebe IQ :mrgreen: ali da zna pimplati loptu,zna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 maj 2011, 21:13

Virtu4l je napisao/la:
Teško. Vidjet ćemo situaciju nakon ove sezone, tu su pripreme, uigravanje, tek nakon toga će biti moguće dati konkretniju ocjenu...
ma veliki broj napadaca a ekipa igra sa jednim u spicu, ne bih se cudio da mancini jos kojeg dovede, ima se moze se...

hare eto i adebajora u siti opet... robinjo se godinu u santosu prevrto... mislis da ce dzeku u zelju vratit :mrgreen:
Zadnja izmjena: nick, dana/u 17 maj 2011, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 maj 2011, 21:13

kimbo je napisao/la:Ma Zvaljo je dobar igrac koji ce poslije par mjeseci odmora lagano u zadnja 3 meca pokupiti kremu lagano protiv ove nikakve ekipe Stoke-a. Sto je najgore ako i ostane imat ce uslov da bude u prvih 11. A Edin moze da se poboljsa 50% opest ce biti izgleda 3-e rjesenje. Zato mu je pakovati kofere na ljeto bogami...
Kako da pakuje kofere na ljeto ?
I ja bih volio da ode, ali nema sanse da napusti City, pa nije toliko naivan da nakon jedne polusezone odmah napusti City, a i ni City sigurno nece tako lahko popustiti, ipak su ga platili 37 Miliona Eura. Sam je upao u g0vna, sad mora i sam izaci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 21:17

nick je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ma veliki broj napadaca a ekipa igra sa jednim u spicu, ne bih se cudio da mancini jos kojeg dovede, ima se moze se...

hare eto i adebajora u siti opet... robinjo se godinu u santosu prevrto... mislis da ce dzeku u zelju vratit :mrgreen:
Pokraj Lazara, Dzeko nema teoretske................................................ :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 17 maj 2011, 21:24

Prema prognozi vidovitog Dzemila kojeg sam upravo kontaktiro u vezi Dzeke su ovako bacene karte:
Dzekson ulazi u 65 min nakon izjednacujuceg gola Stokea,ne ide mu bas u pocetku,gubi lopte,slabo prima itd..
Medjutim u 87 min.prima loptu na polovini igralista,kombinira sa Kolarovom koji je usao u drugom pol.kroz noge provlaci jednom igracu zatim dribla trojicu i lobuje golmana Sorensena.
Dzeko zabija,dolazi do neobjasnjivog izliva pozitivne energije,trci prema klupi sa skinutom majicom i sa tim istim dresom samara Mancinija u lice i psuje mu nesto na Balkanski nacin.
Zbog toga zaradjuje zuti,a od publike dobiva silne ovacije... :D
Tako sam dobio sms poruku,jbg,taj Dzemil je cudo kazu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 maj 2011, 21:29

sedra je napisao/la:Prema prognozi vidovitog Dzemila kojeg sam upravo kontaktiro u vezi Dzeke su ovako bacene karte:
Dzekson ulazi u 65 min nakon izjednacujuceg gola Stokea,ne ide mu bas u pocetku,gubi lopte,slabo prima itd..
Medjutim u 87 min.prima loptu na polovini igralista,kombinira sa Kolarovom koji je usao u drugom pol.kroz noge provlaci jednom igracu zatim dribla trojicu i lobuje golmana Sorensena.
Dzeko zabija,dolazi do neobjasnjivog izliva pozitivne energije,trci prema klupi sa skinutom majicom i sa tim istim dresom samara Mancinija u lice i psuje mu nesto na Balkanski nacin.
Zbog toga zaradjuje zuti,a od publike dobiva silne ovacije... :D
Tako sam dobio sms poruku,jbg,taj Dzemil je cudo kazu.
heheh gdje će Mancinija šamarati, tek onda nebi nikako igrao :D

Ma kakav Stoke da izjednači, oni praktički nemaju zašta igrati. Niti mogu gore niti dole na tabeli... Biće ovo lagana pobjeda Cityja

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 21:36

na kraju krajeva morao je Tevez veceras dati gol, pa sto puta igra u prvoj, i ja bi ga vise dao ccccccc,,,,, jadna ova ekipa,igra im se svodi da li je Tevez raspolozen(pobjeda) ili nije ,.,.,.,.,.,., zao mi Edina ali oni pravo cccccc

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.