Saša Papac

Za_raju
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la Za_raju » 18 maj 2011, 01:54

Saban je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Saban je napisao/la:

A to sto sam skolonio sa potpisa ("Alija i Pape prinose previse zrtava") je cisto tehnicke prirode jer ne moze stati vise od 200 i kusur znakova,a koliko "tvoj" pulen pravi "gafova" trebalo bi i 200000 znakova da se i priblizno iskaze moje trenutno osjecanje prema njemu i osjecanje svih pravih navijaca BiH koji idu za repkom i preko okeana kad gostuje ;) ;)
Lahko je lagati druge...al' kako mozes sebe? Skinuo si potpis zbog sramote kada smo rasturili, razvalili, rascerecili...Rumune. Poceo si cak sav zbunjen i hvaliti Papete...ja se ljutio na samoga sebe sto sam mislio da nemas ni zehre karaktera, da si obicna bitanga i pokvarenjak koji namjerno pali...da si ko Velez-Mostar. Dakle poceo sam se ljutiti na sebe zbog takvog misljenja, kad ono...ti dugo ne izdrza. Neka te, naka nas svakakvih kako bi se oni dobri poznali da nije takvih.
Hajmo jedno hipoteticko pitanje sa tvojim iskrenim odgovorom:

Sekretaru tvoje skole pokrade pare koje si ti i sva ostala djeca te iste skole uplatili za "ekskurziju",zatim sud tom sekretaru dokaze da je stvarno pokrao pare od djece i osudi ga na 5 god robije.
E sad se tu nadje "razrednik" tvog odjeljenja i pocne braniti na sav glas tog osudjenog skretara i govoriti da ce sve poduzeti da taj sekretar ponovo dobije posao u toj skoli ili ce on u protivnom unistiti vaseg najboljeg ucenika tako sto ga nece poslati na drzavno zakmicenje iz nekog predmeta...

Budi iskren kakvo ti imas mislje nje o tom tvom "hipotetickom" razredniku...Molim te da das iskren odgovor...?
Saban je napisao/la:Taj razrednik nije bio tu, kad je direktor pokrao pare, za prije njega nema dokaza, uostalom postupak jos nije okancan. Direktor je razredniku uvijek izlazio u susret, pomaga... Ja posto znam direktora, naguzim mu staru, a razredniku nema sta puno prigovoriti, osim da je bilo bolje da suti i da nije taktican, prvenstveno prema sebi...odn. da iskrenoscu i nacinom "govori ono sto mislis" uglavnom skodi samome sebi...Ali ko zna, mozda je bas i zbog toga uspjesan. Ne laze ljude gledajuci ih u oci...
Ili sam ja pospan ili ovo nema veze sa ovim sta sam te pitao.
I jos nesto nije ovo pitanje samo za "tebe" nego za sve "vas" koji branite doticnog... ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 18 maj 2011, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 maj 2011, 01:56

Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 maj 2011, 02:02

Za_raju
Hajmo jedno hipoteticko pitanje sa tvojim iskrenim odgovorom:

Sekretaru tvoje skole pokrade pare koje si ti i sva ostala djeca te iste skole uplatili za "ekskurziju",zatim sud tom sekretaru dokaze da je stvarno pokrao pare od djece i osudi ga na 5 god robije.
E sad se tu nadje "razrednik" tvog odjeljenja i pocne braniti na sav glas tog osudjenog skretara i govoriti da ce sve poduzeti da taj sekretar ponovo dobije posao u toj skoli ili ce on u protivnom unistiti vaseg najboljeg ucenika tako sto ga nece poslati na drzavno zakmicenje iz nekog predmeta...
Saban je napisao/la:Taj razrednik nije bio tu, kad je direktor pokrao pare, za prije njega nema dokaza, uostalom postupak jos nije okancan. Direktor je razredniku uvijek izlazio u susret, pomaga... Ja posto znam direktora, naguzim mu staru, a razredniku nema sta puno prigovoriti, osim da je bilo bolje da suti i da nije taktican, prvenstveno prema sebi...odn. da iskrenoscu i nacinom "govori ono sto mislis" uglavnom skodi samome sebi...Ali ko zna, mozda je bas i zbog toga uspjesan. Ne laze ljude gledajuci ih u oci...
Za raju
Ili sam ja pospan ili ovo nema veze sa ovim sta sam te pitao.
I jos nesto nije ovo pitanje samo za "tebe" nego za sve "vas" koji branite doticnog... ;)
Iako nisam bas pazljivo citao ono prvo sto si napisao mislim da sam ipravno shvatio. Kao Munib je sekretar (ja ga promovisa u direktora), a Susic razrednik koji ga brani...Prema tome mislim da je odgovor razumljiv, sto znaci da je ono prvo tj...da si pospan...ili mozda ne kontas bas najbolje, sto me cudi jer je zagonetka tvoja.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 maj 2011, 02:08

Papcu niko ne zamjera i ne osporava njegovu ljubav prema domovini ali vecina zamjera to sto bira "sad necu,sad hocu"...."Papac je ljudina Papac je od rijeci".....e pa te rijeci i njegova ljudskost nas nisu odvele nadomak svjetskog prvenstva i donjele nam veliku radost nakon pobjeda nase reprezentacije nego igra Spahica,Dzeke,Pjanica,Ibisevica,Rahimica,Salihovica....
Nema sanse da je on bolji reprezentativac od navedenih!!!!
Sad o tome hoceli ga Safet pozvat i dali ce igrat napisao sam na temi Rumunija-BiH pa ko zeli nek procita.

Vezano za Safeta Susica,prvo selektor ima svoju temu . Drugo i Ivica Osim i Safet Susic su potvrdili da nema nikakvih problema medju njima niti uopce problema.Neznam koja je tacna(niko ziv ne zna) funcija Munje ali ocigledno da je "blizak" samim reprezentativcima i strucnom stabu pa je i Safet rekao da ne voli da mu se sad pred utakmicu kvari bilo sta,sto je ok sa Safetove strane.
Munja ce ubrzo postati navijac Celika :lol:
Susic je prvi odmah napao savez i javno progovorio o problemima kad je nastala frka ;)

Ne pravite probleme tamo gdje ih nema,nemojte biti kao i ovi novinari. Svi zajedno za REPREZENTACIJU BiH
RIP SALE VILENJAK

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 18 maj 2011, 10:38

floyd je napisao/la:Sasa Papac ima mjesta iskljucivo na stoperu. Iako je kao bek znao ustopat Ronaldinha.

Pometina Mravac, rahiticni Hasaga - out!

Tornjak Pape - bon voyage!
:lol:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 18 maj 2011, 10:48

Saban je napisao/la:Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.
evo mene,pristajem odmah...Ne moramo u to igrati,moze da se vise ne pojavis na forumu ako pristane??
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 18 maj 2011, 11:13

harry_90 je napisao/la:Jos kad sam vidio da brani Muniba,jos mi je vise pao u ocima,Munib je dio njegovog tima :lol: :lol: covjek koji je pokrao kasu saveza i osudjen,dio njegovog tima..alal vjera strucnjak..ko zna mozda sa pajdom ganjaju slatke male maloletnice po Sarajevo :mrgreen:
Shvati da je Munib extra dobar i sa Susicem i sa Spahicem i sa Dzekom i sa vecinom igraca. Ko im organizuje derneke po kafanama, Munib. Ko im kurve sredjuje, Munib, ko im dopusta da se zajebavaju i rade sta zele kad dodju ovdje, Munib.
Vecina igraca dolazi na okupljnje reprezentacije da bi odmorili od kluba i od obaveza. Njima savrseno odgovara ovakva situacija koja je do sad bila.
Iznjecu sad jedan podatak, licno sm bio prisutan u hotelu reprezentacije noc prije utakmice sa Portugalom u Zenici. Ciro dolazi u 23:30h pijan ko letva, tamo u sali sa novinarima sjedi i prica svoje dogodovstine. Igraci rade sta zele, dolaze kad hoce. Pizze se narucuju iza ponoci, kurve se zovu u hotel...i to sve noc prije utakmice sa Portugalom :o

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 maj 2011, 11:14

Reuf_Herco je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jos kad sam vidio da brani Muniba,jos mi je vise pao u ocima,Munib je dio njegovog tima :lol: :lol: covjek koji je pokrao kasu saveza i osudjen,dio njegovog tima..alal vjera strucnjak..ko zna mozda sa pajdom ganjaju slatke male maloletnice po Sarajevo :mrgreen:
Shvati da je Munib extra dobar i sa Susicem i sa Spahicem i sa Dzekom i sa vecinom igraca. Ko im organizuje derneke po kafanama, Munib. Ko im kurve sredjuje, Munib, ko im dopusta da se zajebavaju i rade sta zele kad dodju ovdje, Munib.
Vecina igraca dolazi na okupljnje reprezentacije da bi odmorili od kluba i od obaveza. Njima savrseno odgovara ovakva situacija koja je do sad bila.
Iznjecu sad jedan podatak, licno sm bio prisutan u hotelu reprezentacije noc prije utakmice sa Portugalom u Zenici. Ciro dolazi u 23:30h pijan ko letva, tamo u sali sa novinarima sjedi i prica svoje dogodovstine. Igraci rade sta zele, dolaze kad hoce. Pizze se narucuju iza ponoci, kurve se zovu u hotel...i to sve noc prije utakmice sa Portugalom :o
Pape , zovi i mene u repku ako je tako, neš se pokajat :mrgreen: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 maj 2011, 17:00

bosnas_ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ocekujem da takticar mucne glavom i da pozove Papca u repku,jer bi nam bio od velike pomoci.Ali ko zna sta se Munibovom pajdi vrti po glavi ?
Takticar za Avaz:
Da li možemo očekivati neka nova imena na spisku za Bukurešt?

- Teško, jako teško. Kazao sam vam prošli put da se vraća Salihović i moguće je da on bude jedino novo ime u odnosu na prošle nastupe. Ponovo kažem da će Salihović biti tu s nama, dobro je to za ekipu, ali Sejad nije siguran da će biti starter u Bukureštu.

-Ovo znaci da se on odrekao Papca,e neka mu je na cast! ovim je i konacno izgubio povjerenje navijaca,novinara..sam je sebi potpisao kapitulaciju! sramota je sta nam radi selektor,tjera nase najbolje igrace,otjerao je Begovica,sad izgleda i Papca..tamo gdje prestaje logika nastaje Susic,takticar! ovim je izgubio i moju podrsku iako sam ga do sada uvijek podrzavao! Papac iza sebe ima 5 uspjesnih sezona,standardan je u jednom od najvecih evropskih klubova,igra svake godine Ligu prvaka,osvaja redovno trofeje sa GL.Rendzersima..pa sta vise treba najgorem selektoru u historiji BIH,da ga pozove!? Susic se ponasa kao uvriejdjena mlada,i zauvijek tjera neke od najboljih igraca koje ova drzava ima! to ce mu biti najveca mrlja u kratkotrajnoj trenerskoj karijeri! njemu je bolji Mravac i Pandza koji zajedno imaju utakmica u reprezentaciji koliko Papac trofeja u svojoj karijeri! Susicu idiote!
Navijaca??? Kojih navijaca? Tebe i takvih? :lol: :lol: :lol:
Daj Boze da je izgubio povjerenje svih "navijaca" koji su na Kosevu psovali i zvizdali nasim igracima i da ti isti se nikada vise ne pojave na jednoj utakmici repke BiH. ;)
Novinara??? :lol: :lol: :lol:
Onih neobrazovanih stvorova koji samo znaju pljuvati i izmisljati skandale u i oko reprezentacije. Daj Boze da takvi vise nikad ne napisu nista o repci i takvi "navijaci" nikad vise ne pogledaju utakmicu repke, jer je isti i ne zasluzuju.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 18 maj 2011, 22:50

kladionicar je napisao/la:
Saban je napisao/la:Jos jedna stvar: Ako stvarno istina da je Papak potpisao ugovor nudim opkladu od 500 eura da ce povuci pristanak da igra za BiH. Bujrum.
evo mene,pristajem odmah...Ne moramo u to igrati,moze da se vise ne pojavis na forumu ako pristane??
Cuj da se ne pojavljujem na forumu..kakva mi je to opklada? Uglavnom, eno se Papak vec poceo ogradjivati...kao citam u novinama de se nista nije promjenilo u fudbalskom savezu, te ne vjuerujem da ce me poavati, hehehehe. A dok nije potpiso ugovor bila je druga pjesma. Ljiga bio, ljiga ostao...a budale je lahko na tanak led navuci.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 maj 2011, 13:23

Imam osjecaj da je Susic veci glupan nego sto to prezentira u javnosti..nakon ovih izjava ovog francuskog mongoloida sumnjam da bi se Sasa i odazvao.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2011, 23:36

Sasa Papac = nece da igra za BiH, zavrsena prica. . .

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 maj 2011, 10:23

Sergej Barbarez za Sasu Papca:

Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentirati, osim da su Papac i Spahić idealni tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najači, a odbrana bi bila granitna.
Cuva Bog Zelju svog!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 10:24

Pa nije li Papac opet odbio zbog kako je pisalo jos uvijek ne sredjenog stanja u savezu. Pape ga je zvao?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2011, 10:28

Papac je jedini odrzao rijec,nije igrao dok je kompanija bila tu,zato nadam se sad da ce ih maknuti konacno iz fudbala,i da se Sasa vrati u repku.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 maj 2011, 10:46

Ljudi moji ni Sasa a niti Begovic nisu uopste pozvani za ove meceve,tako da onu pricu o povredi i te stvari moze pajdo recitovati pticama ;)
A da sam upravu evo i Barba je to potvrdio ovom izjavom....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 30 maj 2011, 10:48

Za_raju je napisao/la:Ljudi moji ni Sasa a niti Begovic nisu uopste pozvani za ove meceve,tako da onu pricu o povredi i te stvari moze pajdo recitovati pticama ;)
A da sam upravu evo i Barba je to potvrdio ovom izjavom....
Ja eto selektor laze....kao da se Begovic i Papac ne mogu javiti i demantovati.
RIP SALE VILENJAK

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 maj 2011, 10:50

Pa selektor je o tom slucaju pricao na konferenciji za stampu, tako da se nemoze reci da mediji lazu. Begovic je zbog povrede ostao a Papac zbog nesredjene situacije u savezu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2011, 10:51

Niko od nas ne zna sta se iza brda valja,Begovic dobar golman,ali me je svojim postupcima razocarao..Nadam se da ce se Papac vratit,kao sto je rekao Barbarez,odbrana bi nam bila granitna sa njim i Spahicem .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2011, 10:54

harry_90 je napisao/la:Niko od nas ne zna sta se iza brda valja,Begovic dobar golman,ali me je svojim postupcima razocarao..Nadam se da ce se Papac vratit,kao sto je rekao Barbarez,odbrana bi nam bila granitna sa njim i Spahicem .
Igrali su oni zajedno i prije, pa smo primali 3 od Madjarske, 4 od Belgije, 4 od Grcke itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.