Saban je napisao/la:Hajmo jedno hipoteticko pitanje sa tvojim iskrenim odgovorom:Za_raju je napisao/la:Lahko je lagati druge...al' kako mozes sebe? Skinuo si potpis zbog sramote kada smo rasturili, razvalili, rascerecili...Rumune. Poceo si cak sav zbunjen i hvaliti Papete...ja se ljutio na samoga sebe sto sam mislio da nemas ni zehre karaktera, da si obicna bitanga i pokvarenjak koji namjerno pali...da si ko Velez-Mostar. Dakle poceo sam se ljutiti na sebe zbog takvog misljenja, kad ono...ti dugo ne izdrza. Neka te, naka nas svakakvih kako bi se oni dobri poznali da nije takvih.Saban je napisao/la:
A to sto sam skolonio sa potpisa ("Alija i Pape prinose previse zrtava") je cisto tehnicke prirode jer ne moze stati vise od 200 i kusur znakova,a koliko "tvoj" pulen pravi "gafova" trebalo bi i 200000 znakova da se i priblizno iskaze moje trenutno osjecanje prema njemu i osjecanje svih pravih navijaca BiH koji idu za repkom i preko okeana kad gostuje![]()
Sekretaru tvoje skole pokrade pare koje si ti i sva ostala djeca te iste skole uplatili za "ekskurziju",zatim sud tom sekretaru dokaze da je stvarno pokrao pare od djece i osudi ga na 5 god robije.
E sad se tu nadje "razrednik" tvog odjeljenja i pocne braniti na sav glas tog osudjenog skretara i govoriti da ce sve poduzeti da taj sekretar ponovo dobije posao u toj skoli ili ce on u protivnom unistiti vaseg najboljeg ucenika tako sto ga nece poslati na drzavno zakmicenje iz nekog predmeta...
Budi iskren kakvo ti imas mislje nje o tom tvom "hipotetickom" razredniku...Molim te da das iskren odgovor...?
Ili sam ja pospan ili ovo nema veze sa ovim sta sam te pitao.Saban je napisao/la:Taj razrednik nije bio tu, kad je direktor pokrao pare, za prije njega nema dokaza, uostalom postupak jos nije okancan. Direktor je razredniku uvijek izlazio u susret, pomaga... Ja posto znam direktora, naguzim mu staru, a razredniku nema sta puno prigovoriti, osim da je bilo bolje da suti i da nije taktican, prvenstveno prema sebi...odn. da iskrenoscu i nacinom "govori ono sto mislis" uglavnom skodi samome sebi...Ali ko zna, mozda je bas i zbog toga uspjesan. Ne laze ljude gledajuci ih u oci...
I jos nesto nije ovo pitanje samo za "tebe" nego za sve "vas" koji branite doticnog...