dema je napisao/la:Ma Freddete se ubio za 6 igraca tipa Terry,nekad Gordon itd udje u 2 cetvrtini ubaci 15-20 i to je to.Mislim da ce ubrzo Cavsi imat dobru i mladu ekipu uz Wizardse najperspektivniju ekipu istoka.Wizardsi bi mogli jos se pojacat uz Walla i ostale da dodju u borbu za play off.Rubio dolazi u Minnesotu tako da ne znam sta ce oni birat mozda centra ili sta znamadriano_leite je napisao/la:Jao tek sad ugleda da mi pored prvog i cetvrtog picka imamo i drugi pick druge runde, eh nek i nas sreca pomazi, odlicna tri picka, ali dva su sigurno za buducnost, Kyrie sigurno i jos neko...
Cllipersi mogli opet uzet 1 pick koja bi to ekipa onda bila
ma minesota ce uzeti williamsa sigurno,ako ne ode u cleveland,onakav igrac se ne propusta veruj mi... Ako uzmu williamsa sigurno Beasley ide u nekom tradeu ili ide na klupu kao sesti igrac
a joj ne mogu da verujem,zaista,ali dobro vas je pogledala sreca kroz sta ste sve prosli proslu godinu,ako i treba da ste dobili... Nego zamislite clippersi uzmu prvi pik i draftuju irvinga,jao majko oni bi rasturali....adriano_leite je napisao/la:Hahaha Aminu, stvarno je tako, jbg. nenormalno su se zeznuli, ali i mi smo imali srece, od tuge do srece u samo godinu dana, eh sad draft je uvijek rizik, nadam se da cemo imati srece i da ce izabrani pickovi nama donijeti bolje dane.