NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:25

dema je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jao tek sad ugleda da mi pored prvog i cetvrtog picka imamo i drugi pick druge runde, eh nek i nas sreca pomazi, odlicna tri picka, ali dva su sigurno za buducnost, Kyrie sigurno i jos neko...
Ma Freddete se ubio za 6 igraca tipa Terry,nekad Gordon itd udje u 2 cetvrtini ubaci 15-20 i to je to.Mislim da ce ubrzo Cavsi imat dobru i mladu ekipu uz Wizardse najperspektivniju ekipu istoka.Wizardsi bi mogli jos se pojacat uz Walla i ostale da dodju u borbu za play off.Rubio dolazi u Minnesotu tako da ne znam sta ce oni birat mozda centra ili sta znam

Cllipersi mogli opet uzet 1 pick koja bi to ekipa onda bila

ma minesota ce uzeti williamsa sigurno,ako ne ode u cleveland,onakav igrac se ne propusta veruj mi... Ako uzmu williamsa sigurno Beasley ide u nekom tradeu ili ide na klupu kao sesti igrac
adriano_leite je napisao/la:Hahaha Aminu, stvarno je tako, jbg. nenormalno su se zeznuli, ali i mi smo imali srece, od tuge do srece u samo godinu dana, eh sad draft je uvijek rizik, nadam se da cemo imati srece i da ce izabrani pickovi nama donijeti bolje dane.
a joj ne mogu da verujem,zaista,ali dobro vas je pogledala sreca kroz sta ste sve prosli proslu godinu,ako i treba da ste dobili... Nego zamislite clippersi uzmu prvi pik i draftuju irvinga,jao majko oni bi rasturali....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 maj 2011, 16:27

A sta drugo da ocekujes od najgore fransize, uradili su toliko glupih poteza da ovo za njih nije neki gubitak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:27

Donnie Darko je napisao/la:ja jimmera vise vidim kao nekog redicka, ne po stilu igre vec po ulozi u ekipi. neki 7.,8. igrac u rotaciji. bit ce vjerovatno noci od po 25+ poena vec u prvoj sezoni, ali mislim da on nije kapacitet da bude neki ekstra sesti covjek, za startera da ne govorim.
to i ja pricam, bice dobar sesti igrac,ali za startera nema sanse,lik je preslab,hebi ga rasturao je u NCAA gde centri igrju sa po 201 cm,ali ovo je NBA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 16:28

BIHfan je napisao/la:A sta drugo da ocekujes od najgore fransize, uradili su toliko glupih poteza da ovo za njih nije neki gubitak.
Ja sam bas sada to htio da kazem haha.
Edit: ja jednostavno ne vidim da ce Blake Griffin docekati starost u Clippersima, ili ce otici kao slobodan igrac, ili ce biti neki trade, ili ce covjek jednostavno propasti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 16:29

BIHfan je napisao/la:A sta drugo da ocekujes od najgore fransize, uradili su toliko glupih poteza da ovo za njih nije neki gubitak.
avatar ludilo,kaze igra se Wade sa djetetom i onda ono mali kao zakuca preko njeg i dere se sin od Wadea GGGGGIBSOOOONNNNNNNN,hehe kaze Wade,djeci naumpadnu cudne stvari,e mozes zamislit dijete zivi u Chicagu i navija za Bullse

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:32

adriano_leite je napisao/la:
Ja sam bas sada to htio da kazem haha.
Edit: ja jednostavno ne vidim da ce Blake Griffin docekati starost u Clippersima, ili ce otici kao slobodan igrac, ili ce biti neki trade, ili ce covjek jednostavno propasti.

ma iskreno neka rade sta hoce,ali zaista su neka vremena dosla,pre nije bilo tako... Joj pa zamislite da su se udruzili Jordan,Magic i Bird...bem ti zivot,ovo sve danas da dodju lagano do titule,bez konkurencije...strasno na sta je spao ovaj NBA :roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 16:32

slika
slika

:)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 16:35

U predictions stoji kako Cavsi uzimaju Kantera kao 4. pick, ne znam kakav je on, ali sam citao na forumu Cavsa da nisu previse zadovoljni ako bi Kanter dosao, jer je izgleda sklon povredama, a sto je najgore povrijedi se na glup nacin. Ne znam sada koliko je to istina za Kantera.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:36

Donnie Darko je napisao/la:slika
slika

:)
koji si ti kralj,nego sto ne stavi broj 23 williamsu.... :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 16:39

kanter je daleko najbolji visoki igrac na draftu, dobro sad daleko :mrgreen: i cavsi mogu biti sretni ako ga dobiju cetvrtim pikom. iako mislim da ce njega jazzeri izabrat, trejdat ala i milsapa, i pocet ispocetka sa favorsom i kanterom pod kosem.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 maj 2011, 16:40

Donnie Darko je napisao/la:kanter je daleko najbolji visoki igrac na draftu, dobro sad daleko :mrgreen: i cavsi mogu biti sretni ako ga dobiju cetvrtim pikom. iako mislim da ce njega jazzeri izabrat, trejdat ala i milsapa, i pocet ispocetka sa favorsom i kanterom pod kosem.
A jel sklon povredama?

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:41

adriano_leite je napisao/la:U predictions stoji kako Cavsi uzimaju Kantera kao 4. pick, ne znam kakav je on, ali sam citao na forumu Cavsa da nisu previse zadovoljni ako bi Kanter dosao, jer je izgleda sklon povredama, a sto je najgore povrijedi se na glup nacin. Ne znam sada koliko je to istina za Kantera.
e ovako sto se tice kantera... Lik je strasno talentovan, ima dobru ledjnu tehniku, nije los u odbrani ali nije ni bog zna sta....Gledao sam ga za reprezentaciju turske pre dve godine,cini mi se da je bilo kadetsko ili juniorsko prvenstvom,da me ubijes ne mogu se setiti.... Lik je pomeo konkurenciju, u jednom mecu je imao 32 poena i nesto preko 20 skokova, i da tada na tom prvenstvu je igrao sa godinu dana starijim decacima, on je 92 a igrao je sa 91... Po meni vise nego dobar igrac,a sto se tice povreda to je u bozijim rukama,to ti je sudbina da li ce se povrediti ili ne,zaista tu nema sta da se komentarise

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 16:42

alfa nisam ja pravio te slike gore :mrgreen: iako si mi dao ideju, napravit cu prvih deset pikova prema mojim projekcijama :)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:46

Donnie Darko je napisao/la:alfa nisam ja pravio te slike gore :mrgreen: iako si mi dao ideju, napravit cu prvih deset pikova prema mojim projekcijama :)
ok, aj uradi pa nakaci,jel vazi? :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2011, 16:52

naravno :)

adriano, gotovo svaki visoki igrac je sklon povredama (howarda ne brojim). ali kanter je predobar da bi ga propustili radi toga, sigurno covjek vrijedi rizika ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 16:52

alfarouqaminu je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:alfa nisam ja pravio te slike gore :mrgreen: iako si mi dao ideju, napravit cu prvih deset pikova prema mojim projekcijama :)
Imali kakav suter na broju 28 da je bio povredjen pa nece bit biran visoko pa da ga Bullsi uzmu.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:55

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
Imali kakav suter na broju 28 da je bio povredjen pa nece bit biran visoko pa da ga Bullsi uzmu.
ma ne znam,to je draft ne moze se gledati u buducnost....ovaj alec burks je mnogo dobar suter,a i ima i visinu za beka,mada on ide u prvih 15 pickova sigurno.... Ma sa 28 pozicije ne mozes pokupiti neke strasne sutere...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2011, 16:59

Imal kakav centar da bi se mogao na 29.uzet :lol:
@dema teško da bi to mogli izvest
Gledam kad bi sad Cavsi mogli uzet Kyrie PG i Kanter centar uz Scotta eto prilike za najbolji p & r lige :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 17:00

dema ima ovaj shelvin mack iz butlera, nije nesto visok oko194,ali moze igrati dvojku...i lik mnogo dobro sutira.... i on ce prema procenama na kraju prve runde da bude biran

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 maj 2011, 17:08

alfarouqaminu je napisao/la:dema ima ovaj shelvin mack iz butlera, nije nesto visok oko194,ali moze igrati dvojku...i lik mnogo dobro sutira.... i on ce prema procenama na kraju prve runde da bude biran
ma nama bi bilo dobro i da moze koju minutu i playa odigrat kad rose odmara,a sad 194cm je dovoljno s obzirim da ce on samo stajat i cekat loptu da mu Rose da,igra li taj odbranu,vjerujem da ce Thibs prvo to gledat

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, schalke i 5 gostiju.