Ja sam reko da Gerhardt treba da povede nekog iz Liberianske (?) lige, nekog mladog igraca, eto neka bude, napadac heheOmar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Lazo imao polupriliku
haha samo se pitam kad li ce ga on dati

Nisam rekao da nam treba Dialiba, nego sličan neki igračElegant je napisao/la:Dialibi ugovor istice 2012, tako da nista od njega.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
twisttm87 je napisao/la:Lazo imao poluprilikuhaha samo se pitam kad li ce ga on dati
![]()
![]()
hehehhe poluprilika za njega je 10000% prilika za drugog igraca ,ma lazo legenda ...
Ma kakav Ramić ,kakav Pehilj ,Nikolić i ovi mlađi treba nam neki iskusan napadač koji zna preči igrača i zabit gol barem sto se tice eurposkih takmičenja ove mlađe ubacivat na neke malo "ne važne" utakmice ..da bi stekli iskustvo vremenom ce i oni nadoci.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
edit: Jer očito nema ništa od Murata, u Austriji želi završiti karijeru. Vladavić će potpisati za neki klub, neki rival Žiline. Eh, čime se zadovoljio, a mogao je biti mnogo bolji igrač.
Jbg, nemamo pare za njih, vidjet ćemo šta će Osim da uradi u prijelaznom roku. Nešto će da iskombinuje. Ima li neki slobodan igrač u susjednim ligama, napadač, a da je solidan ? ( da mu ističe ugovor na ljeto i da ga možemo sebi priuštiti ) . Kako bi bilo dobro da se razvijemo do stupnja da u BiH možemo svakog igrača dovesti kod sebe. Do tada se oslanjamo na puku srećunime_tm87 je napisao/la:Ma kakav Ramić ,kakav Pehilj ,Nikolić i ovi mlađi treba nam neki iskusan napadač koji zna preči igrača i zabit gol barem sto se tice eurposkih takmičenja ove mlađe ubacivat na neke malo "ne važne" utakmice ..da bi stekli iskustvo vremenom ce i oni nadoci.Omar500 je napisao/la:Ma forsirati Ramića i možda dovesti nekog sa strane, kao što je Gerhartd. Može da upali, ali i ne mora, ali vrijedi riskirati. Treba nam nešto ala Dialiba
edit: Jer očito nema ništa od Murata, u Austriji želi završiti karijeru. Vladavić će potpisati za neki klub, neki rival Žiline. Eh, čime se zadovoljio, a mogao je biti mnogo bolji igrač.
Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekih info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
"U 66. minuti Popović traljavo šutira"...Maaa neeeeee, nemoguce?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ima Žujo para, ali...Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekin info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para !
Višća pogodio precku iz slobodnog udarca.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Omar500 je napisao/la:Ma ima Žujo para, ali...Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod prelaznog roka, ima li nekin info ko odlazi ? A za dolazak cemo malo teze jer nema se bas para !
Misliš Brko? Kakav Žujo
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Željo!
Svi u Zenicu!
Svi u Zenicu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još jedna rutinska pobjeda, kao protiv Zrinjskog, važno je da nije bilo žutih kartona, barem ovaj preko radija nije napomenuo da je bilo žutih...
Pobjeda komšinica jer razlog više što ćemo aBd osvojiti Kup!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ali si u svemu upravo,pogotovo to zadnje....Bianconeri1988 je napisao/la:Još jedna rutinska pobjeda, kao protiv Zrinjskog, važno je da nije bilo žutih kartona, barem ovaj preko radija nije napomenuo da je bilo žutih...
SVI U ZENICU!!
hahahahah sad ce ovi iz smrdice se vec predati, Bandovic ce nam namjestiti kup hahahahahah 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Odlično, Višća motiviran i izgleda dobro odigrao, dvije asistencije i prećka. Čekam izvještaj na BHT 1 da dam konačni sud 
Dobro odrađeno,
čestitke igračima.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- harison_ford
- Kontakt:
cestitam na zasluzenoj pobjedi u banovicima
samo morate na vrijeme reci ovim listicanima da se ne nadaju u srijedu nicemu jer vidim da ce svim srcem biti uz vas,jbg puknut ce im srce

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zaboravio sam napisati da smo današnjom pobjedom i preko lige osigurali izlazak na euro scenu ukoliko se ukine suspenzijia.
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, WeekendOffender i 13 gostiju.