FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bravo Željo!
Svi u Zenicu!
Svi u Zenicu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još jedna rutinska pobjeda, kao protiv Zrinjskog, važno je da nije bilo žutih kartona, barem ovaj preko radija nije napomenuo da je bilo žutih...
Pobjeda komšinica jer razlog više što ćemo aBd osvojiti Kup!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ali si u svemu upravo,pogotovo to zadnje....Bianconeri1988 je napisao/la:Još jedna rutinska pobjeda, kao protiv Zrinjskog, važno je da nije bilo žutih kartona, barem ovaj preko radija nije napomenuo da je bilo žutih...
SVI U ZENICU!!
hahahahah sad ce ovi iz smrdice se vec predati, Bandovic ce nam namjestiti kup hahahahahah 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Odlično, Višća motiviran i izgleda dobro odigrao, dvije asistencije i prećka. Čekam izvještaj na BHT 1 da dam konačni sud 

Dobro odrađeno,
čestitke igračima.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- harison_ford
- Kontakt:
cestitam na zasluzenoj pobjedi u banovicima
samo morate na vrijeme reci ovim listicanima da se ne nadaju u srijedu nicemu jer vidim da ce svim srcem biti uz vas,jbg puknut ce im srce

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zaboravio sam napisati da smo današnjom pobjedom i preko lige osigurali izlazak na euro scenu ukoliko se ukine suspenzijia.
AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM!!!
Ž '21!
Pridružen/a:harison_ford je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi u banovicimasamo morate na vrijeme reci ovim listicanima da se ne nadaju u srijedu nicemu jer vidim da ce svim srcem biti uz vas,jbg puknut ce im srce
![]()
![]()
18 maj 2011, 15:59
Zadnji put prijavljen/a:
19 maj 2011, 19:08
Ukupno postova:
20 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 20.00 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(20 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(13 post(ov)a / 65.00% od postova korisnika/ce)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja kao stariji apelujem da ko god nas zovne Siptarima dobije trajni ban.To se desilo na temi Sirokog ako to ne sankcionisete pocece prepucavanja zesca zato trajni ban.Smirite balavurdiju za sva vremena.
Zanci on je krticanick je napisao/la:Pridružen/a:harison_ford je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi u banovicimasamo morate na vrijeme reci ovim listicanima da se ne nadaju u srijedu nicemu jer vidim da ce svim srcem biti uz vas,jbg puknut ce im srce
![]()
![]()
Zadnji put prijavljen/a:
Ukupno postova:
Premijer liga BiH
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Majorizacija uspjesna.
Hercegovci navijaju za za najbolje
Hercegovci navijaju za za najbolje

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- neutralan__
- Kontakt:
Prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi.
Igrali ste sa pola snage onoliko koliko vam je trebalo,bez nekih glavnih igraca.Visca igrac utakmice,ljepota gledati kako igra,svaka mu cast i nagradjen je za to.Pored njega izdvojio bi Markovica,a kod nas Halilovic i Jahic.
Mi poveli iz jedne kontre i onda primili naivan go golmanu ispala lopta neko natrcao i zabio.
Oko 100 Manijaka je bilo,solidno navijanje mada je moglo i bolje.Jos jednom cestitke i sve najbolje u nastavku prvenstva i Evropi.
Kasnije cu i slike Manijaka staviti.
Igrali ste sa pola snage onoliko koliko vam je trebalo,bez nekih glavnih igraca.Visca igrac utakmice,ljepota gledati kako igra,svaka mu cast i nagradjen je za to.Pored njega izdvojio bi Markovica,a kod nas Halilovic i Jahic.
Mi poveli iz jedne kontre i onda primili naivan go golmanu ispala lopta neko natrcao i zabio.
Oko 100 Manijaka je bilo,solidno navijanje mada je moglo i bolje.Jos jednom cestitke i sve najbolje u nastavku prvenstva i Evropi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ma on ne zna dje udara ni za koga navija, djecko je zbunjenElegant je napisao/la:Zanci on je krticanick je napisao/la:Pridružen/a:harison_ford je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi u banovicimasamo morate na vrijeme reci ovim listicanima da se ne nadaju u srijedu nicemu jer vidim da ce svim srcem biti uz vas,jbg puknut ce im srce
![]()
![]()
Zadnji put prijavljen/a:
Ukupno postova:
Premijer liga BiH
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Halilović vam je najbolji igrač ? Koliko je vezan ugovorom s Budućnosti, koliko ima god ?neutralan__ je napisao/la:Prije svega cesttitke na zasluzenoj pobjedi.
Igrali ste sa pola snage onoliko koliko vam je trebalo,bez nekih glavnih igraca.Visca igrac utakmice,ljepota gledati kako igra,svaka mu cast,i nagradjen je za to.Pored njega izdvojio bi Markovica,a kod nas Halilovic i Jahic.
HAJ ŽIV BIO TE SLIKE STAVI UBRZOneutralan__ je napisao/la:Prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi.

G R B A V I C A 2
Smrdi 

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- neutralan__
- Kontakt:
Jeste najbolji uz Zrnanovica koji je danas citavu utakmicu vodio bitku sa Lazarom.Omar500 je napisao/la:Halilović vam je najbolji igrač ? Koliko je vezan ugovorom s Budućnosti, koliko ima god ?neutralan__ je napisao/la:Prije svega cesttitke na zasluzenoj pobjedi.
Igrali ste sa pola snage onoliko koliko vam je trebalo,bez nekih glavnih igraca.Visca igrac utakmice,ljepota gledati kako igra,svaka mu cast,i nagradjen je za to.Pored njega izdvojio bi Markovica,a kod nas Halilovic i Jahic.

1989. je godiste,znam da je potpisao sad na pocetku sezone na koliko godina tacno ne znam.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Neutralan care, ima li u Buducnosti kakav špic kvalitetan da otjeramo ovu sohu Popovića dok nam nije uništio zdravlje totalno
jeli taj Halilović špic
Višća je pun pogodak bio...izgleda da Banovići daju talente velike.

Zadnja izmjena: grof, dana/u 19 maj 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.