FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
Nevjerovatno smo borbeni bili...
Prvi gol, Beli stize skoro izgubljenu loptu i odbija je od igraca Sirokog, za korner i iz kojeg smo zabili gol, nakon njegovog centarsuta.
U drugom pol., kod 1-0 mislim, Zakaric ili ko vec, iskosa, u povoljnoj prilici za sut, Beli opet uklizava i spasava....tu se i povrijedio.
Handzic kao tenk u onoj situaciji kada je izborio penal. Pa i gol, bacio se da bi zahvatio loptu...
Ma svi su maximalno borbeno odigrali. Svaka cast na majicama i paroli za navijace...
Odavno nismo ovako sretni zbog Sarajeva bili. Danas su pokazali kako se brane boje kluba...I bezveze crveni Piksiju, ali sta ces.
Ukleto Kosevo Baka, ukleto.
P.s.
Opet smo prvi na vjecnoj listi PL
Prvi gol, Beli stize skoro izgubljenu loptu i odbija je od igraca Sirokog, za korner i iz kojeg smo zabili gol, nakon njegovog centarsuta.
U drugom pol., kod 1-0 mislim, Zakaric ili ko vec, iskosa, u povoljnoj prilici za sut, Beli opet uklizava i spasava....tu se i povrijedio.
Handzic kao tenk u onoj situaciji kada je izborio penal. Pa i gol, bacio se da bi zahvatio loptu...
Ma svi su maximalno borbeno odigrali. Svaka cast na majicama i paroli za navijace...
Odavno nismo ovako sretni zbog Sarajeva bili. Danas su pokazali kako se brane boje kluba...I bezveze crveni Piksiju, ali sta ces.
Ukleto Kosevo Baka, ukleto.
P.s.
Opet smo prvi na vjecnoj listi PL
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cestitke momcima,vidi se da su htjeli mnogo i sa puno zelje ovu pobjedu.Nikog necu posebno da izdvojim,jer su svi zasluzili pohvale.Jos jednom bravo za bordo momke,i jedan potez marsijana na kraju utakmice vrijedan je POHVALE.Dosao pred sjever i pozdravio.Bravo majstore.RESPECT.
Čestitke komšijama 
i ja bi se slozio da je Haris Handzic dokrajcio Siroki momak osporavan godinu dana a isti nam izbori evropu..Svaka cast decko i za ono kad ljubis grb nakon gola MAJSTORE...A ti s likom barbareza-giallorossi idi sta popij brate i proslavi evropu pijanico mala!!!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- Megamon
- Kontakt:
Al' jest jaka raja sa istoka.znaci na poluvremenu prisli onome tunelu,cucnuli pored njega i valjda krenuli sa sjecanjem uze i sire familije igracima listice i sudiji 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Lijepo bi bilo, ali ćemo da vidimoQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne daju ban odma, vec nakon nekog vremena, yebiga, svi mi nekad opsujemo, ljudi smo, svi grijesimoŠB.TRN je napisao/la:Niste dali ban covjeku koji i meni i Fidelisu maloprije psuje majku???Svaka cat,samo tako!!!![]()
![]()
![]()
![]()
kad bi tako radili, pa ovaj forum bi davno izumro
Čestitke sarajevu na pobjedi i vidimo se abd 29. na koševu i da se napravi prava fešta...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu
Te amo Marciano !
Te amo Marciano !
- Megamon
- Kontakt:
Ma pisaj ga,citavo je prvo poluvrijeme bio nadrkan.Udarao nase igrace,prigovarao.Sto se mene tice nek jede gov-na.Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
Želja ti se neće ostvaritiSamo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jbg mora covjek hljeb da zaradi brate
Ali ipak doci pred sjever kad si igrac listice i biti onako pozdravljen mogu samo veliki igraci 
- Barney Stinson
- Kontakt:
Haha koji si ti lik..Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
Inace cestitke na zasluzenoj pobjedi..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Uzimamo kup, ne brini, prošle godine smo prokockali kup, ove nećemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
listica. evropa. zdravo. bevanda. nazad u kamenjar. celik zavaljen. licenca. mirza. odlazi. baljak. također.
Marciano
Marciano
- neutralan__
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i sretno u Evropi da nas dostojno predstavljate.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
HZkraljica
CcccccGiallorossi je napisao/la:2:0 ,europa
Arsenijevic strijelac iz penala
EDIT; 3:0 ,Hare pijanico
Zadnja izmjena: HZkraljica, dana/u 19 maj 2011, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Iskreno volio bi da ga uzmete ako ce olimpic biti 4-tiOmar500 je napisao/la:Uzimamo kup, ne brini, prošle godine smo prokockali kup, ove nećemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dramatarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo