FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

neutralan__
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la neutralan__ » 19 maj 2011, 20:55

Cestitke na pobjedi i sretno u Evropi da nas dostojno predstavljate.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

HZkraljica

Post Postao/la HZkraljica » 19 maj 2011, 20:57

Giallorossi je napisao/la:2:0 ,europa :)

Arsenijevic strijelac iz penala ;)

EDIT; 3:0 ,Hare pijanico :lol:
Cccccc :roll:
Zadnja izmjena: HZkraljica, dana/u 19 maj 2011, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 21:00

Omar500 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu ;)

Te amo Marciano !
Uzimamo kup, ne brini, prošle godine smo prokockali kup, ove nećemo ;)
Iskreno volio bi da ga uzmete ako ce olimpic biti 4-ti ;) Zamisli rajvosa 3 predstavnika u evropu 8-)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 19 maj 2011, 21:01

Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
---Skinhedi oko mene skankuju...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 21:02

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Drama :mrgreen:

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 19 maj 2011, 21:08

Sudija je cijelo vrijeme navlačio za nas . 8-)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 19 maj 2011, 21:09

Samo F.K.S !! je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Drama :mrgreen:
E hvala :mrgreen:
Ozbiljno,kakvi smo bili na terenu,a na tribinama znam da je drama :mrgreen:
EDIT:Capital City,cuj to :shock: ,nek i za nas neko sudio

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2011, 21:10

Pa gdje su te slike Alaima i Skore,kontam ufatili ovi sa stranica,nista valja cekat sinfo vljda su oni nesto nafatali

I ono sa majicama na pocetku,i ona poruka,ono respect ko je ono osmislio ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 maj 2011, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 21:10

E ovako redom:

Jovic.djelov'o sigurno mada nije imao uopste posla.mislim da smradovi nisu osutali po golu
Dupovac-momak me pozitivno iznenadio,strasan je a ima samo 19 godina.Uglavom dominira.
Torlak u trenutcima zablista,sigurno jedan od najboljih stopera lige.Jos je danas bio kapiten
Arsenijevic-odlican,nemam zamjerki
Belosevic,odlicno u defanzivi a u ofnazivi jos i bolji.Odlicni centarsutevi
Comor-decko bolje igra u vezi nego na boku,po meni zasluzuje mjesti prije Kene
Vucina-najbolja njegova utakmica u bordo dresu.jos gol rutinski,a imamo je i jedan sut sa 30 metara.Falila je boba da udje
Pixi u par navrata ismij'o odbranu smradova mada je bilo i trenutaka kada je bio sebican.dobio je i crveni al' ne znam zasto.Samo sam vidio da je yebo sudiji sve :lol:
H. Handzic.bio najbolji,na njemu penal napravljen,bilo je jos prodora i na kraju gol
Avdic-danas najgori,jos jedini igrac koji niej dos'o pred sjever :evil:

PS:Na utakmici su bili Alaim i Skoro,takodjer i sjever mi je skandir'o na pocetku drugog poluvremena

Eto ukratko :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 maj 2011, 21:13

Ma jarane Dupoavc ubjedljivo najjaci, uz njega Vucina, Hare i Torlak.
Jovic bez posla. Piksi dobar al opet sebican, Avdic najvise trcao bori se al opet nije to to, fula 100 % sansu.
Bane standardno dobar, ma uglavnom nasa najbolja tekma ubjedljivo borili su se drama dobro, navijanje takodjer drama, kad cijeli stadion zapjeva ZA KOSEVOOO ZA SARAJEVOOO 8-)

Na kraju slavlje sa igracima... Marciano dosao pred sjever pozdravio se. Sve u svemu odlicno :D

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 19 maj 2011, 21:13

Penal smiješan ni u trebinju nisam vidio ovakav a odlučio utakmicu. 8-)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 21:15

Ako ovako budemo igrali u evropi sa 2-3 pojacanja opet cemo u play offu zavrsit ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 19 maj 2011, 21:17

Ko smatra da ono nije penal nek se slobodno samobanuje.Stvarno ne mogu da vjerujem k'o sve danas prati fudbal.Gore sam postavio izvjestaj i lijepo se vidi da je penal cist k'o suza

A slazem se da je bilo ludilo sa pjesmom "Za Kosevo za Saraj'vo" 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 maj 2011, 21:17

I ono najvaznije !

MIRZA ODLAZI !

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 19 maj 2011, 21:20

Hvala vam braco,veoma mi je drago za Marciana ;)

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 19 maj 2011, 21:21

TAKO JE NEDO BOG DA ON POČNE PRIPREME ZA SLJEDEĆU SEZONU :evil:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2011, 21:45

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Hvala vam braco,veoma mi je drago za Marciana ;)
A Hare se nameracio bio da ga namlati i bog :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 19 maj 2011, 21:57

jao jedva ceka, da krenu kvalifikacije za europa ligu, taman to je negdje kad bude raspust ako se ne varam, kad sam zadnji put bio na kosevu jos kad je Sarajevo igralo protiv Genka :oops:
ako Bog da i ove godine, na Koševo 8-)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 maj 2011, 22:05

S obzirom na rezultat od 3:0 covjek ne moze biti nezadovoljan mada iskreno receno igra nije nesta posebno odskakala od cijelog ostatka sezone i mislim da je svima jasno zasto. 3 prekida 3 gola. Penal cist. Ostale prilike jako dobri sutevi iz distance , sto me raduje jer dugo vremena se na Hasetu nisu mogli vidjeti dobri sutevi iz daljine. Za onog Kojasevica hitno uzeti bilo kakvu paru ako se moze uzeti jer u suprotnom nekome mogu zivci popucati zbog njegove skrtosti pa da mu noge slome i onda ama bas nikakve koristi od njega....
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 maj 2011, 22:12

Megamon je napisao/la:
E ovako redom:

Jovic.djelov'o sigurno mada nije imao uopste posla.mislim da smradovi nisu osutali po golu
Dupovac-momak me pozitivno iznenadio,strasan je a ima samo 19 godina.Uglavom dominira.
Torlak u trenutcima zablista,sigurno jedan od najboljih stopera lige.Jos je danas bio kapiten
Arsenijevic-odlican,nemam zamjerki
Belosevic,odlicno u defanzivi a u ofnazivi jos i bolji.Odlicni centarsutevi
Comor-decko bolje igra u vezi nego na boku,po meni zasluzuje mjesti prije Kene
Vucina-najbolja njegova utakmica u bordo dresu.jos gol rutinski,a imamo je i jedan sut sa 30 metara.Falila je boba da udje
Pixi u par navrata ismij'o odbranu smradova mada je bilo i trenutaka kada je bio sebican.dobio je i crveni al' ne znam zasto.Samo sam vidio da je yebo sudiji sve :lol:
H. Handzic.bio najbolji,na njemu penal napravljen,bilo je jos prodora i na kraju gol
Avdic-danas najgori,jos jedini igrac koji niej dos'o pred sjever :evil:

PS:Na utakmici su bili Alaim i Skoro,takodjer i sjever mi je skandir'o na pocetku drugog poluvremena

Eto ukratko :D
to boldirano je bio lede koliko sam ja upratio na tv, a pixi je dobio crveni ni zbog cega, zbog silicevog simuliranja, glava uz glavu, niko nije nikog udario, tacnije pixi mu se unio u facu, ovaj pade ko da ga je metak pogodio :D i sudija hop crveni :D
sto se utakmice tice, ubili ste ih nogama, realno, ne znam jesul jednu priliku kako treba imali, a onog pixija ja bih izbacio iz ekipe, pa makar evropu ocima nikad ne vidio, ne zbog crvenog, vec zbog one situacije 3 na 2, kad je nesto pokusavao prosevati, sta li vec, nesto u maniru messija(izgleda nafurao se momak pravo), umjesto da je samo gurnuo na stranu loptu i to bi bilo tad 3 0 cini mi se, al et i ovo je dobar rezultat, nek ste ih razvalili.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious i 3 gosta.