FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitke na pobjedi i sretno u Evropi da nas dostojno predstavljate.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
HZkraljica
CcccccGiallorossi je napisao/la:2:0 ,europa
Arsenijevic strijelac iz penala
EDIT; 3:0 ,Hare pijanico
Zadnja izmjena: HZkraljica, dana/u 19 maj 2011, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Iskreno volio bi da ga uzmete ako ce olimpic biti 4-tiOmar500 je napisao/la:Uzimamo kup, ne brini, prošle godine smo prokockali kup, ove nećemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Nadam se da komsije nece osvojiti kup samo da oni ne odu u evropu![]()
Te amo Marciano !
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dramatarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
-
Capital City
- Kontakt:
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
E hvalaSamo F.K.S !! je napisao/la:Dramatarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Ozbiljno,kakvi smo bili na terenu,a na tribinama znam da je drama
EDIT:Capital City,cuj to
---Skinhedi oko mene skankuju...
Pa gdje su te slike Alaima i Skore,kontam ufatili ovi sa stranica,nista valja cekat sinfo vljda su oni nesto nafatali
I ono sa majicama na pocetku,i ona poruka,ono respect ko je ono osmislio
I ono sa majicama na pocetku,i ona poruka,ono respect ko je ono osmislio
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 maj 2011, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
E ovako redom:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Jovic.djelov'o sigurno mada nije imao uopste posla.mislim da smradovi nisu osutali po golu
Dupovac-momak me pozitivno iznenadio,strasan je a ima samo 19 godina.Uglavom dominira.
Torlak u trenutcima zablista,sigurno jedan od najboljih stopera lige.Jos je danas bio kapiten
Arsenijevic-odlican,nemam zamjerki
Belosevic,odlicno u defanzivi a u ofnazivi jos i bolji.Odlicni centarsutevi
Comor-decko bolje igra u vezi nego na boku,po meni zasluzuje mjesti prije Kene
Vucina-najbolja njegova utakmica u bordo dresu.jos gol rutinski,a imamo je i jedan sut sa 30 metara.Falila je boba da udje
Pixi u par navrata ismij'o odbranu smradova mada je bilo i trenutaka kada je bio sebican.dobio je i crveni al' ne znam zasto.Samo sam vidio da je yebo sudiji sve
H. Handzic.bio najbolji,na njemu penal napravljen,bilo je jos prodora i na kraju gol
Avdic-danas najgori,jos jedini igrac koji niej dos'o pred sjever
PS:Na utakmici su bili Alaim i Skoro,takodjer i sjever mi je skandir'o na pocetku drugog poluvremena
Eto ukratko
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma jarane Dupoavc ubjedljivo najjaci, uz njega Vucina, Hare i Torlak.
Jovic bez posla. Piksi dobar al opet sebican, Avdic najvise trcao bori se al opet nije to to, fula 100 % sansu.
Bane standardno dobar, ma uglavnom nasa najbolja tekma ubjedljivo borili su se drama dobro, navijanje takodjer drama, kad cijeli stadion zapjeva ZA KOSEVOOO ZA SARAJEVOOO
Na kraju slavlje sa igracima... Marciano dosao pred sjever pozdravio se. Sve u svemu odlicno
Jovic bez posla. Piksi dobar al opet sebican, Avdic najvise trcao bori se al opet nije to to, fula 100 % sansu.
Bane standardno dobar, ma uglavnom nasa najbolja tekma ubjedljivo borili su se drama dobro, navijanje takodjer drama, kad cijeli stadion zapjeva ZA KOSEVOOO ZA SARAJEVOOO
Na kraju slavlje sa igracima... Marciano dosao pred sjever pozdravio se. Sve u svemu odlicno
-
Capital City
- Kontakt:
Penal smiješan ni u trebinju nisam vidio ovakav a odlučio utakmicu. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ako ovako budemo igrali u evropi sa 2-3 pojacanja opet cemo u play offu zavrsit 
- Megamon
- Kontakt:
Ko smatra da ono nije penal nek se slobodno samobanuje.Stvarno ne mogu da vjerujem k'o sve danas prati fudbal.Gore sam postavio izvjestaj i lijepo se vidi da je penal cist k'o suza
A slazem se da je bilo ludilo sa pjesmom "Za Kosevo za Saraj'vo"
A slazem se da je bilo ludilo sa pjesmom "Za Kosevo za Saraj'vo"
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
I ono najvaznije !
MIRZA ODLAZI !
MIRZA ODLAZI !
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
-
Capital City
- Kontakt:
A Hare se nameracio bio da ga namlati i bogtarpi do bagro 2 je napisao/la:Hvala vam braco,veoma mi je drago za Marciana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jao jedva ceka, da krenu kvalifikacije za europa ligu, taman to je negdje kad bude raspust ako se ne varam, kad sam zadnji put bio na kosevu jos kad je Sarajevo igralo protiv Genka
ako Bog da i ove godine, na Koševo
ako Bog da i ove godine, na Koševo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
S obzirom na rezultat od 3:0 covjek ne moze biti nezadovoljan mada iskreno receno igra nije nesta posebno odskakala od cijelog ostatka sezone i mislim da je svima jasno zasto. 3 prekida 3 gola. Penal cist. Ostale prilike jako dobri sutevi iz distance , sto me raduje jer dugo vremena se na Hasetu nisu mogli vidjeti dobri sutevi iz daljine. Za onog Kojasevica hitno uzeti bilo kakvu paru ako se moze uzeti jer u suprotnom nekome mogu zivci popucati zbog njegove skrtosti pa da mu noge slome i onda ama bas nikakve koristi od njega....
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to boldirano je bio lede koliko sam ja upratio na tv, a pixi je dobio crveni ni zbog cega, zbog silicevog simuliranja, glava uz glavu, niko nije nikog udario, tacnije pixi mu se unio u facu, ovaj pade ko da ga je metak pogodioMegamon je napisao/la:E ovako redom:tarpi do bagro 2 je napisao/la:Posto sam bio sprjecen da dodjem na utakmicu,mozeli mi neko reci kakvi su nasi bili,detaljno za svakog igraca,samoFKS,Megamon,miky_hz,neki od vas nek mi kazu kako je to izgledalo
Jovic.djelov'o sigurno mada nije imao uopste posla.mislim da smradovi nisu osutali po golu
Dupovac-momak me pozitivno iznenadio,strasan je a ima samo 19 godina.Uglavom dominira.
Torlak u trenutcima zablista,sigurno jedan od najboljih stopera lige.Jos je danas bio kapiten
Arsenijevic-odlican,nemam zamjerki
Belosevic,odlicno u defanzivi a u ofnazivi jos i bolji.Odlicni centarsutevi
Comor-decko bolje igra u vezi nego na boku,po meni zasluzuje mjesti prije Kene
Vucina-najbolja njegova utakmica u bordo dresu.jos gol rutinski,a imamo je i jedan sut sa 30 metara.Falila je boba da udje
Pixi u par navrata ismij'o odbranu smradova mada je bilo i trenutaka kada je bio sebican.dobio je i crveni al' ne znam zasto.Samo sam vidio da je yebo sudiji sve![]()
H. Handzic.bio najbolji,na njemu penal napravljen,bilo je jos prodora i na kraju gol
Avdic-danas najgori,jos jedini igrac koji niej dos'o pred sjever![]()
PS:Na utakmici su bili Alaim i Skoro,takodjer i sjever mi je skandir'o na pocetku drugog poluvremena
Eto ukratko
sto se utakmice tice, ubili ste ih nogama, realno, ne znam jesul jednu priliku kako treba imali, a onog pixija ja bih izbacio iz ekipe, pa makar evropu ocima nikad ne vidio, ne zbog crvenog, vec zbog one situacije 3 na 2, kad je nesto pokusavao prosevati, sta li vec, nesto u maniru messija(izgleda nafurao se momak pravo), umjesto da je samo gurnuo na stranu loptu i to bi bilo tad 3 0 cini mi se, al et i ovo je dobar rezultat, nek ste ih razvalili.
Za zivot cijeli!