Nije samo stvar stadiona, treba ispunjavati i financijske uvjete, potrazivanja od igraca, od drzave, dosta stvari. Znam ja da ljudi misle da je to samo kupi pet, sest igraca na pola godine, godinu, izbori Europu, zanemarivsi sve ostale obveze, ali nije. Mislim, je, mozes ti tako zavrsiti medju cetiri, ali pitanje je u kakvom si stanju i koliko ispunjavas uvjete za licencu. Nije ni to ispravan put. Na kraju krajeva, ti kad imas uvjete, ne moze tebe Barcelona izgurati, kamoli netko drugi, a te licence pravila su tu s razlogom i svaki klub koji za sebe kaze da je europski ili gaji takve ambicije nuzno MORA prvo srediti te preduvjete, pa tek onda ganjati rezultat. To je jednostavno cinjenica.AlemC85 je napisao/la:Znam, kamp se zove josip musa, jel tako, i vidio sam slike istog, ekstra, mada ću ti ovo reći siguran sam da će svi klubovi, za 2 - 3 godine morati poboljšati uslove na stadionima, jer neće UEFA više dozvoljavati da npr. slavija izborila evropu i pošto stadion ne ispunjava uslove, igraju na koševu, to neće više moći. Evo čitam i Velež nastavlja rekonstrukciju na ljeto, proširuje se iza gola tribina, tunel će se raditi gdje igrači izlaze i još neke stvari, jedino infrastruktura se mora poboljšavati...
A Velez je puno toga napravio i s onim sto ima, sto jest jest.