NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2011, 00:33

AlemC85 je napisao/la:Moraš priznati da čelik ima najbolje uslove u državi, i teško će ga iko stići, a što se tiče veleža doći će i to na svoje mjesto, vozdra...
Ne, ima najbolje preduvjete, odnosno ima sve sto bi trebao imati da ima najbolje uvjete, ali, nema, sto iz vlastitog neznanja, sto zbog drugih stvari. Široki sigurno ima najbolje uvjete za rad u drzavi, i ubjedljivo je najsredjeniji.
Nama ne treba sredjivati nista, nadam se da Zeljo osvaja kup, a da li Celik ispunjava uvjete za licencu ukoliko ga on osvoji, to ne znam niti je na meni/na nama da kazem. Vjerujem ja da svi kontaju da to ide ''preko stele'', al to su UEFA-ina pravila i licence, dakle, nemas uopce sta ni traziti ni sanjati europska natjecanja ako za to iz bilo kojeg razloga nemas uvjete. Brojni to ne shvacaju ili ne zele shvatiti, al eto.
...Život za Široki...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 maj 2011, 00:37

Znam, kamp se zove josip musa, jel tako, i vidio sam slike istog, ekstra, mada ću ti ovo reći siguran sam da će svi klubovi, za 2 - 3 godine morati poboljšati uslove na stadionima, jer neće UEFA više dozvoljavati da npr. slavija izborila evropu i pošto stadion ne ispunjava uslove, igraju na koševu, to neće više moći. Evo čitam i Velež nastavlja rekonstrukciju na ljeto, proširuje se iza gola tribina, tunel će se raditi gdje igrači izlaze i još neke stvari, jedino infrastruktura se mora poboljšavati...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 maj 2011, 00:39

AlemC85 je napisao/la:Znam, kamp se zove josip musa, jel tako, i vidio sam slike istog, ekstra, mada ću ti ovo reći siguran sam da će svi klubovi, za 2 - 3 godine morati poboljšati uslove na stadionima, jer neće UEFA više dozvoljavati da npr. slavija izborila evropu i pošto stadion ne ispunjava uslove, igraju na koševu, to neće više moći. Evo čitam i Velež nastavlja rekonstrukciju na ljeto, proširuje se iza gola tribina, tunel će se raditi gdje igrači izlaze i još neke stvari, jedino infrastruktura se mora poboljšavati...
Zove se Musa-Karačić.Trebas to vidjeti,jeb es slike,sta je sada nanovo napravljeno!!!Mi smo infrastrukturu rijesili,sad lagano po titule!!!Vrijeme je da je i mi uzmemo!!! ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2011, 00:55

AlemC85 je napisao/la:Znam, kamp se zove josip musa, jel tako, i vidio sam slike istog, ekstra, mada ću ti ovo reći siguran sam da će svi klubovi, za 2 - 3 godine morati poboljšati uslove na stadionima, jer neće UEFA više dozvoljavati da npr. slavija izborila evropu i pošto stadion ne ispunjava uslove, igraju na koševu, to neće više moći. Evo čitam i Velež nastavlja rekonstrukciju na ljeto, proširuje se iza gola tribina, tunel će se raditi gdje igrači izlaze i još neke stvari, jedino infrastruktura se mora poboljšavati...
Nije samo stvar stadiona, treba ispunjavati i financijske uvjete, potrazivanja od igraca, od drzave, dosta stvari. Znam ja da ljudi misle da je to samo kupi pet, sest igraca na pola godine, godinu, izbori Europu, zanemarivsi sve ostale obveze, ali nije. Mislim, je, mozes ti tako zavrsiti medju cetiri, ali pitanje je u kakvom si stanju i koliko ispunjavas uvjete za licencu. Nije ni to ispravan put. Na kraju krajeva, ti kad imas uvjete, ne moze tebe Barcelona izgurati, kamoli netko drugi, a te licence pravila su tu s razlogom i svaki klub koji za sebe kaze da je europski ili gaji takve ambicije nuzno MORA prvo srediti te preduvjete, pa tek onda ganjati rezultat. To je jednostavno cinjenica.
A Velez je puno toga napravio i s onim sto ima, sto jest jest.
...Život za Široki...

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 20 maj 2011, 02:31

Cuj vi ispunjavate uvjete :lol: u tom selu dodjes rane 11 ljudi ubiju jednu osobu i kao sve ok super urabana sredina niko nije kriv kod njih se ne ide u zatvor kad se neko ubije ili rani! Sto se tice naseg tima da smo 500 miliona u dugovima,da igraci nemaju ni za kokice uvijek smo za vas institucija po svemu,od evropskih nastupa,titula,kupova cega god hocete!
Fina Gradska sarajevska raja

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 maj 2011, 06:31

zubizareta je napisao/la:Cuj vi ispunjavate uvjete :lol: u tom selu dodjes rane 11 ljudi ubiju jednu osobu i kao sve ok super urabana sredina niko nije kriv kod njih se ne ide u zatvor kad se neko ubije ili rani! Sto se tice naseg tima da smo 500 miliona u dugovima,da igraci nemaju ni za kokice uvijek smo za vas institucija po svemu,od evropskih nastupa,titula,kupova cega god hocete!
Mi jesmo urbana sredina,to što ti dođes u Široki na 90 minuta i imas neke predrasude o gradu tvoj problem
Ovo selu u dva reda godinama nabija komplekse građanima glavnog grada :D :D
Osuđujem nasilje ,a posebno upotrebu oruzja al jarane nemoj izazivat i vjeruj mi nece ti se nista desit
I nemoj te vi Pitari javljat o urbanizmu i gradanstvu ,usli u vjersku ustanovu ,porazbacali sve i na smrt poplasile časne sestre ,stidite se vi ,barbari mramornim plocama nanijeli 20 000 KM stete ,sta smo mi trebali uzet kokice i gledat vaše divljastvo e pa nece moci
ŠIROKI JE,ŠIROKI JE SAMO JEDNOM PAO I SINOVE,I SINOVE NAJBOLJE JE DAO

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 maj 2011, 09:39

ŠB.TRN je napisao/la:
Zove se Musa-Karačić.Trebas to vidjeti,jeb es slike,sta je sada nanovo napravljeno!!!Mi smo infrastrukturu rijesili,sad lagano po titule!!!Vrijeme je da je i mi uzmemo!!! ;) ;)
Možete li postaviti slike trening kampa. Koliko ja znam, to je najmoderniji trening kamp u ex-yu poslije Partizanovog, ako se ne varam.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 20 maj 2011, 10:32

Da pozdravim NOVE navijace ŽELJE!!!!!

KUP JE NAŠ ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 maj 2011, 10:41

19TM87 je napisao/la:primorani ste da navijate za nas u srijedu :D :D :D
:D :D :D zapad u napad....................
:)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 10:41

zubizareta je napisao/la:Cuj vi ispunjavate uvjete :lol: u tom selu dodjes rane 11 ljudi ubiju jednu osobu i kao sve ok super urabana sredina niko nije kriv kod njih se ne ide u zatvor kad se neko ubije ili rani! Sto se tice naseg tima da smo 500 miliona u dugovima,da igraci nemaju ni za kokice uvijek smo za vas institucija po svemu,od evropskih nastupa,titula,kupova cega god hocete!
Mladiću, hajde ti u školu malo,pa nauči nešto, nije urabana,nego urbana...Imali igdje zareza staviti

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 10:46

Just do it.TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:primorani ste da navijate za nas u srijedu :D :D :D
:D :D :D zapad u napad....................
Što se mora,nije teško :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 10:48

zasto nisu dosli skripari u sarajevo ...nije bilo zabrane od strane murije, jer je nama murija na sastanku s njima rekla da im je dosla obavijest s vrha nase drzave da skripari na tekmi moraju biti cuvani kao "polarni medvjedi" ,to su rijeci policijskog sluzbenika na sastanku...i da bolje da nista ne pokusavamo ,jer ce sigurno oni koji budu pokusali uraditi nesto suociti sa dobrim batinama i zatvorskom kaznom..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 20 maj 2011, 10:50

Kadeti: FKS - NKL 2 komada
Juniori: FKS - NKL 5 komada
Seniori: FKS - NKL 3 komada

Ocetel jos ?

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 20 maj 2011, 10:50

mma_hz je napisao/la:zasto nisu dosli skripari u sarajevo ...nije bilo zabrane od strane murije, jer je nama murija na sastanku s njima rekla da im je dosla obavijest s vrha nase drzave da skripari na tekmi moraju biti cuvani kao "polarni medvjedi" ,to su rijeci policijskog sluzbenika na sastanku...i da bolje da nista ne pokusavamo ,jer ce sigurno oni koji budu pokusali uraditi nesto suociti sa dobrim batinama i zatvorskom kaznom..
mozda su mede otisle na sjeverni POL ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 20 maj 2011, 10:52

felix123 je napisao/la:
Mi jesmo urbana sredina,to što ti dođes u Široki na 90 minuta i imas neke predrasude o gradu tvoj problem
Ovo selu u dva reda godinama nabija komplekse građanima glavnog grada :D :D
Osuđujem nasilje ,a posebno upotrebu oruzja al jarane nemoj izazivat i vjeruj mi nece ti se nista desit
I nemoj te vi Pitari javljat o urbanizmu i gradanstvu ,usli u vjersku ustanovu ,porazbacali sve i na smrt poplasile časne sestre ,stidite se vi ,barbari mramornim plocama nanijeli 20 000 KM stete ,sta smo mi trebali uzet kokice i gledat vaše divljastvo e pa nece moci
ŠIROKI JE,ŠIROKI JE SAMO JEDNOM PAO I SINOVE,I SINOVE NAJBOLJE JE DAO
Reci da se salis :)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 10:53

debil je napisao/la:Kadeti: FKS - NKL 2 komada

Ocetel jos ?
Nije ovo ništa,koliko ste ih se vi naprimali zadnjih 5 godina... :lol: :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 10:55

gavran je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:zasto nisu dosli skripari u sarajevo ...nije bilo zabrane od strane murije, jer je nama murija na sastanku s njima rekla da im je dosla obavijest s vrha nase drzave da skripari na tekmi moraju biti cuvani kao "polarni medvjedi" ,to su rijeci policijskog sluzbenika na sastanku...i da bolje da nista ne pokusavamo ,jer ce sigurno oni koji budu pokusali uraditi nesto suociti sa dobrim batinama i zatvorskom kaznom..
al najgore sto ce odg na ovo moje pitanje sto nisu dosli izbjegavati, i onda ponovo napisu skripari neki navijaci il nesto slicno... :lol: :lol: mene stid !!! :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 20 maj 2011, 10:58

mma_hz je napisao/la:
gavran je napisao/la:
al najgore sto ce odg na ovo moje pitanje sto nisu dosli izbjegavati, i onda ponovo napisu skripari neki navijaci il nesto slicno... :lol: :lol: mene stid !!!
Jesi ti onaj,što na temi fk Krempite,nezna ni kad ti vlastiti klub igra,cetvrtak ili petak :lol: :lol: :lol: ...kladim se da nisi ni bio na utakmici,

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 10:59

ono je bila zajebancija,al nisi ti u toku ..jesam bio sam al nesto tebe ne vidjoh... :lol: :lol: niti bilo koga od tvoje jake i velike ekipe "skripara"haha
FK SARAJEVO.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2011, 11:02

Pucaju tebe kompleksi bolan ako se ti moras usporedjivati sa minimalno 16 puta manjom sredinom pa opet unatoc grandioznim najavama i sami se pojavili jednom, za vikend, propustivsi ostalo, al to je vec tvoj problem. Tu se samo pokazuje sta je Široki Brijeg u ovoj drzavi. A ti se okani trollanja, ne ide ti.
debil je napisao/la:Kadeti: FKS - NKL 2 komada

Ocetel jos ?

Široki je svakako ''izrotirao'' selekcije, bio je i deficit igraca kod jednih na momente zbog igraca povucenih u starije kategorije, a vecina momaka iz generacije koji su osvajali prvenstvo, kao i kup, su danas dio seniorske momcadi i nema kluba u premijer ligi vjerujem koji ima vise profesionalnih ugovora sa igracima iz svoje omladinske skole, iz svog grada, od Širokog, pa ti vidi.
A na rezultatima cestitke.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, OzmoodPinglewood i 14 gostiju.