FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Hajde iskreno sto lazete nas a sto sebe
mrsko mi da trazi i izdvojm sve postove vecine vas navijaca drine o tome kako vec poodavno samo cekate tekmu sa nama kako da se "osvetite" ,a sad lafo vam prica ma to je tekma ko svaka druga,i nemogu da vjerujem da smo vam mi krivi sto su jedne novine prenijeli vase sramotno skandiranje za koje vi smtrate da je normalno al to su neki drugi par opanaka
, borac najveci na ovim prostorima
zavisi u koje okvire gledate ,u okviru BiH sigurno ne u okviru rs moze se reci
da pratite bg blizance i to je jasno vidjelo se po snimkama na pregledu bh lige taj vikend kad su igrali oni derbi prazni stadioni u rs
cak i banja luci gdje neko od vas rece da oni vade prosjek po posjetama,a ljudi ove godine sampioni a prosjek im jedva 2 milje,neko usporedi gradove zvornik i Sarajevo da slazem se da to se nemoze uporedjivat al ev da pitam posto pratite bg klubove sto njima kao milionskom gradu nisu puni stadioni
ja nisam usporedio vas grad i moj grad vec samo samo htio odg na jedan post kamiondjije a vi ste ostali otisli u skroz drugom smjeru,i jos jedna stvar mi ne najavljujemo kolone sarajlija vec standardan broj hordi kao i uvijek do sad jer to je nama utakmicam kao i svaka do sad gostojuca 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma ne mogu da vjerujem...zvornicki klan je napisao/la:& " право на своје " за ' је & " ? у ". ? је ' " свега " су ? на " ",за ? ? ' су ? све ове $ " " & $ $ сезоне.$ се $ - то све " " у ".Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro eto mi smo amateri za vas slabi smo itd. Haj mi objasni ovo sto sam te pitao
А ' & % & " " ",јер % група је ? своје,' се $ $ у ? " застава за вас " - " " " Аваза " $ ?,јер & - ' $ нас а & " јер " " " не " у РС.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" су " ? у " РС.
А ' & " 2 ", "..
& у ' ?, $ су ? $ ? за ", ' $ је ? -10 ", је $ & 1 500 $, $ тога 500 ? у &. & $ , ' ".
" " " су ? ? ?, ", ", & $ се ? ? " $ 10-& $ " вас, 5 000 " ?, ево $ " " 4 000, не ' % " "...
% $ ' $ у ? не $ на ? " " ?, а % $ ' $ " ? ? $, јасно " је % & & $ " пун.
А ' & " 2 ", "..
& у ' ?, $ су ? $ ? за ", ' $ је ? -10 ", је $ & 1 500 $, $ тога 500 ? у &. & $ , ' ".
" " " су ? ? ?, ", ", & $ се ? ? " $ 10-& $ " вас, 5 000 " ?, ево $ " " 4 000, не ' % " "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
- theprodigy
- Kontakt:
ja i dalje bgm ne kontam kakve veze to ima sa fks i ljudima u sarajevu. ne treba stavljati sve u jedan kos, to nikako, al ti to isto radis, ako avaz pise nesto o ljudima u zovrniku, ne mora znaciti da svi ljudi u sa misle tako..pozzB o X je napisao/la: Pa ništa značajnije sem što je čitav Zvornik proglašen fašističkim a navijačka grupa koja je tada navijala za Drinu političkim oružjem Milorada Dodika koji je tada i pobjedio na oktobarskim izborimna. Ja osuđujem neka skandiranja tih momaka ali poredit fašizam i nacionalizam je velika razlika još kad tu dodamo i sve ostale stanovnike Zvornika koji nisu ni bili na utakmici a Avaz ih je ubrojao pa još dodamo standardne komentare čitalaca tog lista, ja sam pomislio da će sutra rat da počne. Mada tu je i FTV i BHT dosta posla odradio ali ajde, ne želim da se prisjećam toga, bilo ne ponovilo se više.
- kamiondzija
- Kontakt:
" је $ & " вјерују Авазу " нег " ".
& сутра $ $ " " " ?,$ & " ? " ?," " оне ' " ".....

& сутра $ $ " " " ?,$ & " ? " ?," " оне ' " ".....
- theprodigy
- Kontakt:
ja ne znam jel se na mene ovo odnosilo da vjerujem avazu vise nego svojim ocima, sto se mene tice avaz ne treba ni postojati, ja ga uopste ne citam
- kamiondzija
- Kontakt:
" се $ на &,- % " Сарајева " вјерују " " " ' ' $ $ " " на простору " $ се тај ? $.theprodigy je napisao/la:ja ne znam jel se na mene ovo odnosilo da vjerujem avazu vise nego svojim ocima, sto se mene tice avaz ne treba ni postojati, ja ga uopste ne citam
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Po vasem mi smo krivi sta su novine pisale jel ?
Nego po tvom zvornicki klan mi ispadosmo smijesna grupa , a ne najjaca grupa u BiH ( za ovo mozes pitat mnoge navijace izvan BiH i vidjeces odgovor
) A borac ispade najuspjesniji klub 
- Бањалучанин
- Kontakt:
То $ сте ¥ група... ', то је - "...Samo F.K.S !! je napisao/la:Po vasem mi smo krivi sta su novine pisale jel ?![]()
Nego po tvom zvornicki klan mi ispadosmo smijesna grupa , a ne najjaca grupa u BiH ( za ovo mozes pitat mnoge navijace izvan BiH i vidjeces odgovor
) A borac ispade najuspjesniji klub
Пуно " & ?. " $ $ " о '
А & је & $ је & " ? у РС, " ?? То је / 5 пута!
Успут, - $ " " ", " на терену " на "!
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne ne druze on je rekao najuspjesniji klub u BiH 
- Бањалучанин
- Kontakt:
Не, & је на " ". а $ % на & је просторе ?. На " " ".
" & ' ', ? $, &` се ? & $ ", " / '..
" & ' ', ? $, &` се ? & $ ", " / '..
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ne vidim svrhu rasprave sa navijačima iz Zvornika za koje iskreno ne znam i da postoje.Ove godine ispadate iz lige i vjerovatno se više nećete ni vraćati tako da niste vrijedni nikakve pažnje ni pomena.PS.baš se Borcu neda da osvoji titulu danas smak svijeta a pehar se ne podiže 
- Бањалучанин
- Kontakt:
$ ¥, " то % & 6 " пехар у & за %, & не $ & "
" " " постоје, " с " на ? $ " стање у ?, $ $ посао...
По & зна " пут, ја ' " $ ? $ " ? $. " " то " ?, ? &, " су " "
Let's go, Fighter!
"!
"!
Dobro rukomet ste već podizali,nije u tome stvar,ali pehar za fudbal se izgleda neće podići? je napisao/la:$ ¥, " то % & 6 " пехар у & за %, & не $ & "![]()
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,? je napisao/la:" су " ? у " РС.
А ' & " 2 ", "..
ne zaboravi da po jednu titulu imaju leotar i modrica,
po jedan kup bih borac,modrica i slavija
dakle nista uspjesniji od Modrice(ne bitno gdje je modrica sada ili je i ona ko i Željo sve kupila sto je osvojila)
pojasni razloge molim te sto ne idu na utakmice(ako je zbog toga sto je u pitanju BH liga a ne neka druga bolje da i ne dolaze)
nerviraju me svi "prekrajaci" istorije koji mjere sve od datuma koji njima odgovara.Mjerite uspjehe kluba od postojanja istog.Da pojasnim na primjeru Želje:imamo negativan skor sa slavijom ili npr sašk napretkom to su činjenice koje se ne mogu promijeniti.Znaci samo skor ne pricamo o tome ko je bolji trenutno.Zato statistika i postoji.Kod nas na zalost vecina gleda kako joj paše tipa celikje najbolji u ze-do kantonu i slicne gluposti.Zato kako ti kazes mojne tisra i uzivaj u miru
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Бањалучанин
- Kontakt:
Maestro, & " $ ? & СФРЈ, па освојен & СФРЈ 88. $, па освојен & ", па $ ? & ", па - $ " " ", па " " " $ " " у РС, & $ ' се " јер ове " & " " су "...gavran je napisao/la:
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,
ne zaboravi da po jednu titulu imaju leotar i modrica,
po jedan kup bih borac,modrica i slavija
dakle nista uspjesniji od Modrice(ne bitno gdje je modrica sada ili je i ona ko i Željo sve kupila sto je osvojila)
pojasni razloge molim te sto ne idu na utakmice(ako je zbog toga sto je u pitanju BH liga a ne neka druga bolje da i ne dolaze)
nerviraju me svi "prekrajaci" istorije koji mjere sve od datuma koji njima odgovara.Mjerite uspjehe kluba od postojanja istog.Da pojasnim na primjeru Želje:imamo negativan skor sa slavijom ili npr sašk napretkom to su činjenice koje se ne mogu promijeniti.Znaci samo skor ne pricamo o tome ko je bolji trenutno.Zato statistika i postoji.Kod nas na zalost vecina gleda kako joj paše tipa celikje najbolji u ze-do kantonu i slicne gluposti.Zato kako ti kazes mojne tisra i uzivaj u miru
Ја ' " o ? " РС, а не ' " $ $ она "
& своју " " $ 1926.!
" о " " " ", & $ ?, $ су ? у " $, а $ је &, $ са простора $ РС, узео & $ $ у $ " % $ " ?...
? ' " & " у " ? & % су $, ", ЦЗв " $...
&, $ ' " " ? $
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahahahahaha ako cemo gledati Yugu mi smo statisticki najuspjesniji klub u citavoj BiH ukljucujuci i RS ! 
- Бањалучанин
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa ti se pravis lud? je napisao/la:" се $ $ праве $...![]()
А ја % ? па се % са "
-
Capital City
- Kontakt:
Ko se to usuđuje porediti sa DIVOVIMA , treba li da vam isovića zovnem da vam nešto otpjeva. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.