FK Drina Zvornik

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la adnanhz » 20 maj 2011, 23:53

Hajde iskreno sto lazete nas a sto sebe :D mrsko mi da trazi i izdvojm sve postove vecine vas navijaca drine o tome kako vec poodavno samo cekate tekmu sa nama kako da se "osvetite" ,a sad lafo vam prica ma to je tekma ko svaka druga,i nemogu da vjerujem da smo vam mi krivi sto su jedne novine prenijeli vase sramotno skandiranje za koje vi smtrate da je normalno al to su neki drugi par opanaka :roll: , borac najveci na ovim prostorima :lol: zavisi u koje okvire gledate ,u okviru BiH sigurno ne u okviru rs moze se reci :D da pratite bg blizance i to je jasno vidjelo se po snimkama na pregledu bh lige taj vikend kad su igrali oni derbi prazni stadioni u rs :D cak i banja luci gdje neko od vas rece da oni vade prosjek po posjetama,a ljudi ove godine sampioni a prosjek im jedva 2 milje,neko usporedi gradove zvornik i Sarajevo da slazem se da to se nemoze uporedjivat al ev da pitam posto pratite bg klubove sto njima kao milionskom gradu nisu puni stadioni :?: ja nisam usporedio vas grad i moj grad vec samo samo htio odg na jedan post kamiondjije a vi ste ostali otisli u skroz drugom smjeru,i jos jedna stvar mi ne najavljujemo kolone sarajlija vec standardan broj hordi kao i uvijek do sad jer to je nama utakmicam kao i svaka do sad gostojuca 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 maj 2011, 23:56

zvornicki klan je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro eto mi smo amateri za vas slabi smo itd. Haj mi objasni ovo sto sam te pitao ;)
& " право на своје " за ' је & " ? у ". ? је ' " свега " су ? на " ",за ? ? ' су ? све ове $ " " & $ $ сезоне.$ се $ - то све " " у ".
А ' & % & " " ",јер % група је ? своје,' се $ $ у ? " застава за вас " - " " " Аваза " $ ?,јер & - ' $ нас а & " јер " " " не " у РС.
ma ne mogu da vjerujem...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 00:00

" су " ? у " РС.

А ' & " 2 ", "..
& у ' ?, $ су ? $ ? за ", ' $ је ? -10 ", је $ & 1 500 $, $ тога 500 ? у &. & $ , ' ".
" " " су ? ? ?, ", ", & $ се ? ? " $ 10-& $ " вас, 5 000 " ?, ево $ " " 4 000, не ' % " "...
% $ ' $ у ? не $ на ? " " ?, а % $ ' $ " ? ? $, јасно " је % & & $ " пун.
Let's go, Fighter!

"!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 21 maj 2011, 12:00

B o X je napisao/la: Pa ništa značajnije sem što je čitav Zvornik proglašen fašističkim a navijačka grupa koja je tada navijala za Drinu političkim oružjem Milorada Dodika koji je tada i pobjedio na oktobarskim izborimna. Ja osuđujem neka skandiranja tih momaka ali poredit fašizam i nacionalizam je velika razlika još kad tu dodamo i sve ostale stanovnike Zvornika koji nisu ni bili na utakmici a Avaz ih je ubrojao pa još dodamo standardne komentare čitalaca tog lista, ja sam pomislio da će sutra rat da počne. Mada tu je i FTV i BHT dosta posla odradio ali ajde, ne želim da se prisjećam toga, bilo ne ponovilo se više.
ja i dalje bgm ne kontam kakve veze to ima sa fks i ljudima u sarajevu. ne treba stavljati sve u jedan kos, to nikako, al ti to isto radis, ako avaz pise nesto o ljudima u zovrniku, ne mora znaciti da svi ljudi u sa misle tako..pozz

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 maj 2011, 12:01

" је $ & " вјерују Авазу " нег " ".
& сутра $ $ " " " ?,$ & " ? " ?," " оне ' " "..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 21 maj 2011, 12:05

ja ne znam jel se na mene ovo odnosilo da vjerujem avazu vise nego svojim ocima, sto se mene tice avaz ne treba ni postojati, ja ga uopste ne citam

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 maj 2011, 12:12

theprodigy je napisao/la:ja ne znam jel se na mene ovo odnosilo da vjerujem avazu vise nego svojim ocima, sto se mene tice avaz ne treba ni postojati, ja ga uopste ne citam
" се $ на &,- % " Сарајева " вјерују " " " ' ' $ $ " " на простору " $ се тај ? $. ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 maj 2011, 12:30

Po vasem mi smo krivi sta su novine pisale jel ? :o :o Nego po tvom zvornicki klan mi ispadosmo smijesna grupa , a ne najjaca grupa u BiH ( za ovo mozes pitat mnoge navijace izvan BiH i vidjeces odgovor ;) ) A borac ispade najuspjesniji klub :roll:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 12:52

Samo F.K.S !! je napisao/la:Po vasem mi smo krivi sta su novine pisale jel ? :o :o Nego po tvom zvornicki klan mi ispadosmo smijesna grupa , a ne najjaca grupa u BiH ( za ovo mozes pitat mnoge navijace izvan BiH i vidjeces odgovor ;) ) A borac ispade najuspjesniji klub :roll:
То $ сте ¥ група... ', то је - "...
Пуно " & ?. " $ $ " о ' ;)
А & је & $ је & " ? у РС, " ?? То је / 5 пута!

Успут, - $ " " ", " на терену " на "! 8-)
Let's go, Fighter!

"!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 maj 2011, 12:54

Ne ne druze on je rekao najuspjesniji klub u BiH ;)

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 13:07

Не, & је на " ". а $ % на & је просторе ?. На " " ".

" & ' ', ? $, &` се ? & $ ", " / '.. :D
Let's go, Fighter!

"!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 maj 2011, 13:22

Ne vidim svrhu rasprave sa navijačima iz Zvornika za koje iskreno ne znam i da postoje.Ove godine ispadate iz lige i vjerovatno se više nećete ni vraćati tako da niste vrijedni nikakve pažnje ni pomena.PS.baš se Borcu neda da osvoji titulu danas smak svijeta a pehar se ne podiže :lol:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 13:24

$ ¥, " то % & 6 " пехар у & за %, & не $ & " :lol:

" " " постоје, " с " на ? $ " стање у ?, $ $ посао...

По & зна " пут, ја ' " $ ? $ " ? $. " " то " ?, ? &, " су " " :)
Let's go, Fighter!

"!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 maj 2011, 13:28

? je napisao/la:$ ¥, " то % & 6 " пехар у & за %, & не $ & " :lol:

" " " постоје, " с " на ? $ " стање у ?, $ $ посао...

По & зна " пут, ја ' " $ ? $ " ? $. " " то " ?, ? &, " су " " :)
Dobro rukomet ste već podizali,nije u tome stvar,ali pehar za fudbal se izgleda neće podići :lol: bez zezancije nisu mi poznati navijači Drine,mada je svaka solidna navijačka grupa dobro došla,ali bez rezultata mislim da nemaju šansu da opstanu :geek:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 maj 2011, 13:40

? je napisao/la:" су " ? у " РС.

А ' & " 2 ", "..
& у ' ?, $ су ? $ ? за ", ' $ је ? -10 ", је $ & 1 500 $, $ тога 500 ? у &. & $ , ' ".
" " " су ? ? ?, ", ", & $ се ? ? " $ 10-& $ " вас, 5 000 " ?, ево $ " " 4 000, не ' % " "...
% $ ' $ у ? не $ на ? " " ?, а % $ ' $ " ? ? $, јасно " је % & & $ " пун.
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,

ne zaboravi da po jednu titulu imaju leotar i modrica,
po jedan kup bih borac,modrica i slavija

dakle nista uspjesniji od Modrice(ne bitno gdje je modrica sada ili je i ona ko i Željo sve kupila sto je osvojila)

pojasni razloge molim te sto ne idu na utakmice(ako je zbog toga sto je u pitanju BH liga a ne neka druga bolje da i ne dolaze)

nerviraju me svi "prekrajaci" istorije koji mjere sve od datuma koji njima odgovara.Mjerite uspjehe kluba od postojanja istog.Da pojasnim na primjeru Želje:imamo negativan skor sa slavijom ili npr sašk napretkom to su činjenice koje se ne mogu promijeniti.Znaci samo skor ne pricamo o tome ko je bolji trenutno.Zato statistika i postoji.Kod nas na zalost vecina gleda kako joj paše tipa celikje najbolji u ze-do kantonu i slicne gluposti.Zato kako ti kazes mojne tisra i uzivaj u miru
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 13:48

gavran je napisao/la:
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,

ne zaboravi da po jednu titulu imaju leotar i modrica,
po jedan kup bih borac,modrica i slavija

dakle nista uspjesniji od Modrice(ne bitno gdje je modrica sada ili je i ona ko i Željo sve kupila sto je osvojila)

pojasni razloge molim te sto ne idu na utakmice(ako je zbog toga sto je u pitanju BH liga a ne neka druga bolje da i ne dolaze)

nerviraju me svi "prekrajaci" istorije koji mjere sve od datuma koji njima odgovara.Mjerite uspjehe kluba od postojanja istog.Da pojasnim na primjeru Želje:imamo negativan skor sa slavijom ili npr sašk napretkom to su činjenice koje se ne mogu promijeniti.Znaci samo skor ne pricamo o tome ko je bolji trenutno.Zato statistika i postoji.Kod nas na zalost vecina gleda kako joj paše tipa celikje najbolji u ze-do kantonu i slicne gluposti.Zato kako ti kazes mojne tisra i uzivaj u miru
Maestro, & " $ ? & СФРЈ, па освојен & СФРЈ 88. $, па освојен & ", па $ ? & ", па - $ " " ", па " " " $ " " у РС, & $ ' се " јер ове " & " " су "...
Ја ' " o ? " РС, а не ' " $ $ она " ;)
& своју " " $ 1926.!

" о " " " ", & $ ?, $ су ? у " $, а $ је &, $ са простора $ РС, узео & $ $ у $ " % $ " ?...
? ' " & " у " ? & % су $, ", ЦЗв " $...

&, $ ' " " ? $ ;)
Let's go, Fighter!

"!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 maj 2011, 13:52

Hahahahahahahaha ako cemo gledati Yugu mi smo statisticki najuspjesniji klub u citavoj BiH ukljucujuci i RS ! ;)

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 21 maj 2011, 13:54

" се $ $ праве $... :roll:
А ја % ? па се % са " :?
Let's go, Fighter!

"!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 maj 2011, 13:56

? je napisao/la:" се $ $ праве $... :roll:
А ја % ? па се % са " :?
Pa ti se pravis lud :roll: zamisli naprimjer ja sad kazem Olimpic je najuspjesniji u KS jer ima nekoliko malonogometnih turnira :roll:

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 21 maj 2011, 14:00

Ko se to usuđuje porediti sa DIVOVIMA , treba li da vam isovića zovnem da vam nešto otpjeva. :lol:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.