ma ne mogu da vjerujem...zvornicki klan je napisao/la:& " право на своје " за ' је & " ? у ". ? је ' " свега " су ? на " ",за ? ? ' су ? све ове $ " " & $ $ сезоне.$ се $ - то све " " у ".Samo F.K.S !! je napisao/la:Dobro eto mi smo amateri za vas slabi smo itd. Haj mi objasni ovo sto sam te pitao
А ' & % & " " ",јер % група је ? своје,' се $ $ у ? " застава за вас " - " " " Аваза " $ ?,јер & - ' $ нас а & " јер " " " не " у РС.
ja i dalje bgm ne kontam kakve veze to ima sa fks i ljudima u sarajevu. ne treba stavljati sve u jedan kos, to nikako, al ti to isto radis, ako avaz pise nesto o ljudima u zovrniku, ne mora znaciti da svi ljudi u sa misle tako..pozzB o X je napisao/la: Pa ništa značajnije sem što je čitav Zvornik proglašen fašističkim a navijačka grupa koja je tada navijala za Drinu političkim oružjem Milorada Dodika koji je tada i pobjedio na oktobarskim izborimna. Ja osuđujem neka skandiranja tih momaka ali poredit fašizam i nacionalizam je velika razlika još kad tu dodamo i sve ostale stanovnike Zvornika koji nisu ni bili na utakmici a Avaz ih je ubrojao pa još dodamo standardne komentare čitalaca tog lista, ja sam pomislio da će sutra rat da počne. Mada tu je i FTV i BHT dosta posla odradio ali ajde, ne želim da se prisjećam toga, bilo ne ponovilo se više.
" се $ на &,- % " Сарајева " вјерују " " " ' ' $ $ " " на простору " $ се тај ? $.theprodigy je napisao/la:ja ne znam jel se na mene ovo odnosilo da vjerujem avazu vise nego svojim ocima, sto se mene tice avaz ne treba ni postojati, ja ga uopste ne citam
То $ сте ¥ група... ', то је - "...Samo F.K.S !! je napisao/la:Po vasem mi smo krivi sta su novine pisale jel ?![]()
Nego po tvom zvornicki klan mi ispadosmo smijesna grupa , a ne najjaca grupa u BiH ( za ovo mozes pitat mnoge navijace izvan BiH i vidjeces odgovor
) A borac ispade najuspjesniji klub
Dobro rukomet ste već podizali,nije u tome stvar,ali pehar za fudbal se izgleda neće podići? je napisao/la:$ ¥, " то % & 6 " пехар у & за %, & не $ & "![]()
" " " постоје, " с " на ? $ " стање у ?, $ $ посао...
По & зна " пут, ја ' " $ ? $ " ? $. " " то " ?, ? &, " су " "
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,? je napisao/la:" су " ? у " РС.
А ' & " 2 ", "..
& у ' ?, $ су ? $ ? за ", ' $ је ? -10 ", је $ & 1 500 $, $ тога 500 ? у &. & $ , ' ".
" " " су ? ? ?, ", ", & $ се ? ? " $ 10-& $ " вас, 5 000 " ?, ево $ " " 4 000, не ' % " "...
% $ ' $ у ? не $ на ? " " ?, а % $ ' $ " ? ? $, јасно " је % & & $ " пун.
Maestro, & " $ ? & СФРЈ, па освојен & СФРЈ 88. $, па освојен & ", па $ ? & ", па - $ " " ", па " " " $ " " у РС, & $ ' се " јер ове " & " " су "...gavran je napisao/la:
Cak ni u okviru rs-a borac nije najuspjesniji,
ne zaboravi da po jednu titulu imaju leotar i modrica,
po jedan kup bih borac,modrica i slavija
dakle nista uspjesniji od Modrice(ne bitno gdje je modrica sada ili je i ona ko i Željo sve kupila sto je osvojila)
pojasni razloge molim te sto ne idu na utakmice(ako je zbog toga sto je u pitanju BH liga a ne neka druga bolje da i ne dolaze)
nerviraju me svi "prekrajaci" istorije koji mjere sve od datuma koji njima odgovara.Mjerite uspjehe kluba od postojanja istog.Da pojasnim na primjeru Želje:imamo negativan skor sa slavijom ili npr sašk napretkom to su činjenice koje se ne mogu promijeniti.Znaci samo skor ne pricamo o tome ko je bolji trenutno.Zato statistika i postoji.Kod nas na zalost vecina gleda kako joj paše tipa celikje najbolji u ze-do kantonu i slicne gluposti.Zato kako ti kazes mojne tisra i uzivaj u miru
Pa ti se pravis lud? je napisao/la:" се $ $ праве $...![]()
А ја % ? па се % са "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.