Postao/la JuveSissoko » 21 maj 2011, 15:09
joj sto serendaju ove nase legende i bivsi igraci, uvijek ovako kad je neko igrao za Juve pa treba na trenersku klupu, isto su bezmudi likovi, svi odmah istu pricu, kako poznaje mentalitet,kako je u srcu juventino bla bla , tako je bilo i sa Ferrarom pa smo potonuli, ne znam kakav je Conte, nadam se da ce bit kao Guardiola sto se mene tice ,ima svu podrsku, al pretjeruju vise sa ispraznim frazama kako je neko juventino,kako neko zna duh Juventusa bla bla, zna i Viali, ima vise trenerskog iskustva nego Conte, zna i Deschamps, koji je majstor od igraca i od trenera,isto tako bivsi juventino,bivsi kapiten, iii???? sta bi ,njega otjerase iz kluba, gdje su tad bile legende kluba da kazu,sto tjerate juventina,on je ovo ono je ono, sve bemude legende koje ne znaju da sa fudbalskog stanovista sta pametno kazu, da pogledaju sta nam to Conte donosi, da li mu trebaju igraci poput Aguera da bi uspio i slicno, nego one isprazne floskule i fraze se ponavljaju a Juve tone ili tone, samo blebetaju cuore juventino ovo ono a nas nigdje,umjesto da se jave i kazu,Conte je perspektiva, stari je igrac Juventusa al bez dobrih igraca i programa uprave ce propast kao i Ferrara ako ne i gore, sto tako ne kazu,nego serendaju ,samo sranja slusam tokom 5 godina posljednjih, sve cuore juventino ovo ono a Ferrara kad smo tonuli i trebali promjenu da ekipa se osvjezi i mozda tako vrati formu i izbori LP , Ferrara izigrava Rockya,nece da da ostavku??? to je cuore juventino,jest moj kkkurac, svi oni na kraju gledaju sebe i svoje karijere, Sretno ti Conte, trebace ti srece a i dobrih igraca
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.