FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Not even Real Madrid would spend €25m on Manuel Neuer - Bayer Leverkusen's Rudi Voller
Rudi bi htio i za Vidala 25 mil inače nebi ovako nešto izjavio 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@rase.king, ma to se ja za Maxia malo šalim.
Nije sada ni u Coca-Cola
ligi uspio, a ne u Bundesligi, a nije ti ga ni u nekom cvijetu mladosti, 25 godina. Samo je on dokaz kako je naš stručni štab bio neodgovoran prošlog ljeta, kad su njega prekomandovali u prvi tim. Uglavnom, kvalitetan si forumaš.
Znamo iz pouzdanih izvora(čitaj secer ala quelix)
da su Heynces i Neuer homići i definitivno. Sada tu kao još uvijek nedorečeni, ili ti ga bez jasnih i dovoljno jakih dokaza ostaju Lahm(mada je naš Geroslav i tu nešto načuo
), Gomez(pogledajte slike ispod, dosta diskutabilno
), i Schweini kojem Sarah služio samo kao maska, kažu neki.

Ne znam za ovog Petersena što dolazi
Šta vi mislite

Znamo iz pouzdanih izvora(čitaj secer ala quelix)

Ne znam za ovog Petersena što dolazi
Evo jedne video čestitke našem Mariju za uspješnu sezonu i još uspješniju frizuru
[youtube][/youtube]
Nešto mi ne radi YouTube zakačka, pa evo link i pogledajte
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6ZvJBy9rQw
[youtube][/youtube]
Nešto mi ne radi YouTube zakačka, pa evo link i pogledajte
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6ZvJBy9rQw
Sent from my Philips Smart TV.
Primljeno k znanju :ugeek:Klare je napisao/la:@rase.king, ma to se ja za Maxia malo šalim.![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobar videodr.adnan je napisao/la:Evo jedne video čestitke našem Mariju za uspješnu sezonu i još uspješniju frizuru![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.transfermarkt.de/de/coach-ra ... 63237.html
Ralf Rangnick: «Ob Manuel Neuer wirklich sein letztes Spiel macht - da wäre ich mir nicht so sicher.»
"Da li Manuel Neuer zaista igra svoju posljednju utakmicu - tu ne bih bio tako siguran."
Vidjecemo, vidjecemo... Ipak mislim da je ovo samo zataskavanje pred finale kupa.
Voller: "Platiti 25 miliona za Neuera je ravno ludilu"
poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,,

poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,,
VOLIM BAYERN
Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .isakovich je napisao/la:Voller: "Platiti 25 miliona za Neuera je ravno ludilu"
poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,,![]()
Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,isakovich je napisao/la:Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Sto se tice Gustava po meni je on bolji na toj poziciji od Contenta i Pranje,mada je to ponovo zakrpa
VOLIM BAYERN
- Bane Madridista
- Kontakt:
Bayern ima sjajan vezni red i napad,ali zato veoma slabu odbranu izuzev Lahma.Potrebno je kupiti golmana(Neuer),dva štopera(Subotić i Hummels)i lijevog beka(Coentrao) i novi trener(Heynckes) i to bi bio tim koji bi mogao biti konkurent velikanima Evropeisakovich je napisao/la:Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,isakovich je napisao/la:Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Sto se tice Gustava po meni je on bolji na toj poziciji od Contenta i Pranje,mada je to ponovo zakrpa
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
navodno smo zainteresovani za falcao-a....uzimam ovo s rezervom, iako bi ovaj transfer sigurno pozdravio...to bi bio boom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
predobar igrac,ali problem je u tome sto ga Porto ne bi pustio ispod jedno 40-ak mil. euraeffe_sa je napisao/la:navodno smo zainteresovani za falcao-a....uzimam ovo s rezervom, iako bi ovaj transfer sigurno pozdravio...to bi bio boom
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- mexy_whites
- Kontakt:
http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... herthaottl
Hertha kupila Ottla iz Bayerna. Izvinjavam se ako je vec bila ova vijest.
http://www.football-italia.net/may21h.html
Montolivo u pregovorima sa Bayernom. Tako istice njegov agent, a igrac je svakako odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom. Citao sam da je i Ferguson zainteresiran za njega. Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Montolivo u pregovorima sa Bayernom. Tako istice njegov agent, a igrac je svakako odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom. Citao sam da je i Ferguson zainteresiran za njega. Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Side before self
- moustapha
- Kontakt:
Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otisomexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
#divovi
- mexy_whites
- Kontakt:
Evo sad sam gledao ko ima i definitivno sam pogrijesio. Zaboravio sam na pola veznih igraca kad sam ovo napisaomoustapha je napisao/la:Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otisomexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.).
Opet mislim da bi se ova investicija isplatila. On igra klasicnog centralnog veznog, a to je po meni samo jos Schweinsteiger u Bayernu.
Side before self
[youtube][/youtube] za one koji nisu gledali utakmicu evo highlights...obratiti pažnju na Van Buytena kod prvog gola. 
eee moj mexy, prvo pitaj mene ako mislis bilo sta pisat ovdjemexy_whites je napisao/la:http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... herthaottl
Kao prvo Hertha nije kupila Ottl-a, nego je on potpisao ugovor, i ide bez obestecenja, jer mu ugovor istice...
Drugo, nemamo deficit na toj poziciji gdje igra Montolivo, a ionako mislim da nece bit nista od njegovog dolaska, ipak Ottl odlazi jer nema mjesta... Mada jedan centralni vezni ne bi bio na odmet (Vidal
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schweini, Gustavo, Tymoschuk, Vidal
, Montolivo
Kad je bal nek je maskenbal.
Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Skoro sam pa siguran da se on nece naci u biljeznici Bayernove uprave, jer vec je vezni red dovoljno popunjen, a kako stvari stoje i Vidal ce doci da ga jos vise popuni.
Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Skoro sam pa siguran da se on nece naci u biljeznici Bayernove uprave, jer vec je vezni red dovoljno popunjen, a kako stvari stoje i Vidal ce doci da ga jos vise popuni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jos kad dodas onog panja PranjicaOmerbavarac je napisao/la:Schweini, Gustavo, Tymoschuk, Vidal, Montolivo
![]()
Ovaj komentar kao da sam ja napisaoOmerbavarac je napisao/la:Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Potpisujem
montolivo se više puta dovodio u vezu s bayernom, kvalitetan igrac al mislim i nepotreban nama u ovom trenutku
jest rasko-rasim aktivan to je čudo jedno
al i dalje je pod lupom
jest rasko-rasim aktivan to je čudo jedno
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nešto se kuha oko Rafinhe.
Neprovjereno još, ali nemojte da vas iznenadi, ako osvane i ta informacije da prelazi u naše redove. Ne daj Bože šokova raznih da doživite
. Poznata je zainteresovanost od prije. Ne bi ga nikako volio, činjenica je da će biti dobro jeftin. Sve je još uvijk na ozbiljnijim špekulacijama
, nije kao Goal, ili šta već drugo.
Montolivo je nepotreban i čisto sumnjam da ima istine u ovim tračevima, kad je Arturo već na pola puta za Minhen.
Neki govore da će Vidal na beka
, ne vjerujem
, nije tu ni približno dobar kao u sredini. Dok bi Boatenga radije vidio na beku(lijevom)(ako se i definitivno povuklo iz pregovora oko Coentraoa), a da nam pri tom doleti još jedan stoper, ali klasični, nešto kao Buytonja. 
Montolivo je nepotreban i čisto sumnjam da ima istine u ovim tračevima, kad je Arturo već na pola puta za Minhen.
Neki govore da će Vidal na beka
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Izjava Kahna mi svakim danom sve više raste u očima.ZAdnjih par godina Bayern ima ozbiljnih problema sa odbranom i uprava po tom pitanju nije radila ništa već je dovodila pojačanja na nepotrebnim pozicijama.Od utakmice sa Barselonom (0-4) uprava nije shvatila ili nije zeljela da shvati gdje je problem.Rafinha? Contento nije ništa slabiji igrač od njega, a može se reći i igrač sa mnogo većim potencijalom od Rafinhe.Dolazak Neuera je jedina planska kupovina u zadnjih 10 godina.Mislim da mi nemamo plan kako doći do trofeja Lp-a.Kad se sjetim da je nuđen Vidić Gaalu i da ga onaj glavonja nije htio bljuje mi se.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.