FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2011, 17:42

Not even Real Madrid would spend €25m on Manuel Neuer - Bayer Leverkusen's Rudi Voller :lol: Rudi bi htio i za Vidala 25 mil inače nebi ovako nešto izjavio :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 20 maj 2011, 22:04

@rase.king, ma to se ja za Maxia malo šalim. :D Nije sada ni u Coca-Cola :mrgreen: ligi uspio, a ne u Bundesligi, a nije ti ga ni u nekom cvijetu mladosti, 25 godina. Samo je on dokaz kako je naš stručni štab bio neodgovoran prošlog ljeta, kad su njega prekomandovali u prvi tim. Uglavnom, kvalitetan si forumaš. ;)

Znamo iz pouzdanih izvora(čitaj secer ala quelix) :lol: da su Heynces i Neuer homići i definitivno. Sada tu kao još uvijek nedorečeni, ili ti ga bez jasnih i dovoljno jakih dokaza ostaju Lahm(mada je naš Geroslav i tu nešto načuo :mrgreen: ), Gomez(pogledajte slike ispod, dosta diskutabilno :? ), i Schweini kojem Sarah služio samo kao maska, kažu neki. :mrgreen:
slika
slika

Ne znam za ovog Petersena što dolazi :? :mrgreen: Šta vi mislite :? :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 maj 2011, 22:23

Evo jedne video čestitke našem Mariju za uspješnu sezonu i još uspješniju frizuru :D :D :D
[youtube][/youtube]

Nešto mi ne radi YouTube zakačka, pa evo link i pogledajte
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6ZvJBy9rQw
Sent from my Philips Smart TV.

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 20 maj 2011, 22:51

Klare je napisao/la:@rase.king, ma to se ja za Maxia malo šalim. :D
Primljeno k znanju :ugeek: ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dr.adnan je napisao/la:Evo jedne video čestitke našem Mariju za uspješnu sezonu i još uspješniju frizuru :D :D :D
Dobar video :D :D :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.transfermarkt.de/de/coach-ra ... 63237.html

Ralf Rangnick: «Ob Manuel Neuer wirklich sein letztes Spiel macht - da wäre ich mir nicht so sicher.»
"Da li Manuel Neuer zaista igra svoju posljednju utakmicu - tu ne bih bio tako siguran."

Vidjecemo, vidjecemo... Ipak mislim da je ovo samo zataskavanje pred finale kupa. :geek:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 maj 2011, 23:07

Voller: "Platiti 25 miliona za Neuera je ravno ludilu"

poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,, :roll: :?
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2011, 23:44

isakovich je napisao/la:Voller: "Platiti 25 miliona za Neuera je ravno ludilu"

poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,, :roll: :?
Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 maj 2011, 00:03

isakovich je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,
Sto se tice Gustava po meni je on bolji na toj poziciji od Contenta i Pranje,mada je to ponovo zakrpa
VOLIM BAYERN

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 21 maj 2011, 01:50

isakovich je napisao/la:
isakovich je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,
Sto se tice Gustava po meni je on bolji na toj poziciji od Contenta i Pranje,mada je to ponovo zakrpa
Bayern ima sjajan vezni red i napad,ali zato veoma slabu odbranu izuzev Lahma.Potrebno je kupiti golmana(Neuer),dva štopera(Subotić i Hummels)i lijevog beka(Coentrao) i novi trener(Heynckes) i to bi bio tim koji bi mogao biti konkurent velikanima Evrope :) :) :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 maj 2011, 10:52

navodno smo zainteresovani za falcao-a....uzimam ovo s rezervom, iako bi ovaj transfer sigurno pozdravio...to bi bio boom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2011, 11:46

effe_sa je napisao/la:navodno smo zainteresovani za falcao-a....uzimam ovo s rezervom, iako bi ovaj transfer sigurno pozdravio...to bi bio boom
predobar igrac,ali problem je u tome sto ga Porto ne bi pustio ispod jedno 40-ak mil. eura ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 maj 2011, 14:54

http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... herthaottl

Hertha kupila Ottla iz Bayerna. Izvinjavam se ako je vec bila ova vijest.

http://www.football-italia.net/may21h.html

Montolivo u pregovorima sa Bayernom. Tako istice njegov agent, a igrac je svakako odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom. Citao sam da je i Ferguson zainteresiran za njega. Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Side before self

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 maj 2011, 15:03

mexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otiso :cry: ).
#divovi

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 maj 2011, 15:17

moustapha je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otiso :cry: ).
Evo sad sam gledao ko ima i definitivno sam pogrijesio. Zaboravio sam na pola veznih igraca kad sam ovo napisao :D
Opet mislim da bi se ova investicija isplatila. On igra klasicnog centralnog veznog, a to je po meni samo jos Schweinsteiger u Bayernu.
Side before self

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2011, 15:19

[youtube][/youtube] za one koji nisu gledali utakmicu evo highlights...obratiti pažnju na Van Buytena kod prvog gola. :roll:

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 21 maj 2011, 15:46

mexy_whites je napisao/la:http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... herthaottl

Hertha kupila Ottla iz Bayerna. Izvinjavam se ako je vec bila ova vijest.

http://www.football-italia.net/may21h.html

Montolivo u pregovorima sa Bayernom. Tako istice njegov agent, a igrac je svakako odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom. Citao sam da je i Ferguson zainteresiran za njega. Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
eee moj mexy, prvo pitaj mene ako mislis bilo sta pisat ovdje :D :lol: :lol: :lol: Zezam se ;)

Kao prvo Hertha nije kupila Ottl-a, nego je on potpisao ugovor, i ide bez obestecenja, jer mu ugovor istice...

Drugo, nemamo deficit na toj poziciji gdje igra Montolivo, a ionako mislim da nece bit nista od njegovog dolaska, ipak Ottl odlazi jer nema mjesta... Mada jedan centralni vezni ne bi bio na odmet (Vidal :!: :?: ).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2011, 16:20

Schweini, Gustavo, Tymoschuk, Vidal :?: , Montolivo :?:
Kad je bal nek je maskenbal.

Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Skoro sam pa siguran da se on nece naci u biljeznici Bayernove uprave, jer vec je vezni red dovoljno popunjen, a kako stvari stoje i Vidal ce doci da ga jos vise popuni. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 21 maj 2011, 16:25

Omerbavarac je napisao/la:Schweini, Gustavo, Tymoschuk, Vidal :?: , Montolivo :?:
Kad je bal nek je maskenbal.
Jos kad dodas onog panja Pranjica :D :D
Omerbavarac je napisao/la:Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Skoro sam pa siguran da se on nece naci u biljeznici Bayernove uprave, jer vec je vezni red dovoljno popunjen, a kako stvari stoje i Vidal ce doci da ga jos vise popuni. :D
Ovaj komentar kao da sam ja napisao :geek:
Potpisujem ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 maj 2011, 17:31

montolivo se više puta dovodio u vezu s bayernom, kvalitetan igrac al mislim i nepotreban nama u ovom trenutku

jest rasko-rasim aktivan to je čudo jedno :D :D al i dalje je pod lupom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 21 maj 2011, 18:15

Nešto se kuha oko Rafinhe. :? Neprovjereno još, ali nemojte da vas iznenadi, ako osvane i ta informacije da prelazi u naše redove. Ne daj Bože šokova raznih da doživite :shock: . Poznata je zainteresovanost od prije. Ne bi ga nikako volio, činjenica je da će biti dobro jeftin. Sve je još uvijk na ozbiljnijim špekulacijama :mrgreen: , nije kao Goal, ili šta već drugo. :mrgreen:
Montolivo je nepotreban i čisto sumnjam da ima istine u ovim tračevima, kad je Arturo već na pola puta za Minhen.
Neki govore da će Vidal na beka :? , ne vjerujem ;) , nije tu ni približno dobar kao u sredini. Dok bi Boatenga radije vidio na beku(lijevom)(ako se i definitivno povuklo iz pregovora oko Coentraoa), a da nam pri tom doleti još jedan stoper, ali klasični, nešto kao Buytonja. :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 maj 2011, 18:28

Izjava Kahna mi svakim danom sve više raste u očima.ZAdnjih par godina Bayern ima ozbiljnih problema sa odbranom i uprava po tom pitanju nije radila ništa već je dovodila pojačanja na nepotrebnim pozicijama.Od utakmice sa Barselonom (0-4) uprava nije shvatila ili nije zeljela da shvati gdje je problem.Rafinha? Contento nije ništa slabiji igrač od njega, a može se reći i igrač sa mnogo većim potencijalom od Rafinhe.Dolazak Neuera je jedina planska kupovina u zadnjih 10 godina.Mislim da mi nemamo plan kako doći do trofeja Lp-a.Kad se sjetim da je nuđen Vidić Gaalu i da ga onaj glavonja nije htio bljuje mi se.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.