Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Primljeno k znanju :ugeek:Klare je napisao/la:@rase.king, ma to se ja za Maxia malo šalim.![]()
Dobar videodr.adnan je napisao/la:Evo jedne video čestitke našem Mariju za uspješnu sezonu i još uspješniju frizuru![]()
![]()
![]()
Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .isakovich je napisao/la:Voller: "Platiti 25 miliona za Neuera je ravno ludilu"
poprilicno se slazem sa ovom izjavom Rudija,,,ja bih vise volio Butta na golu a Contrao u ekipi,tj da se ovaj novac usmjeri na portugalca,,a Neuer je za godinu slobodan igrac,,,,,![]()
Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,isakovich je napisao/la:Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Bayern ima sjajan vezni red i napad,ali zato veoma slabu odbranu izuzev Lahma.Potrebno je kupiti golmana(Neuer),dva štopera(Subotić i Hummels)i lijevog beka(Coentrao) i novi trener(Heynckes) i to bi bio tim koji bi mogao biti konkurent velikanima Evropeisakovich je napisao/la:Ne znam da li je imao jos nekih ponuda,ali je Bayern bio naj bucniji,,ako se neki i jestu interesovali oko Noje brzo su odustali zbog velike svote,,,isakovich je napisao/la:Saurman je napisao/la:Misliš da je Bayern jedini bio zainteresovan za Neuera pa da su mogli da čekaju da mu istekne ugovor ali ko garantuje da bi prešao na AA...Coentrao i Neuer bi trebali u paketu ali.,uprava nas je dosta puta iznenadila u negativnom smislu i sad zamišljaju zadnju liniju s Lahm -Truba-Boateng-Gustavo.. fucking great .
Sto se tice Gustava po meni je on bolji na toj poziciji od Contenta i Pranje,mada je to ponovo zakrpa
predobar igrac,ali problem je u tome sto ga Porto ne bi pustio ispod jedno 40-ak mil. euraeffe_sa je napisao/la:navodno smo zainteresovani za falcao-a....uzimam ovo s rezervom, iako bi ovaj transfer sigurno pozdravio...to bi bio boom
Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otisomexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Evo sad sam gledao ko ima i definitivno sam pogrijesio. Zaboravio sam na pola veznih igraca kad sam ovo napisaomoustapha je napisao/la:Kako deficit u veznom redu. To je dio tima koji je najbolje popunjen. Postaje vise glupo i ponavljati, ali najkriticniji dio tima u Bayernu je odbrana i golman (s obzirom da je Kraft vec otisomexy_whites je napisao/la:Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.).
eee moj mexy, prvo pitaj mene ako mislis bilo sta pisat ovdjemexy_whites je napisao/la:http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... herthaottl
Hertha kupila Ottla iz Bayerna. Izvinjavam se ako je vec bila ova vijest.
http://www.football-italia.net/may21h.html
Montolivo u pregovorima sa Bayernom. Tako istice njegov agent, a igrac je svakako odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom. Citao sam da je i Ferguson zainteresiran za njega. Mislim da bi on bavarcima jako dobro dosao obzirom na deficit u veznom redu.
Jos kad dodas onog panja PranjicaOmerbavarac je napisao/la:Schweini, Gustavo, Tymoschuk, Vidal, Montolivo
![]()
Kad je bal nek je maskenbal.
Ovaj komentar kao da sam ja napisaoOmerbavarac je napisao/la:Pucam na to da je ovo samo nabijanje cijene Italijanu, jer poznato je da je Inter odavno zagrijan za njega, a eto kako se kaze tu je i United.
Skoro sam pa siguran da se on nece naci u biljeznici Bayernove uprave, jer vec je vezni red dovoljno popunjen, a kako stvari stoje i Vidal ce doci da ga jos vise popuni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.