a koji to klub nije stimao neku tekmu et vi jedini fini ne seri materetiCoDe je napisao/la:A kad je to Sarajevo namjestilo s vama samo mi jednu tekmu reci !

Moderator/ica: GracanicaAA
a koji to klub nije stimao neku tekmu et vi jedini fini ne seri materetiCoDe je napisao/la:A kad je to Sarajevo namjestilo s vama samo mi jednu tekmu reci !
E jos si ti SLANIfukara87 je napisao/la:masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba![]()
![]()
evo mene dosao sam da se nasladjujem vama jer cete jos malo pa 4 liganostradamus je napisao/la:E jos si ti SLANIfukara87 je napisao/la:masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba![]()
![]()
![]()
![]()
falio pa da budete kompletni.Bas sam se pitao gdje si ti do sad...
![]()
![]()
Slažem se, uz uslov da odmah ugase fk boracDenis Ispušlić je napisao/la:Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
Cuj ovog majketi hahaah de reci da Fk Borac nije namjestio utakmicu u Prijedoru ? ma nikako da nije pusti tu jaraneDenis Ispušlić je napisao/la:Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
fk bojac je najpošteniji i najtrofejniji klub u Bosni a i širefukara87 je napisao/la:Cuj ovog majketi hahaah de reci da Fk Borac nije namjestio utakmicu u Prijedoru ? ma nikako da nije pusti tu jaraneDenis Ispušlić je napisao/la:Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
**** ga budalasta , ma ovaj im je uvalio pravoo sto ih je odveo u Svicarskudzenan01 je napisao/la:„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić![]()
![]()
![]()
![]()
Jos cete vi gubiti na Pirotifukara87 je napisao/la:evo mene dosao sam da se nasladjujem vama jer cete jos malo pa 4 liganostradamus je napisao/la:E jos si ti SLANIfukara87 je napisao/la:masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba![]()
![]()
![]()
![]()
falio pa da budete kompletni.Bas sam se pitao gdje si ti do sad...
![]()
![]()
![]()
nema vam vise spasa sto ste prodavali , prodavali ste ...
Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
kakva liga, takvi klubovi :Smujoisuljo je napisao/la:Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Crkvice1988, Serha i 17 gostiju.