NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

kinder_jaje
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la kinder_jaje » 21 maj 2011, 23:37

CoDe je napisao/la:A kad je to Sarajevo namjestilo s vama samo mi jednu tekmu reci !
a koji to klub nije stimao neku tekmu et vi jedini fini ne seri matereti :?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 maj 2011, 23:42

masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba :oops: :oops: :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 22 maj 2011, 00:08

fukara87 je napisao/la:masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba :oops: :oops: :oops:
E jos si ti SLANI :D :D :D falio pa da budete kompletni.Bas sam se pitao gdje si ti do sad... :D :D :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 22 maj 2011, 00:30

Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 maj 2011, 00:37

nostradamus je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:masala nek vise izbace ovaj Travnik jer su ruglo od kluba :oops: :oops: :oops:
E jos si ti SLANI :D :D :D falio pa da budete kompletni.Bas sam se pitao gdje si ti do sad... :D :D :D
evo mene dosao sam da se nasladjujem vama jer cete jos malo pa 4 liga :lol: :lol: nema vam vise spasa sto ste prodavali , prodavali ste ...

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 22 maj 2011, 00:37

Denis Ispušlić je napisao/la:Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
Slažem se, uz uslov da odmah ugase fk borac
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 maj 2011, 00:44

Travnik,Slavija i Leotar su poznati po namjestanju utakmica vec nekoliko godina! pogotovo se to odnosi na Slaviju i Travnik! odmah iza njih su Siroki Brijeg i Modrica!! sve kladionice u BIH drze Sirokobrijezani,i oni su rak rana bh nogometa!... kladionicarskoj mafiji u BIH treba vec jednom stati ukraj!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 maj 2011, 00:45

A da vas vidi babooo, da namještate 7 utakmica :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 00:45

:lol: :lol: :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 maj 2011, 00:46

Denis Ispušlić je napisao/la:Ako izbace Travnik a ostave Zeljeznicar,onda nabijem Uefu na onu stvar i njene arsine. Iza svake druge Zeljine utakmice se vuku repovi vec dvije godine!
Cuj ovog majketi hahaah de reci da Fk Borac nije namjestio utakmicu u Prijedoru ? ma nikako da nije pusti tu jarane :D

Di Stéfano
Kontakt:

Post Postao/la Di Stéfano » 22 maj 2011, 00:48

fukara87 je napisao/la:
Cuj ovog majketi hahaah de reci da Fk Borac nije namjestio utakmicu u Prijedoru ? ma nikako da nije pusti tu jarane :D
fk bojac je najpošteniji i najtrofejniji klub u Bosni a i šire :|
Real Madrid --- Željo --- Feyenoord --- Portsmouth

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 maj 2011, 00:48

ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 maj 2011, 00:49

„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 maj 2011, 00:51

dzenan01 je napisao/la:„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
**** ga budalasta , ma ovaj im je uvalio pravoo sto ih je odveo u Svicarsku :lol:

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 22 maj 2011, 00:53

fukara87 je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:
evo mene dosao sam da se nasladjujem vama jer cete jos malo pa 4 liga :lol: :lol: nema vam vise spasa sto ste prodavali , prodavali ste ...
Jos cete vi gubiti na Piroti :D :D :D ,ko vas j... kad nemate pare... :D :D :D a posteno dobiti ne mozete...ma nikad nas nece izbaciti vama za inat.ZIVI BILI PA VIDJELI...A ja cu se nasladjivati dogodine kad ves sutnemo u 2 ligu :D :D :DMozete samo da nam popu.ite svi vi dusmani :D :D :D
Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 22 maj 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 maj 2011, 00:53

vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 maj 2011, 00:57

Jos cete vi gubiti na Piroti :D :D :D ,ko vas j... kad nemate pare... :D :D :D a posteno dobiti ne mozete...ma nikad nas nece izbaciti vama za inat.ZIVI BILI PA VIDJELI...A ja cu se nasladjivati dogodine kad ves sutnemo u 2 ligu :D :D :DMozete samo da nam popu.ite svi vi dusmani :D :D :D[/quote]

mozes samo da sanjas jarane to sto si napisao jer mi nikad necemo napustit premier ligu u to budi siguran, nego drzite se tog sela i sutite :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 maj 2011, 00:58

mujoisuljo je napisao/la:
vm22 je napisao/la:ne navijam za travnik, ali, ko danas u ovoj posranoj ligi ne namjesta utakmice :S
Tačno tako, mislim da nema kluba u ovoj državi koji nije namještao utakmice.
kakva liga, takvi klubovi :S

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2011, 00:59

Pricajte vi za Sarajevo sta hocete ti Tranicanin samo reci utakmicu koja je daj 2 , 3 argumenta da je nastimana i to je to !
A ovaj drugi sto prica ova zadnja bubas to ako je 1-2 Sarajevo pobijedilo odma nastimano dbl ja sam bio na utakmici i Sarajevo je pobijedilo jer travnik nije iskoristio svoje sanse .
Mozda je Sarajevo nekad namjestilo utakmicu ali je sigurno u 3 Kluba koji su ih najmanje namjestili ili cak nisu nikako u to sam siguran 100 % za druge klubove necu ni da govorim nit me interesuje ,.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 00:59

de ba svako krade..sad ne treba pretjerat

uglavnom svako i brani svoj klub, ja branim slobodu...koliko je stete naneseno toliko smo jos vise i propatili u ovoj ligi kakva je, evrope ne mozemo vidjet nema sanse sve zbog tih namjestanja a i kad vidimo ne daju nam...moramo imat tim kao sampion da odemo na 3-4 mjesto :D :D :D

ovaj travnik je bio previse ofiran, pogotovo sto u gostima budu taraba a kod kuce 1:0 potpuno druga prica

po meni posten borac,velez,buducnost...

leotar-vise nego ofiran, jednu sezonu bili najbolji domacini i najgori gost :lol:
drina-ovo protiv slavije mi smrdi, culi da se ne ispada pa...ofirno pogotovo ako se zna da im djeca igraju i da su u rasulu
slavija-kad treba ide
travnik-zna se
celik-olimpiku su nesto dali sta Bog zna
zrinjski-kako jedan tim moze dozivit ovakvu promjenu to je cudo, naravno u banovicima i u tz da ne pricam sta je bilo :lol:
široki-mogu sta hoce, kad im se omakla evropa dobili je da bi slobodi zabranili, lobi najjaci imaju

moze se pricat do sutra, sloboda ove sezone igra posteno ne vjerujem da smo krali, jedino je bila frka oko utakmice u gradaccu al i tu je regularno samo sto je sudiji utakmica otisla iz ruku, kod kuce smo gubili i vise nego cesto, u kupu ispali kod kuce, u gostima se borili dobijali ponekad i to je to

za ostale klubove ne znam puno al ima klubova u kojima smrdi svasta...za igru na tusnju gruba je u tome smo krkani ali mora se jer se borbom nadoknadi to sto imamo slab tim :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Crkvice1988, Serha i 20 gostiju.