FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2011, 21:09

Idemo sad maznuti Veleza,odigrati tekmu za raju...slusati malo Prijedor,tamo ako nam se poklopi a valjda hoce(kontam ovi ce biti umorni od kupa) i onda lagini drugo pretkolo i tamo nosioci 8-)

I naravno iz nase lige od svih klubova koji budu u drugom pretkolu samo FK Sarajevo ce biti nosioc,dok ce Celik,Zeljo,Siroki ko god se nadje u drugom pretkolu(dodje do njega) nece biti nosioci

U najgorem slucaju sve i da zavrsimo treci icicemo u prvo pretkolo to 99% se prolazi ,u drugom smo kako rekoh nosioci tako da mozemo ocekivati opet fin Evropski put i par finih utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 maj 2011, 21:12

Svaka cast momcima, da su Bogdom igrali ovako od samog pocetka sezone gdje bi nam kraj bio :D Drago mi je zbog Hadzica sto se konacno vratio, dobio je ovacije prije a i kad je ulazio, jos da ga zabi a imao je sansu bilo bi odlicno da vrati samopouzdanje. Jos jedno kolo preostalo, aBd nastaviti sa dobrom igrom, pobjediti i tu utakmicu i da zavrsimo na drugom mjestu na kraju.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 maj 2011, 21:16

Ma bolje je ići u 1. pretkolo . Tu dobijemo neke amatere(mada ima par ozbiljnih ekipa tipa Olimpija, Kazahstanci, Jermeni, Albanci ). Takođe bi i 2. pretkolo vjerovatno prošli, a u trećem šta Bog da. 3*90 000 =270 000 E
3 utakmice po min. 10 000 gledalaca cca. 250 000 KM . Sve u svemu fina zarada, a sve ovo nije teško ostvariti.
Još ako prođemo 3. pretkolo ili nas tu padne npr. Atletico Madrid, Stouk, Mainz...pun stadion 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 maj 2011, 21:22

Jel se može do drugog mjesta? Nadam se da ćete to uspjeti, i poslije Borca vi ste najbolja ekipa u BiH, Možda ste mogli sa tim igračkim kadrom i titulu uzet da niste uletili te probleme.
Dragon Town

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 maj 2011, 21:23

kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati :D .Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
Nova pjesma prejaka!!! Al vucici su gotivni haha bit ce borac novi sampion hahaha pa de odlucite se za koga ce te navijati :D

I svako jutro kad se probudim uvijek na tebe prvo pomislim jer ti si meni u zivotu svee tebe volim najvise! Oooo ja te volim SARAJ'VO, nanananana najludje su HORDE ZLA!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 21:37

Hordas Doboj je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati :D .Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
Nova pjesma prejaka!!! Al vucici su gotivni haha bit ce borac novi sampion hahaha pa de odlucite se za koga ce te navijati :D

I svako jutro kad se probudim uvijek na tebe prvo pomislim jer ti si meni u zivotu svee tebe volim najvise! Oooo ja te volim SARAJ'VO, nanananana najludje su HORDE ZLA!!!

Ta je pjesma bila spremna da se proba na onoj utakmici protiv Zvijezde al' nije bilo prilike,rezultat nije is'o na ruku tako da smo morali pjevati provjerene pjesme.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 22 maj 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 21:37

Ne volim uopste ovako pricat sta bi bilo kad bi bilo al ostaje zal da nismo imali ovako turbulentnu sezonu sa upravama i finansijama da bi sigurno bio 1 trofeju vitrinama ove sezone al et opet dobro je i ovako kako je bilo u jednom trenutku ,iducu subotu jednu lagan tekmu odigrat i cekat rez. iz prijedor da se to 2 mjesto osvoji 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 maj 2011, 23:30

Ima li iko sliku HZ iz zvornika ? :)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 maj 2011, 01:27

[youtube][/youtube]
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 23 maj 2011, 07:22

miky_hz je napisao/la:Idemo sad maznuti Veleza,odigrati tekmu za raju...slusati malo Prijedor,tamo ako nam se poklopi a valjda hoce(kontam ovi ce biti umorni od kupa) i onda lagini drugo pretkolo i tamo nosioci 8-)

I naravno iz nase lige od svih klubova koji budu u drugom pretkolu samo FK Sarajevo ce biti nosioc,dok ce Celik,Zeljo,Siroki ko god se nadje u drugom pretkolu(dodje do njega) nece biti nosioci

U najgorem slucaju sve i da zavrsimo treci icicemo u prvo pretkolo to 99% se prolazi ,u drugom smo kako rekoh nosioci tako da mozemo ocekivati opet fin Evropski put i par finih utakmica

Ja mislim da sarajevo ako trece zavrssi ne igra u prvom pretkolu vec odma u drugom..........zato sto ima dosta bodova.pozzzzzzzz

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 23 maj 2011, 10:33

smjesi vam se 2.mjesto,a slavljenici zavrsavaju 3. i puše u kupu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 23 maj 2011, 12:32

VAM je napisao/la:smjesi vam se 2.mjesto,a slavljenici zavrsavaju 3. i puše u kupu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako teško, jer rudar iz prijedora u zadnjih 5 utakmica ima isto toliko poraza. naravno, za drugo mjesto je potreban minimalno remi u prijedoru uz pobjedu protiv veleža.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 23 maj 2011, 12:40

VAM je napisao/la:smjesi vam se 2.mjesto,a slavljenici zavrsavaju 3. i puše u kupu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 maj 2011, 12:49

Nadam se dobroj tekmi u nedjelju, jel tako, i naravno da izvučemo pozitivan rezultat, a to je sve osim poraza, vi ste ionako obezbjedili evropu, a budite sigurni vaš gradski rival uzima rudar, totalno su van forme...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 maj 2011, 12:52

Evo rasporeda UEFA takmicenja za narednu sezonu .

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... r2011.html

Eh kad mi igramo :?: vjerovatno od 14.07.2011.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 23 maj 2011, 13:49

e jedna informacija, debeli nije vođa ima skoro pola sezone
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 maj 2011, 14:47

Neznam ljudi ali po mom misljenju a nemora znaciti da dijele moje misljenje mislim da je bolje ostati na 3 mjestu i igrati 1.kolo liga europe jer smo nosioci i trebali bi proci. Bilo bi barem 10.000 na Kosevu, uzeli bi neku pinku, pa i u 2.kolu smo nosioci tako da ako prodjes i tu eto nekih lijepih para. Malo je nezgodno sto se epika okuplja 2 sedmice ranije ali ja tu opet ne vidim nista lose nego dobro, prvo nece se zapustiti na odmoru, drugo procemo pripreme ranije, uigrati se kroz utakmice Europe i na kraju krajeva imaju manje vremena da nam prosipaju suplju po novinama koja ce pojacanja doci, jel pojacanje, nece da otkrivaju o kome se radi, toga sam vise sit te suplje price, tako da mislim ako su imalo ozbiljni morat ce dovesti brzo i efikasno neka pojacanja ako je to uopste moguce kod nas a nadam se da jeste...pa valjda mozemo dovesti barem 2-3 nova igraca jer ipak nam treba jaca konkurencija za Europu i naravno sljedece prvenstvo. Ostajemo bez Hamzagica i Jahovica, Avdic daje zadnje znakove zivota, Boga pitaj ko ce jos dici sidro iz ekipe daj Boze da niko ne ode mada cisto sumnjam tako da bi bilo dobro dovesti nekog ako nista iz nase lige...recimo mali Tosunovic po meni nije lose..nije star...brz...moze valjati :D :D :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 maj 2011, 15:11

Nosioci smo u drugom pretkolu EL 100% :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 23 maj 2011, 15:55

...kopirano odnekle... :lol:

Nadam se da cemo ako bog da u subotu biti drugi na tabeli.I da u godini hrenovki,struje,sijalica,suspenzija, budemo ispred Dzekinih miliona i bombasticno najavljivanih Arena, bagera i cega vec ne ...Sta ce na ovo reci Zujo,Brko nego, "Vi ste divovi "!!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 maj 2011, 17:47

A da kopiramo onda i ovo:

Jedna informacija za one koji su do jucer pljuvali, bacali drvlje i kamenje na Mirzu V. utakmica sa Velezom bit ce zadnja koju ce Mirza V. voditi sa klupe F.K.Sarajeva. Posto je "kvazi trener" "zalizani" sezonu zavrsio na 3 odnosno vrlo vjerovatno 2 mjestu, plasirao se u Evropu i iza sebe ostavi kakav takav rezultat u sezoni u kojoj je imao "veliku podrsku sa tribina" u sezoni u kojoj su uprave nicale ko gljive, a za rucak igraci jeli hrenovke. Na zalost da je bilo malo vise Vase podrske moglo se i puno bolje. Mirza V. sam odlazi, Vasa djela i ljubav prema klubu sama za sebe govore, a Mirzina za sebe. Vidi se ko je srcem bio u svemu !

A posebno se s**** na ovo boldirano kako autoru ovog posta tako i njegovom haveru :!:

Nek im je sretno tamo negdje, samo sto dalje od Sarajeva

...mozda u melji :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], KarloIvandic, spezial, TETRAPAK i 63 gosta.